Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: eerste keer nieuwe kijkersreactie


DONDERDAG: We openen met een shot van een privéjet die door de lucht zweeft. Rijke kerel met een sjofel gezicht (privéjet, weet je nog?) legt zijn tijdschrift neer om herinneringen op te halen over het kussen van een mooie brunette vrouw. Hij moet een goede kusser zijn, want ze steekt een voet in de lucht in extase terwijl ze knuffelen op een Het geluid van muziek-zoals heuvel.

bb-ridge-taylor-kiss-esp

We snijden naar niet één maar twee mooie brunette vrouwen … Ik denk dat een van hen misschien de kus is van die flashback. ‘Mam’, zegt er een, en ik kan de rest van wat ze zegt niet verstaan ​​omdat de andere vrouw er jong genoeg uitziet om haar op 9-jarige leeftijd te hebben gebaard. En het is een geweldige casting, moet ik zeggen, omdat ze er verwant uitzien. Zoals zussen. Maar ik dwaal af. Moeder houdt vol dat het goed met haar gaat en wil meer weten over de bedrieglijke broer van haar dochter. Oeh. Wat heeft hij gedaan? Dochter maakt het niet uit. Het enige wat ze wil weten is of mama iets van papa heeft gehoord. Een antwoord waarop we moeten wachten, want mama kijkt verward.

B&B Steffy Taylor

Dan zijn er twee hele mooie blonde vrouwen aan het praten, en ik weet niet of ze stoutmoedig zijn, maar mooi zijn ze zeker. Ze praten over “Steffy” die tegen iemand in vermomming botst, en dat is de soap-actie die ik zoek. Blijkbaar mist de vermomde persoon ook een teen?

Brooke Hope bed & breakfast

Blonde dame nr. 1 denkt dat de teen-ontbrekende Sheila gepakt zal worden. Nou, ik kan me voorstellen dat ze niet zo snel weg kan rennen, met het missen van een teen en zo. Terwijl ze praten, concludeer ik dat de sjofele kerel op de jet Ridge moet zijn, aangezien ze zeggen dat hij op weg naar huis is. En hoe denkt oudere blonde dame daarover? We zullen het misschien nooit weten, aangezien de twee dames een epische blik hebben die de aftiteling snijdt.

Oh! Ik denk dat Steffy de jongere brunette is, en haar moeder heeft ook niet met Ridge gesproken. Ik hoop een beetje dat mama en de blonde dame uit de andere scène een schreeuw hebben, Dynastie-tijdperk catfight over Ridge die ertoe leidt dat ze allebei in een binnenzwembad vallen! Wacht even – is mama Krista Allen ?! En ze ziet er fantastisch uit. Ze is nauwelijks ouder geworden sinds haar Emmanuelle dagen. En door toe te geven dat ik dat heb gezien, heb ik te veel gezegd.

DYNASTY, Linda Evans, Joan Collins, Ep.  23-3, 'De dreiging', 13-04-1983.  Seizoen 3, 1981-1989.

Hoe dan ook, Steffy zegt dat ze mama en Ridge niet meer samen gaat duwen, en mama ziet er opgelucht uit, dus ik denk dat mijn zwembadgevecht een no-go is. Steffy wenst dat haar ouders zich herenigen, en misschien is er hoop omdat zij en mama hun deel van woordeloze blikken hebben. Wat is Moeder aan het denken?

Terug naar de blondjes! Wacht – oudere blonde dame was ook getrouwd met Ridge? Sappig! Maar Thomas, die volgens mij een nep CPS-oproep deed met iemand (helemaal niet cool, kerel), bemoeide zich daar ook mee. “Ik bedoel, mam…” zegt een iets jongere blondine, en blijkbaar is het moeder-dochter-Ridge-dag Vet en mooi. Oudere blonde dame zegt dat ze Ridge wegstuurde om wat zielsonderzoek te doen, en als ze bedoelde: “Denk aan mijn rivaal en haar kussen op bruggen”, is ze goed op weg.

Lees ook:  Wie heeft Sheila dat geld gegeven? Bold & Beautiful? Zou het kunnen [Spoiler]?

Terug naar de privéjet. Ridge staart nu voor zich uit, denkend aan Brooke en hoeveel hij ook van haar houdt. Ach, Rik. Verscheurd tussen twee geliefden en zich een dwaas voelen. Weet je niet dat als je van beiden houdt, je alle regels overtreedt? Ook? Bedden vol rozenblaadjes zien er misschien romantisch uit, maar ik wed dat ze niet erg comfortabel zijn.

Steffy en mama zijn blijkbaar aan het praten en staren naar een plek genaamd Forrester Creations, waar ik aanneem dat ze kleren maken die net zo dramatisch zijn als de verhaallijnen. Steffy heeft ergens de waarheid over verteld en mama is blij. Dat is een schakelaar op een soap! Blijkbaar verdiende pa het om de waarheid te weten over… iets waar ik niet helemaal achter kan komen. Steffy wil dat mama haar hoofd omhoog houdt, wat er ook met Ridge gebeurt. Ze omhelzen elkaar, mama staart in de ruimte en ik snap het. Ridge en Love zijn beide wispelturige klootzakken.

