Bold & Beautiful Preview: Brooke vreest dat Ridge haar zal verlaten tijdens de diakenkus


Zelfs volwassen volwassenen wensen soms nog steeds dat hun gescheiden ouders herenigd worden.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 17 – 21 januari, Ridge heeft geen idee van de problemen die om hem heen brouwen. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Nadat ze een AA-bijeenkomst had bijgewoond, realiseerde Brooke zich dat ze zich nooit meer in dezelfde situatie kon laten betrappen met Deacon die op de een of andere manier tot haar alcoholgebruik had geleid. Ondertussen waarschuwde Hope Taylor en Steffy om de terugval van haar moeder niet te gebruiken als een manier om te proberen Brooke en Ridge uit elkaar te halen. Maar dat is precies wat Steffy wilde doen, en ze dwong haar moeder om voor hun gezin te vechten.
Steffy en Thomas gingen naar hun vader om hem een ​​dubbel team te geven en hem te waarschuwen dat Brooke Deacon bij hem thuis uitnodigde, een klap in het gezicht was. In de laatste preview dringt Ridge er bij zijn kinderen op aan dat Brooke zijn vrouw is en dat daar niets aan verandert. Steffy en Thomas zien de dingen echter niet zo, en Sheila ook niet, die nog steeds probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd op oudejaarsavond.

Meer: Darlene Conley herinnerd door B&B co-ster

Terwijl Ridge trots blijft op Brooke omdat ze haar fout bekent en openstaat, legt hij zich onbewust schuldig. Ridge vertelt haar dat hij door haar eerlijkheid een beter mens voor haar wil zijn! Als Ridge het maar wist…

Om Brooke’s schuldige geweten en problemen te verergeren, confronteert Deacon Brooke en vertelt haar dat hij van haar houdt, dat hij nooit is gestopt en dat hij hun kus niet uit zijn hoofd kan krijgen. Ze herinnert hem eraan dat hij nooit meer naar het huis mag komen en is bang dat als Ridge er ooit achter komt wat ze hebben gedaan, hij haar zal verlaten. Dat is waarschijnlijk een veilige gok gezien hun geschiedenis.

Ook volgende week, mis het niet The Talk’s Akbar Gbajabiamila terwijl hij zijn soap-gaststerdebuut maakt op The Bold and the Beautiful. Zorg er ook voor dat je afstemt om Thorsten Kaye (Ridge) en Lawrence Saint-Victor (Carter) te zien wanneer ze verschijnen op Het gesprek op maandag 17 januari.
Lees tot slot zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wat Taylors volgende zet is. En voordat je gaat, bekijk de fotogalerij hieronder met de 2022 castfoto’s van je favoriet Dapper en knap sterren.

Videos: CBS/YouTube