Bold & Beautiful November Sweeps: Hope Blasted Ridge, Finn’s domme zet, Quinn/Katie Showdown


Vet mashup Brooke Hope Ridge Quinn

Howard Wise/JPI (3)

Toen Deacon een paar weken geleden opdook, hadden we goede hoop dat het tot een goed verhaal zou leiden. En ja hoor, de afleveringen van deze week van The Bold and the Beautiful die belofte waargemaakt. Sterker nog, de show leek een grote crisis te veroorzaken voor twee personages die … nou ja, een beetje verdienen om iemand op hun parade te laten regenen. Lees verder en we bespreken dit en meer…

Jij gaat, meisje

Ik ben niet altijd de grootste fan van Hope geweest. Dat heeft niets te maken met de vertolkingen van Annika Noelle of voorganger Kimberly Matula en alles met de manier waarop het personage is geschreven. En als ik eerlijk ben, het schrijven was perfect, aangezien Hope vaak overkomt als precies wat ze is: een verwende jonge vrouw die is opgegroeid in de schoot van luxe en grotendeels passief is als er vreselijke dingen met haar gebeuren .

B&B bold Hope Ridge Brooke HW

Bovenstaand: “En zodat je het weet, Ridge, je krijgt dit jaar nog steeds een Vaderdagcadeau, maar het wordt een waardeloze!”

Dus toen ze deze week opstond tegen stiefvader Ridge, ging ik rechtop zitten en merkte het op. Verdomme als er geen vuur uit Hope’s ogen schoot toen ze duidelijk maakte dat hij dat was niet haar vader en dat ze een volwassen vrouw was die zelf kon beslissen of ze Deacon wel of niet vertrouwde. Ze erkende dat haar vader haar misschien speelde, maar het was een risico dat ze bereid was te nemen.

Waar Hope me een beetje verloor, was op haar aandringen dat Deacon niet alleen een stap terug mocht doen in haar leven, maar ook in dat van de kinderen. Noem me gek, maar misschien wacht je een paar weken voordat je Deacon de spreekwoordelijke sleutels van het koninkrijk geeft. Ze had echter een overwegend geldig punt toen ze Liam vertelde dat zijn eigen vader zijn deel van de zonden had begaan, maar niemand probeerde Bill ervan te weerhouden de kinderen te zien.

Lot, ontspoord?

Vet mooi lang kanan brooke diaken SS

Bovenstaand: “Brooke, je begrijpt dat als mensen zeggen dat je me uit de palm van je hand zou kunnen laten eten, het gewoon een uitdrukking is … toch?”

Meer: Taylor’s nieuwe portrettist weegt op de toekomst van Thomas

Ondertussen was Brooke die opkwam tegen Ridge duidelijk het eerste teken dat hun “lot” op het punt staat nog een klap te krijgen. Is het verkeerd dat dit me opwindt? Om te beginnen herinnerden de Brooke/Deacon-flashbacks van vorige week me er echt aan hoeveel chemie Katherine Kelly Lang en Sean Kanan hadden en, van wat we tot nu toe hebben gezien, nog steeds hebben. Ten tweede zijn Brooke en Ridge samen, zoals we de afgelopen weken herhaaldelijk hebben besproken, borderline ondraaglijk geworden.

Met Taylor die volgende maand terugkeert en mijn meisje Shauna nog steeds vrijgezel ronddwaalt, zou Ridge genoeg hebben om zich bezig te houden als Hope’s ouders weer bij elkaar zouden komen. (Bovendien kunnen we misschien nog een bezoek krijgen van Bridget, die zeker iets over de situatie te zeggen heeft!)

