Bold & Beautiful: Krista Allen is klaar voor haar Brooke/Taylor moddergevecht


Nou, dat duurde niet lang om in de modder te worden gesleept!

Al decenia, The Bold and the Beautiful’s Brooke en Taylor hebben elkaar omcirkeld terwijl ze over alles hebben gevochten, van hun families tot mannen. Niets of niemand heeft echter meer ruzie tussen hen veroorzaakt dan Ridge! En hoewel ze soms fatsoenlijk met elkaar overweg kunnen, zakt hun rivaliteit soms naar amusant gekke diepten!

Meer: Hoe lang duurt het voordat Steffy herenigd wordt met Finn?

Dat is zeker wat we hebben geleerd na een onschuldig genoeg tweet van Vet en mooi’s officiële Twitter-account met een voorbeeld van hoe Brooke en Taylor ‘hun verschillen opzij zetten’.

Krista Allen, die nooit heeft achtergehouden hoe ze zich voelt over Taylor’s twijfelachtige keuzes en constant teruggetrokken werd in de baan van Ridge, retweette de plagerij en wees erop dat als de twee vrouwen echt “hun verschillen opzij zetten, ik denk niet dat Ridge in De foto.”

Zoals de actrice een tijdje geleden vertelde aan Soaps.com: “Ik weet dat deze twee vrouwen elkaar in het verleden naar de keel vliegen, maar ze zouden vriendinnen moeten zijn. Ze hebben dezelfde levenservaringen gehad als het om Ridge gaat. Ze hebben allebei kinderen met hem gekregen. Ze zijn geliefd bij hem. Ze zijn door hem gekwetst. Dat is het soort dingen waar je een band mee opbouwt! Ze zouden moeten gaan zitten drinken en zeggen: ‘Wat hebben we ooit in die kerel gezien?’”

Helaas, het kan gewoon niet lijken ooit samen te komen. In feite, alleen al het zien van een plaag over de twee vrouwen die hun verschillen opzij zetten, herinnerde een oude kijker aan een andere keer dat Brooke en Taylor (destijds gespeeld door Hunter Tylo) probeerden hun problemen op te lossen. Ze hadden zelfs een beetje hulp van de wereldberoemde psychiater James Warwick!

Het… werkte niet zo goed.

Fan Jovy deelde de beruchte clip van de twee rivalen die dingen uitpraten in een kuuroord, maar het veranderde in totale moddergooien. Letterlijk! Het met slijk gevulde moment is klassiek Vet en mooi op z’n best. Bekijk de clip zelf en fris je geheugen op, en bekijk dan de verrassend jaloerse reactie van Allen!

“Zo leuk”, riep Taylor’s portrettist uit na het bekijken van de clip. Ze trok toen haar tegenspeler naar zich toe en vroeg: ‘Katherine Kelly Lang, kunnen we een moddergevecht houden? Het is alleen eerlijk.”

Lang was spel genoeg, precies instemmend met “Lol! Ja!!!”

Dat zou waarschijnlijk niet onze reactie zijn geweest, maar aangezien ze het al heeft meegemaakt, denken we dat ze precies weet waar ze aan begint. Hopelijk krijgt Allen geen spijt van haar enthousiasme!

Op het moment dat Brooke schreeuwt dat de modder in haar ogen zit en Taylor antwoordt dat het in haar mond zit, was dat het voor ons geweest! Tijd om de scène te knippen en daar weg te gaan!

Bekijk onze fotogalerij van alles de keren dat Taylor had moeten beseffen dat Ridge niet zo in haar was – misschien had ze dit Brooke-drama kunnen vermijden!