Press ESC to close

Zullen Bold & Beautiful’s Thomas samenkomen met Ivy in Parijs?


We weten allemaal dat het liefdesverhaal van ‘Thope’ niet voorbij kan zijn. Gedurfd en mooi Thomas naar Parijs sturen is gewoon een grote tactiek – of is Het?! De nieuwste curveball die de soap ons heeft gegeven zou kunnen alles veranderen!

Toen Hope het tweede huwelijksaanzoek van Thomas afwees, hebben wij wist het zou niet goed aflopen. De geschiedenis leert ons dat iedereen aan staat Gedurfd en mooi is geobsedeerd door bruiloften en weigert zo ronduit in de woonkamer van Forrester te staan ​​en zich te binden omdat ze – hijg! — was niet klaarbleek een enorm offensieve zet van Hope.

Steffy, van wie je zou denken dat ze nu veel grotere vissen thuis zou hebben om te bakken, nadat ze de vis van haar man had neergestoken biologische moeder dood, was er blijkbaar op uit om haar voormalige rivaal en stiefzus los te laten en, jongenliet ze het haar hebben!
Steffy Hoop

Steffy channelde haar overleden grootmoeder en naamgenoot, Stephanie, bemoeide zich, manipuleerde en slaagde erin haar broer te overtuigen om in een indrukwekkend korte tijd stokken op te steken en een hele oceaan weg te verplaatsen. De overleden, grote Forrester-matriarch zou trots zijn.

Maar ze kon niets veranderen aan het feit dat Thomas diepbedroefd was en nog steeds van Hope hield… en ondanks een beschuldigingswedstrijd en een spervuur ​​van scheldpartijen, kon ze ook geen deuk in Hope’s gevoelens voor Thomas slaan. Brooke’s dochter sloop niet weg, en trok zelfs een kleine ‘Stephanie’ van haarzelf met haar poging om het gemene meisje regelrecht uit Steffy te slaan. Het was zeker een moment voor de rivaliteitsfotogalerij van Steffy en Hope.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Amber van Adrienne Frantz en Deacon van Sean Kanan weer bij elkaar

Uiteindelijk leek het, gezien de hechte band tussen Thomas en Hope, zeker dat ze zijn voorstel zou accepteren, dus het was zelfs voor de kijkers een schok toen ze de ring afwees. Bijgevolg leek de daaropvolgende breuk gewoon een soap om deze twee uit elkaar te houden klein langer… misschien totdat, weet je, Mei veegt.
Thomas Hoop B&B

Ja, we kunnen ons de romantische reünie van Thomas en Hope in Parijs voorstellen, compleet met een achtervolging door de stad voordat ze ademloos oog in oog komen te staan ​​voor de Eiffeltoren, waar Hope haar eeuwige liefde zou verklaren en uiteindelijk de verlovingsring zou plaatsen (die hij handig bij haar achtergelaten) aan haar vinger.

Maar dat was voordat onverwacht castingnieuws dat alles zou kunnen veranderen ons voor de gek hield. Thomas had geen andere vrouw in Parijs op onze bingokaart voor 2024!

Ashleigh Brewer keert terug als het lang verloren Forrester-familielid Ivy, en hoewel haar achternaam haar lijkt te elimineren uit de romantische running als het Thomas betreft, is dat niet het geval helemaal niet.

Ivy en Thomas wel Nee bloedverbinding. Ivy is de dochter van Eric’s broer John, waardoor ze een ‘echte’ Forrester is, terwijl Thomas in feite een Marone is omdat Ridge’s biologische vader Massimo is en niet Eric. Dat betekent dat ‘Tivy’ alleen in naam achterneven zijn, en het blijkt dat ze dat al zijn kustezij het tijdens haar relatie met Wyatt.

Hoewel Ivy misschien terugkomt om contact te maken met haar ex, Liam, die toevallig vrijgezel is, is daar geen echt drama aan, aangezien hij momenteel met niemand anders te maken heeft. Dit is een zeep tenslotte. Haar andere ex, Wyatt, heeft het canvas verlaten, en dus suggereert de timing van haar terugkeeraankondiging dat ze misschien een folie zou kunnen zijn voor de verwachte ‘Thope’-reünie.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Matthew Atkinson vertrekt terwijl Thomas naar Parijs gaat?

Het is heel goed mogelijk dat Ivy bij Forrester International werkt en we kunnen ons helemaal voorstellen dat ze Thomas een schouder geeft om op te leunen na zijn pijnlijke scheiding van Hope… en hem vervolgens helpt verder te gaan terwijl ze weer oplaaien en de vonk ontdekken die ze ooit deelden.
klimop B&B

Natuurlijk, de moment Als ze dat doen, zal Hope verschijnen en Thomas smeken om te heroverwegen en zal ze besloten hebben dat ze klaar is om met hem te trouwen. We vrezen dat de arme nicht Ivy geen schijn van kans zal maken in een liefdesverhaal van deze omvang, maar ze zou er zeker een klap in kunnen gooien!

Waarom denk je dat Ivy terugkomt? Laat het ons weten in de reacties nadat je het krankzinnige verhaal hebt bekeken over hoe Thomas en Hope samenkwamen in de onderstaande galerij.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]