Bewijs jezelf

Ik kon het niet helpen te denken dat Deacon een grote kans miste om punten te scoren met vrijwel de hele Forrester-familie. In plaats van simpelweg te zeggen: “Ja, ik heb het uitgemaakt met Sheila”, waarom zou je niet toegeven dat de twee hadden gedaan alsof ze aan het daten waren om dichter bij hun kinderen te komen. Hij had dan kunnen aanbieden om voor eens en voor altijd met de sociopaat om te gaan, door te bewijzen dat hij bereid was zijn eigen leven op het spel te zetten om Hope en degenen van wie ze houdt veilig te houden.

Meer: Hoe schokkend de dood primetime soap zal veranderen

Ondertussen, waar, precies, is Deacon van plan te crashen? Hij rekent er toch niet op dat Hope en Liam hem uitnodigen om in te trekken. En zelfs als dat zo was, kan die kleine hut onmogelijk plaats hebben voor Hope en Liam, hun kinderen. en haar vader!

Neem alle stoelen

Wanneer werd Katie zo zout? Toen ze Quinn en Carter’s gesprek onderbrak, was ze ronduit Brook-achtig in haar neerbuigendheid. Ik zal haar punten geven voor het stellen van dezelfde vraag die ik had: wat ter wereld was het nut van Quinns bezoek? Het leek alsof ze langskwam om haar ex-geliefde te vertellen: “Ja, ik hou nog steeds van je, maar… nee, je kunt me niet hebben.” Als het gesprek een hashtag had gehad, zou het #SorryNotSorry . zijn geweest

Quinn, Katie, Carter B&B

Bovenstaand: “Je maakt een goed punt, Quinn, dat ik nu zal negeren ten gunste van het verhaal dat jij een zondaar bent en ik een heilige.”

Meer: B&B dierenarts doet een verrassende aankondiging

Quinn scoorde ook punten toen ze wees op de laatste hypocrisie die uit een Logan-zus kwam. “Dus Carter krijgt wat speling, maar als het op mij aankomt, ben ik volledig onherstelbaar?” vroeg ze aan Katie. “Van een dubbele standaard gesproken!”

Willekeurige gedachten

• Iemand anders betrapte Ridge op ongeveer net zo vrouwenhaat als een personage krijgt toen hij Hope en Brooke vertelde dat hij ze niet oneerbiedig wilde hebben, “maar ik denk dat je emoties je oordeel vertroebelen.” Domme, emotionele vrouwen, die niet luisteren naar de grote, slimme man die de dingen zo duidelijk ziet!

Thomas shirtloze B&B

Boven: het motto van Thomas? “Als je het hebt, pronk ermee … zelfs op plaatsen waar het enorm ongepast is om dat te doen.”

• Als we weten hoe vaak mensen in en uit de twee of drie kantoren lopen die door het hele personeel van Forrester Creations worden gedeeld, waarom doet geen van de mannen die de ontwerpruimte als kleedkamer gebruiken de deur op slot voordat ze dit doen? En noem me gek, maar Zende vatte het veel beter op dan ik toen hij een halfnaakte Thomas vond die naar foto’s van Parijs lonkte!

• Hoe ongelooflijk dom was het van Finn om met Sheila te gaan praten? Natuurlijk, hij kwam er eindelijk aan toe om te vragen wie zijn vader is (hoewel hij ook had moeten vragen of hij broers of zussen heeft), maar aangezien Il Giardino het enige restaurant in de omgeving van Los Angeles is (zo lijkt het) , had hij er niet vanuit moeten gaan dat dit zijn vrouw zou bereiken? Maar leuk om hem tot de semi-logische conclusie te laten springen dat Deacon zijn vader zou kunnen zijn.

Ik vermoed dat je waarschijnlijk een paar gedachten hebt over de afleveringen van deze week (en mijn kijk daarop), dus ga naar de sectie met opmerkingen en laat het los. Maar kijk ook zeker eens naar deze leuke galerij waarin we enkele van de de meeste herschikte rollen in de geschiedenis overdag… inclusief een bepaalde Vet en mooi hunk die meer looks heeft gehad dan die van Brooke, kreeg een tweede kans.