Bold & Beautiful Preview: Ridge ondervraagt ​​Douglas over wat hij zag op oudejaarsavond


Ridge denkt dat hij alles weet wat er met Brooke is gebeurd op oudejaarsavond.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 24 – 28 januari, wat Douglas weet, zou het einde van Ridge en Brooke kunnen betekenen. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Douglas bleef volhouden dat hij zijn grootmoeder was die de kerstman kuste op oudejaarsavond, en hij had het niet over het kerstlied. Hope en Liam realiseerden zich dat de jongen Brooke iemand had zien kussen, dus Hope confronteerde Brooke ermee. Hope’s moeder gaf toe dat Deacon terugkwam nadat iedereen was vertrokken om zijn vergeten telefoon op te halen, en toen opende ze de wodka.

Beschaamd onthulde Brooke dat zij en Deacon hebben gekust. Ze bekende zelfs dat Deacon haar naar bed had gebracht en op de dekens in slaap viel, en beiden waren volledig gekleed. Ze begrijpt echter nog steeds niet hoe ze haar huwelijk zo op het spel heeft kunnen zetten en waarom ze zo in de verleiding kwam om te drinken.
Volgende week hoort Liam de waarheid over Deacon en Brooke, en dat Douglas hem in de kerstmuts zag terwijl hij Hope’s moeder kuste. Liam denkt na over wat er zou gebeuren als Ridge ooit de waarheid over die nacht te weten zou komen. Brooke is er zeker van dat dit het einde van haar huwelijk zou betekenen.

Natuurlijk dringt Ridge er bij de schuldgevoelens van Brooke op aan dat hij alles weet wat er op nieuwjaar is gebeurd, elk detail, en niets ervan is onvergeeflijk. Helaas zijn de details die hij kent degene die Brooke hem heeft gegeven. Hij zou echter nog veel meer kunnen leren als hij Douglas uiteindelijk ondervraagt ​​over wat hij zag.

Lees ook:  Star of the Month: The Bold and the Beautiful's Jacqueline MacInnes Wood! | Soap Opera News

Denk je dat Douglas Ridge zal vertellen dat Brooke de kerstman kust, of zal hij het geheim houden? En aangezien ze nog steeds duidelijk vastzit aan Ridge, moet Taylor dan samenwerken met Sheila om Brooke en Ridge uit elkaar te halen?

Lees tot slot zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen waar Liam Hope over probeert te krijgen. En voordat je gaat, terwijl Sheila haar plan voortzet om Brooke’s leven op te blazen, check out Bold & Beautiful’s grootste rivaliteit in de galerij hieronder.

Videos: CBS/YouTube