Bold & Beautiful Krista Allen’s Taylor eerste vechtscènes met Brooke Rate herschikking


Laat de strijd beginnen!

Zeker, het was leuk om te zien The Bold and the BeautifulTaylor herenigd met haar kinderen en maan boven Ridge. Maar vanaf het moment dat Krista Allen in Taylor’s schoenen stapte (en die ongelukkige pruik aantrok), waar we echt naar aftelden, was de eerste keer dat de onlangs teruggekeerde psychiater het pad kruiste met oude rivaal Brooke.

En in de aflevering van 21 december hebben we eindelijk precies waar we op hadden gewacht. Dus hoe is het gegaan?

Laten we eerst erkennen dat, ondanks dat we enorm sceptisch waren toen het nieuws kwam dat de soap een van de meest iconische personages in zijn geschiedenis zou herschrijven, we door Allen overrompeld waren. Nee, we zijn voorganger Hunter Tylo niet vergeten – en dat zullen we ook nooit doen. Hoe konden we, gezien het feit dat ze was Taylor voor bijna twee decennia.

taylor-ridge-brooke-cbs-ec

Boven: Hoe meer dingen er veranderen in de Taylor/Ridge/Brooke-saga, hoe meer ze hetzelfde blijven. Nou, eigenlijk is Lang het enige dat hetzelfde is gebleven sinds deze foto’s zijn gemaakt!

Meer: Welk personage werd verkozen tot ‘Most Likely To…’?

Toch zijn wij – en, van wat we op sociale media hebben gezien, de overgrote meerderheid van de kijkers – enorm onder de indruk van Allen. Het is tenslotte niet gemakkelijk om in een rol te stappen die zo sterk geïdentificeerd is met een andere actrice. Maar op de een of andere manier zorgde Allen ervoor dat het er zo eenvoudig uitzag. (Hiermee bedoelen we taart eten, waar we heel goed in zijn… een taart bakken is een heel ander verhaal!)

Maar de echte test zou natuurlijk zijn hoe haar versie van Taylor met Brooke omging.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Darin Brooks: Amber Brown Preview — Butt Photos

‘Wacht’, zegt u waarschijnlijk. “En Ridge?” Ridge en Taylor waren tenslotte een van de grootste romances in de geschiedenis van de soap. En hoewel dat waar is, is het ook waar dat Thorsten Kaye — net als Allen — een herschikking is. Dus op een vreemde manier gaan de twee iets nieuws creëren. Brooke wordt echter vanaf het begin gespeeld door de getalenteerde (en schijnbaar tijdloze) Katherine Kelly Lang.

En om het huidige verhaal te laten werken, moeten kijkers opnieuw kunnen investeren in de langdurige rivaliteit tussen de twee vrouwen tussen wie Ridge al lang pingpongt. (Nieuwere kijkers zullen dit niet beseffen, maar Ridge was de Liam van de begindagen van deze soap!)

Meer: De *echte* reden waarom Steffy/Hope om Liam vocht

Gezien dat alles, toen Brooke het huis van Steffy binnenwandelde en tegen Taylor zei: “Wel, wel, wel … kijk eens wie er terug in de stad is!” we gingen rechtop zitten en merkten het op.

Hier hadden we op gewacht. Zou het hebben van een nieuwe actrice die Taylor speelt de dynamiek tussen Brooke en Taylor weggooien? Hoe zouden de schrijvers dit nieuwe hoofdstuk spelen?

In het begin was het moeilijk te zeggen. De vrouwen wisselden beleefdheden uit, ze waren het er allemaal over eens dat de ander er mooi uitzag en slaagden er zelfs in oprecht te lijken in hun complimenten. Maar de zaken werden gespannen toen Brooke niet-zo-subtiele vragen begon te stellen over Taylors persoonlijke leven.

‘Je bent een aantrekkelijke vrouw, Taylor,’ zei ze. “Ik zou denken dat mannen geïnteresseerd zouden zijn om je te leren kennen!”

Nadat ze het grootste deel van haar volwassen leven had besteed aan het bestuderen van menselijk gedrag, wist de psychiater dat er meer achter de verklaring zat dan ze had gezien. ‘Ok, dank je,’ stamelde ze. “Heel erg bedankt. Ik weet niet of je een date met me wilt regelen of dat je gewoon wilt weten of ik iemand zie.’

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers for the Week of January 18 - 22, 2021! | Soap Opera News

Toen Brooke ronduit vroeg of Taylor iemand zag, antwoordde de andere vrouw dat ze dat niet was en voegde eraan toe: “Ik heb geen man nodig om mij te definiëren.”

Schoten gelost!

B&B Brooke Ridge HW

Boven: ‘Logan, ik zeg niet dat Taylor gelijk had toen hij suggereerde dat je een man nodig hebt om je te definiëren. Ik zeg alleen dat ze niet per se ongelijk had.”

Hoewel Taylor volhield dat ze niet oordeelde, kon Brooke het niet helpen dat “wat je zojuist zei, echt oordelend leek!”

Taylor nam een ​​iets andere (maar niet minder puntige) houding aan en meende: ‘Je vindt het niet leuk om alleen te zijn. Is dat beter?”

Vanaf dat moment duurde het niet lang voordat er oude problemen ontstonden die zich over twee generaties hadden afgespeeld. “Je kunt het zien als Steffy die het verliest van Hope en jij verliest van mij,” zuchtte Brooke, “maar ik kijk niet zo naar het leven, zoals winnaars en verliezers.”

Brooke stak een olijftak uit en stelde voor dat ze “niet terug moesten vallen in oude patronen”, eraan toevoegend dat het “leuk zou zijn om vrienden te zijn. Dat zou ik heel graag willen. Denk je dat het mogelijk is, na al die jaren elkaar naar de keel te hebben geschoten? Denk je dat we eindelijk vrienden kunnen worden?”

Ridge, Taylor herenigd B&B

Boven: Taylor zou veel liever bevriend zijn met Ridge. Je weet wel, het soort met voordelen.

Meer: Krista Allen legt Taylor’s erg slechte pruik uit

De aflevering eindigde met die beladen vraag die in de lucht hing. Natuurlijk, aangezien Taylor heeft toegegeven dat ze nooit is gestopt met van Ridge te houden, lijkt het antwoord op Brooke’s vraag nogal voor de hand liggend. Maar de echte vraag is hoe deze eerste Taylor/Brooke-interactie aanvoelde.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy bekent seks met Liam

Bijna onmiddellijk lichtte het internet op met fans van elk personage die hun steun betuigden. Interessant, of ze nu zwaaiden met een vlag geborduurd met de slogan #TeamTaylor…

… of duidelijk maken dat ze altijd #TeamBrooke zouden zijn…

… één ding was duidelijk: het publiek was hier voor het drama en het vuurwerk. Zelfs in deze relatief eenvoudige reeks scènes, Vet en mooi slaagde erin te bewijzen dat de beslissing om Allen in de rol te werpen een winnaar was. Zij en Lang slaagden er bijna onmiddellijk in om de magie aan te boren die de Brooke/Taylor-vete lang tot een van de meest legendarische overdag had gemaakt… en we kunnen niet wachten om te zien wat er daarna gebeurt!

Wat vond je van de eerste Brooke/Taylor-scènes… en waar denk je dat ze vanaf hier heen gaan? Zouden ze ooit echt – naar adem snakkend – vriendinnen kunnen zijn? Deel uw mening in het commentaargedeelte hieronder en bekijk vervolgens de galerij hieronder waarin we terugkomen De legendarische romance van Brooke en Ridge… en wat een grote rol Taylor daarin heeft gespeeld door de jaren heen!