Bold & Beautiful: Brooke’s bekentenis zou haar kunnen herenigen met ex Deacon, Lose Ridge


Vet mashup brooke douglas parijs

Howard Wise/JPI (4); John Paschal/JPI

Er zijn tijden dat, ondanks dat het de kortste is van de momenteel uitgezonden soaps, Vet en mooi afleveringen kunnen eindeloos aanvoelen. Dat was zeker het geval tijdens de eerste helft van de week, omdat personages geobsedeerd waren door Brooke’s situatie of hoe geweldig Parijs is. Maar tegen het einde van de week hadden we eindelijk wat voorwaartse vaart dankzij, van alle mensen, Douglas. Klaar om te bespreken wat er (eindelijk) is gebeurd en waarom ik enthousiast ben over wat daarna komt? Lees verder, mijn vrienden!

Zeg het nogmaals

Voor de tweede week op rij bracht Brooke dag na dag door met ronddwalen om erachter te komen waarom ze op oudejaarsavond van de wagen was gevallen. Een van de grootste en bekendste fans van de show, Matt Hanvey, heeft de actie perfect vastgelegd in een tweet.

Zijn commentaar was zelfs zo scherp dat Brooke’s portrettist, Katherine Kelly Lang, moest reageren. “Dit is alles wat Brooke in elke show heeft gezegd sinds ze van de wagen viel”, gaf ze toe. “Ik kan niet stoppen met lachen!”

Maar dankzij de vaak herhaalde dialoog van een ander personage, lijkt het erop dat we dit verhaal eindelijk vooruit kunnen helpen…

Uit de mond van Babes

Mensen moeten veel meer aandacht gaan besteden aan wat Douglas zegt. Niet Sinds BridgertonIn Lady Whistledown is één personage belast met het vrijgeven van zoveel geheimen. De jongen zwerft al weken rond en vertelt aan iedereen dat hij oma de kerstman heeft zien kussen. “Nee, lieverd,” zeiden de volwassenen, hem er neerbuigend aan herinnerend dat het lied gaat over… mama een geheime knuffel delen met de legendarische schenker, niet met oma.

B&B Liam Hope Douglas

Boven: “Weet je, jullie zouden iedereen veel tijd kunnen besparen als je gewoon wat vaker naar me zou luisteren.”

Meer: Brooke kan Taylor deze keer niet de schuld geven!

In de aflevering van donderdag schonken Liam en Hope eindelijk aandacht aan wat Douglas zei en lieten hem de details keer op keer herhalen. Net toen het zo begon te voelen Wet & gezag In afleveringen waarin de politie vastbesloten is de dader op een leugen te betrappen, realiseerde Hope zich dat de beste manier om antwoorden te krijgen was door het de kusser zelf te vragen. En dreigde als Brooke niet eindelijk zou bekennen.

Nu weten we natuurlijk allemaal dat Brooke zal zweren Hoop op geheimhouding, wat ik alleen maar kan aannemen betekent dat we zullen afwisselen tussen scènes waarin Brooke terugflitst naar het kussen van Deacon, zelfs als haar dochter terugflitst naar mama en haar smeekt om te zwijgen .

Positief is dat de spoilers van volgende week dat onthullen Douglas gaat het nog een paar mensen vertellen wat hij die nacht heeft gezien, zodat we tenminste nieuwe mensen dezelfde gesprekken kunnen laten voeren.

Jonge liefde

Ik wil het verhaal van Carter/Parijs/Zende heel leuk vinden. Ik zweer het, ik doe het. Het is tenslotte leuk om iemand in de show te hebben die zegt: “Weet je wat? We hoeven niet tien seconden na de ontmoeting door het gangpad te rennen.” Bovendien is dit een nieuwe liefdesdriehoek in een show die de neiging heeft om elk jaar of twee dezelfde trio’s uit te draven.

parijs zendende Diamond White, Delon de Metz"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television City Los Angeles, ca. 14/09/21 © Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661 Aflevering # 8626U.S.Uitzending 10/15/21

Boven: “Hij zei dat hij ons aardig wil vinden. Waarom heb ik het gevoel dat dit een lelijke wending gaat nemen?”

Helaas, wat we hier zijn, zijn drie mooie maar saaie personages die ronddwalen en dramavrije gesprekken voeren. Hoe serieus moeten we Carter’s interesse in Parijs nemen als hij de afgelopen maanden van verliefd op Quinn is veranderd in licht geïnteresseerd in Katie en nu, omdat ze in zijn gezichtsveld ronddwaalde, aan het vrijen was met Paris?

Er is gewoon niets boeiends aan een van de mogelijke wedstrijden van Parijs. De beste driehoeken hebben betrekking op situaties waarin de persoon in het midden wordt aangetrokken door twee mensen die verschillende kanten van hun persoonlijkheid vertegenwoordigen. Ik veronderstel dat we zijn geweest vertelde dat Zende een speler is en Carter de ijzersterke man is, maar in werkelijkheid heeft Carter een affaire gehad met een getrouwde vrouw, terwijl Zende niet veel meer heeft gedaan dan oogseks hebben met de zus van Paris.

Over Zoe gesproken, als ze nu terug zou komen, Dat zou zeker de boel opwarmen. Als een plotseling vrijgevochten Zende uitging voor een drankje met de zus van Paris, in tegenstelling tot een willekeurig model genoemd naar zowel een boom als een SVU, zou ik veel meer geïnteresseerd zijn.

Willekeurige gedachten

• Ik wou dat we deze week meer van Paris’ moeder, Grace, hadden gezien. Ik had de gelegenheid om te praten met haar charmante portrettist, Cassandra Creech, en haar kijk op het personage is fascinerend. (Houd je ogen open volgende week voor dat interview.) Ik zou graag hebben dat de schrijvers Grace en Taylor vrienden laten worden. Elk zou iemand anders dan hun respectievelijke dochters kunnen gebruiken om mee om te gaan.

Sheila vernietigt Brooke B&B

Boven: Sheila hoopt dat zij en Taylor binnenkort maatjes gaan drinken. Ze is het beu om alleen in haar hotelkamer te drinken. Zo erg moe.

Meer: Inhalen met Sheila’s grootste aartsvijand

• De schrijvers hebben goed werk geleverd met de Sheila/Taylor-scènes, evenals de respectievelijke portretten Kimberlin Brown en Krista Allen. Taylor laten chatten met de vrouw die haar neerschoot, zou niet moeten werken, maar het werkt wel dankzij het feit dat Allen het publiek subtiel laat weten dat Taylor precies weet wat ze doet. Evenzo doet Brown zo’n prachtig werk door Sheila’s wanhoop om vrienden te hebben en acceptatie te spelen, dat ik bijna – bijna – voel sympathie voor de duivelin.

Nu ik mijn hoogte- en dieptepunten van de week heb gegeven, laten we eens luisteren naar wat je te zeggen hebt. En aangezien we deze week veel tijd hebben besteed aan het nadenken over Brooke’s liefdesleven, waarom zou je het dan niet officieel maken door door de onderstaande fotogalerij te bladeren waarin we reflecteren op zowel haar “lot” (Ridge) als de vele, vele keren haar hart (en andere lichaamsdelen) volgen heeft haar op een dwaalspoor gebracht!