Bold & Beautiful: Liam hoort Brooke’s geheim, Taylor betrapt met Ridge


Brooke geeft aan Hope toe dat liegen tegen iedereen haar heeft opgegeten. ‘Als hij echt de waarheid wist over wat er die nacht is gebeurd’, zegt ze, ‘zou ik hem kwijtraken. Ik zou. Hij zou weglopen en nooit meer achterom kijken.” Hope wijst erop dat het maar één kus was, niet het einde van de wereld. Brooke herinnert haar er echter aan dat Deacon de nacht heeft doorgebracht. En hoewel er niets gebeurde – “Er is niet genoeg alcohol in de wereld”, houdt ze vol – dat maakt niet uit, want Ridge heeft een hekel aan Deacon.

Brooke zegt dat ze haar huwelijk niet wil verliezen vanwege een ‘domme, door alcohol veroorzaakte fout’. Hope blijft suggereren dat Brooke gewoon schoon moet worden, maar Brooke merkt wijselijk op dat “ik er op geen enkele manier goed uit kan zien.” Hope zegt uiteindelijk prima, maar staat erop dat ze het Liam moet vertellen. Hij weet tenslotte wat Douglas zag. Brooke realiseert zich dat Douglas waarschijnlijk “rondloopt om iedereen te vertellen dat hij oma de kerstman heeft zien kussen!” Ze zegt dat hij onvermijdelijk over Thomas, Steffy, Taylor en Ridge zal praten en dat ze er uiteindelijk achter zullen komen wat het kind echt zaag. (Natuurlijk lijkt Brooke niet te beseffen dat Douglas zijn echte vader vrijwel nooit ziet, laat staan ​​Steffy en Taylor.)

Hope update Liam over kiss B&B

Meer: Jacqueline MacInnes Wood deelt een perfecte foto

Hope wijst erop dat Ridge en Brooke elkaar veel erger hebben vergeven dan een dronken kus. (Zoals die keer dat Brooke per ongeluk met Oliver naar bed ging, in de veronderstelling dat hij Ridge was…) Maar Brooke zegt dat dit iets is dat Ridge niet zou kunnen vergeven. En zou je niet weten, Ridge komt op dat moment binnenlopen en vraagt ​​wat er aan de hand is.

In het huisje maakt Liam Douglas duidelijk dat niemand boos op hem is omdat hij Brooke’s thee heeft gemorst. Liam bekritiseert de arme Douglas opnieuw over wat hij op oudejaarsavond heeft gezien. Liam zegt dat hij trots is op Douglas omdat hij de waarheid spreekt en dat hij gelooft dat de jongen heeft gezien wat hij zegt te hebben gezien.

Taylor luistert naar haar kinderen B&B

Meer: Brooke’s geheim staat op het punt om overal te worden verspreid

Taylor en Ridge genieten van hun gedeelde omhelzing en geven allebei toe dat het zowel goed als vertrouwd aanvoelde. “We hielden zoveel van elkaar”, herinnert ze zich, en beiden erkennen dat wat ze deelden voortleeft in hun kinderen. Ze zegt dat de herinneringen een van de redenen zijn waarom ze wegbleef, maar voegt eraan toe dat “dezelfde herinneringen die me zo lang weghielden dezelfde zijn die me door enkele van de treurigste momenten van mijn leven hebben gesleept. Toen ik het niet kon laten om terug te kijken naar wat had kunnen zijn.”

Op dat moment komen Steffy en Thomas aan op kantoor, maar stoppen bij de deur en zien hun ouders weer knuffelen. Steffy grijnst van oor tot oor. Steffy en Thomas komen binnen en zeggen hoeveel ze ervan houden om ze allemaal bij elkaar te hebben, eraan toevoegend dat het veel leuker moet zijn dan naar huis te gaan waar Brooke “de rode loper voor Deacon heeft uitgerold”. Steffy en Thomas doen wat aan Brooke bashen, wat suggereert dat Ridge, in plaats van te herstellen wat er mis is in zijn huwelijk, zou moeten terugkeren naar de boezem van zijn andere familie. “We zouden je nooit in de steek laten zoals Brooke heeft gedaan”, verklaart ze.

Thomas, Steffy praten met Taylor B&B

Ridge keert uiteindelijk terug naar Brooke, terwijl Taylor en haar kinderen verder praten over zijn huwelijk. “Hoe kun je altijd zo eerlijk en redelijk zijn?” vraagt ​​Steffy aan haar moeder. Taylor begrijpt dat haar kinderen hun ouders samen willen zien, maar er is een probleem: Brooke, die getrouwd is met Ridge. “Dat zou kunnen veranderen”, mijmert Steffy. Taylor waarschuwt dat het wensen van het einde van Ridge’s huwelijk slecht karma is. “Dat zou ik niet willen als Sheila en Deacon hier rondhangen”, geeft Thomas toe. Steffy houdt vol dat ze niet “actief pech wensen” met het huwelijk van Brooke en Ridge voordat ze precies dat blijft doen door te zeggen “het is slechts een kwestie van tijd” voordat Brooke zichzelf in de echtelijke voet schiet.

Carter en Paris kussen hartstochtelijk, waarbij hij zegt dat ze moeten stoppen, maar zij trekt hem in voor een andere. Carter probeert te remmen, ook al zegt Paris dat het goed is, want zij en Zende zijn niet exclusief. Hij heeft zelfs een date met Sequoia. Maar Carter wijst erop dat Zende dat alleen doet omdat Paris hem aanspoorde. ‘Hij is nog steeds verliefd op je!’ Carter somt alle veelbesproken geweldige kwaliteiten van Paris op en staat haar toe hem weer in een nieuwe kus te lokken.

Parijs haalt Carter B&B over

Plotseling is Carter shirtloos en Paris stelt voor om te stoppen met praten. Maar Carter trekt zich opnieuw terug en zegt dat hij na wat er met Eric en Quinn is gebeurd, die weg niet meer kan inslaan. Carter weigert zijn goede vriend Zende te verraden. Terwijl Paris erop wijst dat Quinn getrouwd was en vrijgezel is, verandert Carter niet van gedachten. “Op de een of andere manier kwam ik met enig respect uit de hele situatie met Quinn”, herinnert hij haar. ‘Als ik met een vrouw omging die met een Forrester-man te maken heeft? Ik bedoel kom op!” Ze zijn als familie voor hem, en dat wil hij niet verliezen. Maar tegelijkertijd geeft hij toe dat Parijs ronduit onweerstaanbaar is…

Hoop keert terug naar het huisje. Liam zegt dat Douglas achter zijn verhaal staat, en Hope zegt dat dat komt omdat het waar was. “Mijn moeder”, zegt ze, “zoende mijn vader.” Ondertussen vraagt ​​Ridge aan Brooke waarom ze zo overstuur lijkt na haar gesprek met Hope. Ze zingt nog een refrein van de ‘Why did I drink that night’-blues, verontschuldigt zich voor het teleurstellen en zegt dat ze hem niet kwijt wil. “Er is niets waardoor ik de deur uit zou lopen”, belooft hij haar…

Meer: De tweet van een fan vat het B&B-probleem perfect samen

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke vreest dat Thomas staat op het punt haar geheim te ontdekken van Douglas.

Brooke denkt misschien dat wat ze heeft gedaan onvergeeflijk is, maar Deacon kussen is dat wel verre van het grootste schandaal haar huwelijk met Ridge is geconfronteerd. Gelooft u ons niet? Blader door de onderstaande fotogalerij voor het bewijs!

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.