Press ESC to close

Bold & Beautiful Interview met Krista Allen: waarom Taylor Ridge de waarheid niet vertelde


“Die vrouw is vandaag niet komen opdagen.”

We hebben allemaal wel eens gehoord van ‘de vloer van de uitsnijruimte’. Weet je, die plek waar scènes soms om verschillende redenen eindigen … vaak inclusief degenen waarvan acteurs wensen dat we ze zelf hadden kunnen zien! Tijdens ons recente gesprek met The Bold and the Beautiful’s Krista Allen (Taylor), deelde ze details over zo’n scène en hoe het zou kunnen hebben geholpen bij het verklaren van wat er gebeurde op de dag van het huwelijk van haar alter ego.

Je zult je herinneren dat Brooke de dag nadat de dingen op het huwelijk misgingen een bezoekje bracht aan haar oude aartsvijand. Wat je niet weet, is dat een onthullend deel van hun ruil werd afgebroken.

“Brooke vroeg Taylor wat er gebeurde met de vrouw met hoge moraal en normen”, legt Allen uit. ‘En Taylor zei: ‘Dat is niet de vrouw die de trap afkwam. Die vrouw kwam niet opdagen. Degene die dat wel deed, was boos en verward, en dat is degene die de beslissing nam om Ridge niet te vertellen wat ze wist over het CPS-gesprek.

Taylor trappen bruiloft B&B

Meer: Houston, we hebben een (Brooke) probleem!

Allen geeft toe dat ze blij is dat de dingen zo zijn gelopen, vooral voor fans van de “Tridge”-familie. “Het was zoveel interessanter voor Taylor om naar beneden te gaan en Ridge aan zijn woord te houden dan het voor haar zou zijn geweest om gewoon in elkaar te storten en alle schuld bij Thomas te leggen.”

Voor de duidelijkheid, Allen is het ermee eens dat wat Taylor deed verkeerd was. ‘Ze deed niet het juiste, en zij wist ze deed niet het juiste. Maar ze zou Ridge verantwoordelijk houden omdat hij haar terug in dit giftige web had gesleept.

Het is de moeite waard om te onthouden, benadrukt de actrice, onder welke omstandigheden Taylor herenigd werd met Ridge. ‘Hij beloofde haar – hij gezworen tegen haar – dat dit niets met Brooke te maken had. En ze wilde hem zo graag geloven.

Meer: Katrina Bowden (Flo) is terug op ons scherm

“Dus ze kwam die trap af,” vervolgt Allen, “en zei: ‘Plaats je geld waar je mond is! Je achtervolgde me een berg op om je liefde te belijden en me te vertellen dat je mijn hart veilig zou houden.’ Dus toen het allemaal explodeerde, was ze daar met haar hoofd.”

De bruiloft is misschien niet gebeurd, maar we zullen altijd het prachtige fotoalbum hieronder hebben waarin Taylor, Ridge en hun kinderen er prachtig uitzien… voordat de dingen naar je-weet-wel-waar in een handmand gingen!

Lees ook:  Zullen Bold & Beautiful's Wyatt herenigen met Katie en Carter uit elkaar halen?
@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]