Bold & Beautiful Preview: Sheila zet haar complot voort om te bewijzen dat ze een veranderde vrouw is


Kan Sheila Taylor aan haar zijde winnen?

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 10 -14 januari, Sheila omarmt verandering in 2022, ook al is het een façade. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Nadat hij eindelijk naar huis was teruggekeerd en oudejaarsavond met zijn gezin had gemist, begon Ridge te beseffen dat Brooke iets dwarszat. Ze stortte uiteindelijk in en bekende dat ze gedronken had, maar gaf toe dat ze niet wist waarom. Om de een of andere reden wilde haar alcoholvrije champagne haar naar het echte werk, en ze wendde zich tot wodka. Ze heeft nog steeds geen idee dat Sheila geknoeid heeft met haar veelgeprezen drankje ‘Het smaakt naar het echte werk’.

Meer: Tanner Novlan verbluft fans met strandfoto

Brooke en Deacon hebben gezworen wat er tussen hen is gebeurd geheim te houden. Later was Hope gevloerd toen haar moeder een ommezwaai maakte met betrekking tot Deacon en hem bij hen thuis uitnodigde. Ridge was er zeker van dat Deacon iets te maken had met Brooke’s misstap, hoewel Hope haar vader verdedigde.

Sheila bleef ondertussen bij Taylor volhouden dat ze een veranderde vrouw was, hoewel Taylor haar vertelde dat ze het werk moest doen om dat aan anderen te bewijzen. Ridge kocht echter niet wat Sheila verkocht en waarschuwde Taylor om de vrouw die haar ooit neerschoot niet te vertrouwen. Je zou denken dat Taylor wel beter zou weten!
In de laatste teaser dringt Deacon er bij Brooke op aan dat ze om een ​​reden gekust hebben. Brooke weet echter waarom en vertelt hem: “We waren dronken!” Terwijl Brooke blijft proberen het mysterie te ontrafelen waarom ze dronk, vraagt ​​Sheila zich af wanneer Brooke zal leren haar niet langer te pushen.

Ondertussen gaat de kleine Douglas rond om iedereen te vertellen dat hij oma de Kerstman heeft zien kussen. Liam probeerde de jongen erop aan te dringen dat hij de tekst van het lied verkeerd had, en het is mama die de Kerstman kust. Hoe lang duurt het voordat Douglas de verkeerde persoon vertelt wat hij heeft gezien, en hoe groot is de kans dat hij het aan Sheila zal vertellen? Natuurlijk zou hij ook met Thomas of Steffy kunnen kletsen, en als ze erachter zouden komen, zouden beiden meer dan blij zijn om hun vader in te lichten. De broers en zussen blijven hopen dat Ridge zijn ogen voor Brooke zal openen en beseffen dat hij dat kan. een gelukkiger leven hebben met Taylor.

Terwijl we wachten om erachter te komen hoe Sheila’s wraakplan zich ontvouwt, bekijk je een tweede promo over de man, de mythe en de legende die Deacon Sharpe is!
Lees tot slot zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen hoe Zende Carter ongemakkelijk maakt. En voordat je gaat, bekijk de fotogalerij hieronder met de 2022 castfoto’s van je favoriet Dapper en knap sterren.

Videos: CBS/YouTube