Ridge jet B&B

Terug in de jet ontdekken we dat Ridge een stem heeft als hij met zijn vader aan de telefoon praat over zijn reis om zijn ziel te zoeken. Pap zegt dat Ridge een keuze moet maken: is het Brooke of is het Taylor? Oké, nu heeft mama een naam, en ik heb het gevoel dat zelfs ik, de onwetende soap, misschien wel van Ridge en Taylor en Brooke heeft gehoord. Klassieke zeep liefdesdriehoek.

Onderbreek Taylor aan de telefoon als Brooke binnenkomt, verrast haar weer in de stad te zien. Taylor zegt dat ze een pauze nodig had na haar debacle op de trouwdag. Naar Ridge? Ik denk het wel. En ik wil heel graag weten hoe CPS een bruiloft kapot heeft gemaakt. Zijn haar kinderen niet volwassen? Hoe dan ook, de twee snauwen een beetje heen en weer, en man, liefhebbende Ridge brengt blijkbaar de teef in een persoon naar boven. Oh – Thomas belde CPS op zichzelf? En misschien Brooke erin geluisd hebben, waardoor Ridge haar verliet? Dus Brooke vindt dat ze zich moeten herenigen, en Taylor zegt dat niemand ooit de liefde die zij en Ridge delen, zal vernietigen Mens, deze man, heb ik gelijk? Dan is er meer staren, want dat is er natuurlijk.

Brooke Taylor staat het niet toe B&B

De twee dochters, Steffy en de mysterieuze blondine, praten over hoe vreselijk het is dat Sheila daar nog steeds is, teenloos en dreigend. Dan verwijst Steffy naar Ridge als “mijn” vader, en is hij ook niet de vader van een blond meisje? Interessant…

Staring Ridge maakt plaats voor Brooke en Taylor die allebei toegeven dat ze altijd van hem zullen houden. Het enige andere dat ze gemeen hebben? Hun liefde voor hun kinderen. Zelfs de domme Thomas, op wie Taylor toegeeft dat ze boos is omdat hij Brooke door een hel heeft geleid. Ze praten over Steffy die dapper was en haar ouders verloor toen ze hertrouwden en hoeveel tijd er precies verstreek tussen Brooke en Taylor als mevrouw Ridge? Hoe dan ook, de twee praten over de jaren heen en weer en hoe ze zich nu afvragen wie de uiteindelijke overwinnaar zal zijn in de oorlog om Ridge’s hart. Dan wordt er veel heen en weer gestaard, en Brooke’s kattige glimlach doet me afvragen of zij de originele stoute meid van de show is.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke vertelt Ridge dat ze hem een ​​scheiding zal geven

De jet landt en Ridge staart.

Steffy en mysterieblond zijn het erover eens dat wat Thomas deed verkeerd was, maar behalve dat? Ze willen allebei de dochter van mevrouw Ridge zijn en denken dat hun moeder de beste is, en dat is behoorlijk loyaal. Ook hebben ze allebei geweldig, golvend haar. Heeft iemand kort haar op deze zeep? Of mag dat niet?

Ridge komt terug om Taylor en Brooke samen te vinden, met iets belangrijks te zeggen over zijn keuze. En de manier waarop ze naar elkaar en naar Ridge kijken (en kijken, en kijken, en kijken…) Ik vraag me af of ze een omgekeerde Kelly Taylor van 90210 moment en kies… zelf.

Taylor Brooke bed & breakfast

Denk dat we het morgen weten!

VRIJDAG: We openen op Ridge, verrast om Brooke en Taylor samen te zien en niet aan elkaars haren trekken. Ridge verontschuldigt zich voor alles wat hij ze heeft aangedaan, en man, het ego op deze man als hij zegt dat het hem spijt. “Ben je?” vraagt ​​Brooke, en Taylor vraagt ​​het ook en dan doet Ridge zijn best starende werk.

Ridge B&B

Ondertussen zijn Steffy en… Hope, daar is het!… nog steeds aan het discussiëren over wiens moeder tot mevrouw Ridge moet worden gekroond als er twee jongens binnenkomen waarvan ik aanneem dat het hun partners zijn? De jongens vragen zich af of ze moeten fluiten, en verdorie, als ik niet snel een soort catfight krijg, voel ik me bedrogen. Steffy zegt dat Ridge terug naar huis komt, en de manier waarop Hope grijnst en knikt naar haar man, kan ik helemaal zie de gelijkenis tussen haar en Brooke. De jongens staan ​​resoluut aan de kant van hun meisjes, en ik vraag me af of de hele stad is afgesloten in afwachting van Ridge’s beslissing. Misschien wordt het uitgezonden, net als de begrafenis van de koningin.

