Bold & Beautiful: Paardenlessen van Katherine Kelly Lang’s kleindochter — Zuma’s foto’s en video


Zo grootmoeder, zo kleindochter!

Als het gaat om onvergetelijk Vet en mooi scènes, maar weinigen zijn erin geslaagd om in de hoofden van kijkers te blijven zoals Brooke’s epische paardrijtocht terwijl ze rende om de bruiloft van Taylor en Ridge te laten crashen. Een van de beste dingen ervan was echter het feit dat de show dat deed niet gebruik een stuntdubbel, aangezien Katherine Kelly Lang al het rijden zelf deed!

Nou, oké, ze braken wel een dubbel voor die herfst, maar dat is een ander verhaal.

Meer: Kimberlin Brown en cast nemen oprecht afscheid

Lang is natuurlijk al lang een ervaren ruiter, en als iemand het eeuwenoude idioom van “terug op dat paard” belichaamt, is zij het! Een rij-ongeval in de lente misschien heeft ze haar even afgeremd, maar het deed haar liefde voor paarden niet eens in de verste verte af.

Dus haar die passie zien doorgeven aan haar kleindochter, Zuma, is gewoon veel te schattig voor woorden. Lang deelde er echter een paar terwijl ze de schattigste foto’s en zelfs een video plaatste van de peuter die leert omgaan met een paard als een professional.

‘Zuma’s eerste rijles,’ riep de actrice opgewonden uit. “De allereerste keer dat ze op een pony zat, was toen Dom ‘Poppy’ haar meenam naar Griffith Park. Dit is de tweede keer dat ze voor haar rijdt, en ze ziet eruit als een professional! Ik ben zo trots op haar. Ze houdt van paarden! Net zoals mij!”

Oké, Zuma voelt zich veel meer op haar gemak op een pony dan de meesten van ons volwassen volwassenen ooit zullen zijn! We denken dat sommige talenten echt in de familie voorkomen.

Lang legde verder uit: “Ze leert de teugels vast te houden, de pony te laten gaan en te laten stoppen, hoe ze in draf moet zitten, hoe ze moet sturen, en ze volgde ook een klein pad.”‘

Kleur ons onder de indruk! Het lijkt erop dat het niet lang meer zal duren voordat Zuma naar een eigen bruiloft rijdt! Maar laten we hopen dat ze nooit vast komt te zitten in een rivaliteit die zo rommelig is als die van Brooke en Taylor.

Herbeleef de gevechten van de rivalen na de beruchte paardrijtocht in onze fotogalerij van de meest rommelige gevechten van Brooke en Taylor.