Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke herinnert zich de drinkende en kussende diaken


Ridge vliegt naar huis op zijn jet en sms’t Brooke dat hij er snel zal zijn en niet kan wachten om haar te zien. Zijn vliegtuig landt eindelijk en hij pakt zijn koffer en vertrekt.

In het Forrester herenhuis ziet Brooke Ridge’s sms niet omdat haar telefoon is achtergelaten door de lege flessen alcohol beneden.

Meer: Herinnering aan de Oscar-genomineerde soapster

Bij Sheila’s huis lacht Sheila als ze denkt aan wat ze Brooke heeft aangedaan.

Brooke wordt wakker in bed, draait zich om en ziet Deacon daar liggen. Hij kijkt haar aan en zegt: “Morgen zonneschijn!” Ze raakt meteen in paniek en hij houdt vol dat het niet is wat het lijkt. Hij was boven de lakens en legde haar in bed. Hij belooft dat er niets is gebeurd. Brooke’s hoofd bonst en ze herinnert zich dat ze gedronken had.

Ze gaan naar beneden, waar Brooke in de war is terwijl ze alcoholvrije champagne dronk. Hij doet haar denken aan de wodkashots, en plotseling realiseert ze zich dat ze gekust hebben. Hij bevestigt dat ze dat deden. Ze zegt dat hij moet vertrekken, maar hij zweert opnieuw dat er niets anders is gebeurd. Hij legt uit dat hij naast haar in slaap moet zijn gevallen nadat hij haar naar bed had gedragen, en dat ze niets verkeerds deden. Brooke zegt dat ze dat deed en hij zal een constante herinnering zijn aan wat ze heeft gedaan. Ze hoort een auto aanrijden, wetende dat het Ridge is, en smeekt Deacon om te gaan. Hij glijdt snel uit de achterkant.

Brooke zegt tegen Deacon dat hij BB . moet verlaten

Ridge komt binnen en hij en Brooke omhelzen elkaar. Ze gaan zitten en Ridge vertelt haar over het feest en hoe blij de prins was. Terwijl hij praat, gaat Brooke naar buiten en denkt aan wat er de avond ervoor is gebeurd. Hij ziet tranen in haar ogen en vraagt ​​wat er aan de hand is. Ze vertelt hem dat ze gewoon aan alles denkt wat er het afgelopen jaar is gebeurd en hoeveel ze van hem houdt. Ze kussen en omhelzen elkaar weer. Ridge weet dat ze een geweldig jaar voor de boeg hebben en samen kunnen ze Sheila, Deacon en al het andere het hoofd bieden. Hij wenst haar een gelukkig nieuwjaar en ze kussen. Ridge vraagt ​​wat er onder haar gewaad zit, en ze geeft toe dat het een verrassing was als hij op tijd thuis was. Hij vindt dat hij moet gaan douchen en dan uitzoeken wat er daaronder aan de hand is. Hij verontschuldigt zich en Brooke herinnert zich nog steeds dat hij wodka dronk en Deacon kuste. Ze vraagt ​​zich af wat ze heeft gedaan, loopt naar de alcohol en pakt de fles wodka. Ze begrijpt niet waarom ze weer dronk.

Brooke verwelkomt Ridge thuis BB

Meer: Krista Allen neemt het op tegen partypoopers op sociale media

Deacon gaat naar Il Giardino voor een kop koffie en vraagt ​​de barman naar zijn alcoholvrije champagne. Hij krijgt een fles en proeft het als Sheila spionnen. Ze benadert hem uiteindelijk, en hij herinnert haar eraan dat ze elkaar niet mogen zien. Ze denkt dat ze net op tijd is aangekomen terwijl hij aan het drinken is, maar hij zegt dat het niet-alcoholisch is. Ze vraagt ​​naar zijn oudejaarsavond en hij vertelt haar dat hij bij Brooke en de familie was terwijl Ridge weg was. Sheila vindt dat mooi en gaat ervan uit dat Brooke zich eindelijk losmaakte en haar haar losliet. Ze vertelt Deacon dat ze Taylor ziet, van wie ze niet kan geloven dat hij voor haar opkomt en haar toestaat Finn en Hayes te zien. Deacon merkt op dat het verrassend is dat ze Taylor heeft neergeschoten. Sheila vraagt ​​opnieuw of ze tijd met Brooke doorbrengt, maar hij zegt dat hij naar zijn dochter is gegaan. Ze vraagt ​​zich af of hij Brooke zal blijven vertellen wat hij moet doen. Ze noemt Brooke slecht nieuws en vraagt ​​wat er echt is gebeurd. Deacon zweert dat er niets is gebeurd en loopt weg met zijn hoofd in schaamte. Sheila glimlacht. Ze weet dat Deacon en Brooke gisteravond iets hebben gedaan en viert vrolijk dat Brooke’s leven op het punt staat tot een puinhoop te worden gereduceerd

Meer: Een terugblik op 2021 in soapnieuws

Bij Forrester Industries vindt Carter Parijs in gedachten verzonken. Hij vertelt haar dat ze moeten praten over wat er gisteravond is gebeurd. Paris denkt dat mensen elkaar kussen op oudejaarsavond, maar hij zegt dat ze moet stoppen. Ze geeft toe dat hij gelijk heeft om de kus in twijfel te trekken, en ze was nog steeds een beetje in shock omdat het zo snel ging met Zende. Carter begrijpt het en ze noemt hem de meest zorgzame persoon die ze kent. Carter wil de zaken niet ingewikkelder maken omdat ze een vriendin is, en Zende ook.

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge heeft vragen over Deacon.

Bekijk zeker ook onze fotogalerij van Bold & Beautiful’s 2021 jaar terugblik.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.