Charlie terughoudend B&B

Terug in Brooke/Taylor/Ridge land strompelt een stuntelige agent of bewaker naar binnen voor komische opluchting, denk ik, te oordelen naar de manier waarop hij Los An-gel-eees zegt met een harde G, en waarom is hij er in godsnaam niet uit op zoek naar negentenige Sheila? Hoe dan ook, de dames vertellen Ridge dat ze niet naar hem luisteren; hij is er om naar te luisteren hen, en ik vind het leuk waar dit heen gaat. Misschien moeten Brooke en Taylor er samen vandoor gaan en Ridge hoog en droog achterlaten.

Bij Forrester Creations mijmeren de dochters over Kerstmis en hoe het zo feestelijk zou zijn als Sheila niet was teruggekeerd uit de dood, en ik haat het als dat gebeurt. Bumbling Cop komt terug om aan te kondigen dat Ridge thuis is, en na een beetje wie er in het eerste gesprek is, vertelt hij hen ook dat Ridge bij beide moeders is, en de meisjes zijn geschokt. Geschokt, zeg ik.

Steffy Hope verbaasde B&B

In Ridge World geven Brooke en Taylor toe dat ze aan het praten waren, en het lijkt alsof Ridge altijd al wilde dat ze vrienden waren. Ik vraag me af of hij zich een soort zuster-vrouwsituatie voorstelt, hoewel we allemaal weten dat dat nooit werkt. Taylor geeft toe dat ze vóór hun ceremonie aan Ridge had moeten bekennen, en Brooke is het er, via een grijns, duidelijk mee eens. Maar dan barst Brooke in tranen als zij en Taylor elk toegeven dat Ridge de liefde van hun leven is, en ik heb een beetje medelijden met haar. “Elke ademhaling die ik heb genomen, elke hartslag, het is allemaal voor jou geweest”, zegt Brooke, en het is behoorlijk triest. ‘Mijn beste vriend’, zegt Taylor. “Mijn lot,” voegt Brooke eraan toe, en man, wat heeft deze man behalve miljoenen dollars, romantische gebaren en een ruig uiterlijk? Oh. Dat is wat hij heeft. ‘Ik ging weg omdat ik maar bij één van jullie kan zijn’, zegt Ridge. En de dames zeggen dat hij het niet kan, en ze staren overal om zich heen, en staat Ridge op het punt dubbel gedumpt te worden??? ik ben aan het juichen!

Lees ook:  Bold & Beautiful Bloopers van de huisvideo's van Don Diamont en zijn vrouw

Taylor Brooke bed & breakfast

De dochters vertellen romantische moederverhalen en houden je spreekwoordelijke paarden daar, dames. Want in het andere kantoor begint Brooke zich af te vragen wat voor soort man zijn ex voorstelt terwijl hij nog steeds met haar getrouwd is, en verdomd als dat geen goed punt is! En dan stemt Taylor in met hoe Ridge haar vertelde dat deze keer anders zou zijn, maar dat was niet zo, en hoewel Ridge probeert af te wijken, werkt het niet omdat Taylor er terecht boos uitziet. Hij verliet Taylor met een gebroken hart. Opnieuw. En dan begint Taylor te huilen, en Brooke troost haar, en misschien is dit toch beter dan een poolgevecht. Serieus, kunnen Brooke en Taylor niet gewoon wegrennen en wat beginnen Hoe Stella haar groove terugkreeg toevluchtsoord voor mensen met een gebroken hart?

Steffy Finn Liam Hope B&B

Dochters. Mijn moeder is aan de beurt. Bla bla bla.

Eindelijk terug naar de driehoek. Beide vrouwen zijn het erover eens – ze zijn sterk en hebben Ridge niet nodig na letterlijk tientallen jaren van omsingeling. En ja, net als Kelly Taylor van weleer kiezen de dames zelf. Jammer, zo verdrietig, Ridge. Je kunt alle soep krijgen die je wilt, maar geen mevrouw Ridge voor jou! Ze zijn klaar, en ze grinniken een beetje om elkaar, en Ridge staart weer, maar het is naar zijn twee voormalige geliefden die samen de kamer verlaten. Brooke pakt Taylor’s hand om haar naar buiten te leiden, en Taylor vraagt ​​om een ​​minuutje. Gaat ze opzeggen? Nee! Ze hoeft alleen maar haar tas te pakken. Haha! Zuig het, Ridge!

Taylor Brooke highfive B&B

We sluiten af ​​wanneer Taylor en Brooke elkaar highfiven, en ik moet zeggen dat ik zo tevreden ben alsof ik al jaren naar deze show kijk.

Dus OK, dat was best leuk, en minder cheesy dan ik dacht dat het zou zijn. Hoewel ik het opbouwen van spanning/staren een beetje veel vond, was ik aangenaam verrast dat een deel van het acteerwerk sterk was, en de verhaallijn die ik zag was erg vrouw-positief en niet vergezocht (behalve de come-back -uit-de-dood ding). Zou ik geven Vet en mooi een andere kans? Misschien wel. Ik kan zeker minder leuke manieren bedenken om een ​​half uurtje door te brengen. En het is de enige manier waarop ik erachter kan komen wat er met Sheila’s teen is gebeurd.

Een opfriscursus nodig over wie wat met wie doet in Los Angeles? We hebben je gedekt met deze handige dandy-gids voor Vet en mooi’s karakters!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]