Bold & Beautiful Preview: Brooke roept Thomas op voor kinderbescherming


Brooke is deze keer misschien te ver gegaan.

In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 26 – 30 september, het drama tussen Ridge’s kinderen en Brooke laait op. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

De kinderen van Ridge hebben er geen geheim van gemaakt dat ze hun vader terug willen bij hun moeder Taylor. Terwijl Steffy links en rechts werkt om de relatie van Brooke en Ridge te saboteren, vertelde Taylor zonder opgaaf aan Brooke dat ze het feit onder ogen moesten zien dat Ridge verliefd was op hen beiden.

Steffy drong er ook bij Thomas op aan om zijn zoon van Hope terug te nemen, een beslissing waar Brooke en Hope erg tegen waren. Brooke confronteerde Thomas terwijl hij een appel sneed voor de jongen over Douglas die met Hope naar zijn huis terugkeerde. Ze had er ook genoeg van dat Thomas en Steffy haar huwelijk met Ridge saboteerden.
In de preview zegt Thomas, met een mes in de hand, tegen Brooke: “Ik meen het als je zo doorgaat!” Brooke vindt dat een bedreiging. Later waarschuwt Hope dat ze denkt dat Thomas gevaarlijk is.

Op kantoor zegt Thomas tegen Ridge dat hij wenst dat Brooke voor altijd uit hun leven blijft.

Later komt Child Protection Services langs bij het landhuis om Thomas te controleren. Ridge kookt als hij Brooke belt en vraagt ​​of ze CPS heeft gebeld over zijn zoon.

Wat denk je fans? Had Brooke gelijk? Of moeten Thomas en Steffy zich niet meer bemoeien met het liefdesleven van hun vader?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wat Taylor tegen Steffy zegt.

Bekijk hieronder onze fotogalerij van soappersonages die dit najaar grote veranderingen doorvoeren.

Video: CBS/YouTube