Bold & Beautiful Preview: Brooke zweert dat ze Ridge nooit opgeeft


Steffy hoopt dat Ridge eindelijk het licht heeft gezien.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 14 – 18 februari, Steffy en Thomas proberen hun vader te beschermen tegen hun stiefmoeder. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Nadat Taylor van haar kinderen vernam dat Brooke Deacon ontrouw was, besloot Ridge’s ex dat Brooke terug was in haar oude patroon van liegen en Ridge zou het moeten weten. Ondertussen besloot Brooke om zelf met Ridge te praten, maar voordat ze kon, kreeg ze een oor van Steffy. Steffy waarschuwde Brooke dat ze eindelijk zou krijgen wat haar te wachten stond.

Tegelijkertijd ontmoette Taylor Ridge en vertelde hij alles wat ze wist over Brooke en Deacon’s oudejaarsavond. Hij weigerde te geloven dat Brooke hem zou verraden, maar toen hij later zijn vrouw ondervroeg, gaf ze alles toe. In tranen bekende ze dat ze niet weet waarom ze hun huwelijk blijft saboteren, maar ze doet het wel. Zelfs wetende wat ze deed, beweerde Ridge nog steeds dat Brooke de liefde van zijn leven was! Ridge liep naar buiten voor lucht, en zou Deacon lokaliseren en op de borst slaan.
Na wat ongetwijfeld een gevecht om de boeken zal zijn, vindt Brooke een bebloede Ridge. Ze huilt in de preview dat ze een vreselijke fout heeft gemaakt en dat het nooit haar bedoeling was hem pijn te doen. Ridge kan er echter niet omheen dat Deacon in zijn bed sliep.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Don Diamont's moederdagbericht aan zijn vrouw Cindy Ambuehl van hun hond Èzey

Nu de waarheid bekend is, hoopt Steffy dat haar vader Brooke eindelijk ziet voor wie ze werkelijk is, en Thomas onderneemt stappen om Brooke voorlopig bij zijn vader weg te houden. Hoewel Steffy en Thomas zeker hun best zullen doen om hun ouders te herenigen, zweert Brooke dat ze Ridge nooit zal opgeven.

Denk je dat Ridge Brooke’s laatste verraad kan vergeven? Zou je hem liever met Taylor zien? Of is het tijd voor Ridge om verder te gaan met beide vrouwen?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wat Deacon Sheila vertelt dat haar verrukt. Bekijk voordat je gaat een galerij van enkele van de soapseries probeerden fans op te dringen.

Videos: CBS/YouTube