Bold & Beautiful Preview: Brooke vertelt Ridge dat ze hem moet laten gaan


Thomas laat Brooke weten dat ze slecht is met een hoofdletter E.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 7 – 11 maart, Sheila vertelt eindelijk iemand dat Brooke het had verwacht. Lees erover, en bekijk de preview.

Steffy en Thomas waren dolblij dat hun ouders herenigd waren, maar Ridge kon nog steeds niet begrijpen waarom Brooke alles weggooide voor drank en Deacon. Taylor vertelde hem dat ze misschien nooit zullen weten waarom ze ervoor koos om weer te drinken.

Uiteindelijk bracht Brooke Taylor op de hoogte en zei haar dat ze uit de buurt van haar man moest blijven omdat ze hem terug zou krijgen en Taylor uiteindelijk gewond zou raken. Ondertussen probeerde Deacon, met aandringen van Hope, Ridge te overtuigen om Brooke te vergeven, maar zijn smeekbeden waren aan dovemansoren gericht. Deacon ging toen rechtstreeks naar Brooke en vertelde haar dat als Ridge niet kan zien hoe geweldig ze is, hij dat wel doet en van haar houdt. Hij liet Brooke achter met veel om over na te denken.
Toen Sheila langskwam bij het klifhuis om Taylor te zien, die er niet was, maakte Thomas duidelijk dat zijn familie eindelijk weer bij elkaar kwam en dat ze haar niet nodig hadden om problemen te veroorzaken. Woedend flapte Sheila eruit dat zijn ouders weer bij elkaar waren vanwege haar, en Thomas begon de stukjes bij elkaar te brengen.

Meer: Het terugkerende karakter van Bold & Beautiful is perfecte timing

In een voorproefje van wat komen gaat, geniet Sheila tegen Taylor dat Brooke maar één gekke nacht nodig had om haar huwelijk te vernietigen. Taylor glimlacht, nu ze eindelijk herenigd is met de man van wie ze al zoveel jaren houdt.

Bij het landhuis vertelt Brooke aan Ridge dat ze het verprutst heeft en dat ze hem moet laten gaan. Ridge vraagt ​​of ze dit echt tegen hem zegt? Heeft Ridge twijfels over het zo gemakkelijk opgeven van Brooke? Of kwamen de woorden van Deacon bij Brooke en realiseerde ze haar dat ook zij opties heeft?

Ten slotte confronteert Thomas, die erachter is gekomen wat Sheila heeft gedaan, haar. Hoewel hij geen liefde voor Brooke heeft, merkt hij op dat het bedriegen van een alcoholist tot drinken gewoon puur kwaad is. Sheila zegt dat Brooke het had laten aankomen en dat die teef elke laatste druppel verdiende!

Zal Thomas onthullen wat Sheila deed? Of zal ze een manier vinden om hem het zwijgen op te leggen? En zelfs als de waarheid naar buiten komt, is het dan te laat voor Brooke en Ridge?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wat Zende doet waar Carter bij is. Kijk dan eens bij de slechte daden karakters wilden ze vergeten? in de fotogalerij hieronder.

Video: CBS/YouTube