Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila krijgt vuil op Taylor met Kerstmis


Het is duidelijk dat de elven het druk hebben gehad in het Forrester herenhuis, want elke centimeter van de plaats is versierd. En er is genoeg maretak in de buurt, wat Paris en Zende de kans geeft om een ​​paar knuffels te delen voor het knapperende vuur. Iedereen is tot in de puntjes gekleed als ze elkaar inhalen. Erics beroemde advocaat is een hit, terwijl Brooke, Quinn en Ridge bespreken dat Rick en RJ aan het skiën zijn. Terwijl Brooke wenste dat ze thuis waren voor de feestdagen, verzekert Ridge dat iedereen de volgende dag samen zal zijn voor een videochat.

Carter arriveert en Quinn, in de hoop problemen te voorkomen, begint aan Brooke te suggereren dat “voordat een van ons iets zegt dat de ander zal afschrikken …” Maar Brooke onderbreekt hem om te zeggen dat ze dat niet zullen doen, niet vandaag, en de vrouwen akkoord gaan met een tijdelijk staakt-het-vuren. Eric en Quinn knuffelen op hun beurt onder de maretak terwijl Zende, Paris en Carter zich zorgen maken dat ze misschien niet zo dicht bij de open haard moeten staan, gezien de krachtige eierpunch. Iedereen kijkt er naar uit om te zien hoe de kinderen ’s ochtends hun cadeautjes openen.

Vet paris zende kus kerstmis

Meer: Tanner Novlan deelt een magisch moment met zijn dochter

Brooke en Ridge lezen Douglas en Beth een verhaal voor voordat Eric bubbels aanbiedt. Geen zorgen, zegt hij, het is niet-alcoholisch. “Ze zeggen dat het net zo goed is als champagne, zonder dat het echt champagne is”, zegt hij enthousiast. (Ja, juist.) Brooke en Ridge zijn het er allebei over eens dat je nooit zou weten dat het niet het echte werk was. (Voorafschaduwing, iemand?) Eric zegt hoeveel hij ervan houdt om een ​​huis vol geluk en vreugde te hebben. ‘Op vanavond en alle herinneringen die we zullen maken,’ zegt hij terwijl iedereen met een bril rinkelt.

Bij het huisje is Douglas opgewonden om naar het hoofdgebouw te gaan voor kerstliederen en koekjes. Hope verzekert de kleine jongen dat ze zich binnenkort bij hen zal voegen, maar eerst gaat ze wat tijd doorbrengen met haar vader, Deacon. Als Liam en Douglas bij het hoofdgebouw aankomen, gaat Carter ervan uit dat Hope nog steeds dingen uit de auto aan het uitladen is en in plaats van te zeggen: “Kerel, we wonen op het terrein”, legt Liam uit dat Hope tijd doorbrengt met haar vader. ‘Nou, in ieder geval heeft ze Deacon hier niet uitgenodigd,’ snipt Ridge.

Vet diaken hoop cadeau kerst HW

Meer: De Taylor/Brooke-confrontatie beoordelen

Deacon arriveert bij het huisje met geschenken. Omdat hij wil dat de kinderen hem aardig vinden, stelt hij voor om “de kracht van omkoping nooit te onderschatten”. Hij geeft Hope een cadeau en ze voelt zich terug omdat ze hem niets heeft gegeven. (Wacht, wat? Hope heeft de vader die ze bereid is familierelaties op het spel te zetten met een cadeau niet gekregen?) Deacon zegt natuurlijk dat ze hem al het beste cadeau ooit heeft gegeven door samen tijd door te brengen. Binnenkort is hij klaar om te vertrekken, zodat ze naar het hoofdgebouw kan gaan. “Geef iedereen mijn best”, zegt hij en voegt eraan toe: “Nou, iedereen die ontvankelijk is” voor het idee. “Dus mam, een beetje?” vraagt ​​Hope, en ze lachen dat ja, dat is het zo’n beetje. ‘Geef Brooke mijn best, zachtjes, misschien fluisterend,’ stelt hij voor. Hope en Deacon kijken vooruit naar wat komen gaat, en dat het volgend jaar misschien meer normaal zal zijn.

Alles is geluk en licht bij Steffy en Finn… tenminste totdat Steffy vermeldt dat “hun laatste gast” binnenkort zal arriveren. Steffy is er nog steeds niet van overtuigd dat Sheila uitnodigen het beste idee ooit was, en Thomas is het daarmee eens. Maar Taylor legt uit dat door Sheila een klein beetje te geven van wat ze wil, haar psychose niet opbloeit. “Bovendien geeft het me de kans om haar in een veilige omgeving te bestuderen”, voegt de psychiater toe. ‘Ze zegt dat ze hervormd is. Als dat zo is, zal ik het weten.” En daarmee arriveert Sheila. Dingen worden meteen ongemakkelijk als ze Steffy bedankt voor het uitnodigen en Taylor voor het aanmoedigen.

stoutmoedig steffy finn xmas hw

Meer: Courtney Hope stuurt een bericht van liefde

Steffy neemt Sheila apart om te waarschuwen dat ze niet van plan moet blijven rondhangen. “Eén drankje is niet van plan om in twee te veranderen”, zegt ze, en ze stemt ermee in om Sheila een paar minuten met Finn en Hayes te laten doorbrengen voordat ze moet vamossen. Finn komt langs met een glas wijn en zegt dat zijn vader – sorry, zijn… biologisch papa – probeert iets uit te werken met Li. Sheila is verheugd om eindelijk een vakantie met haar familie door te brengen, precies waar ze al jaren van gedroomd heeft. (Vraag me af hoe de rest van Sheila’s kinderen, die niet eens zijn genoemd sinds ze aankwam, het gevoel hebben dat ze met Kerstmis worden opgestaan ​​ten gunste van de nieuwe jongen in de buurt?)

‘Over familie gesproken’, zegt Taylor, klaar om de hare aan te kondigen: ze is van plan in Los Angeles te blijven. Hayes wordt wakker, dus Steffy gaat het kind halen. Terwijl ze dat doet, bedankt Sheila Taylor voor het geven van haar een kans. “Ik was toen een ander persoon”, houdt Sheila vol. “We waren allebei”, knikt Taylor (knipoog, knipoog, duwtje naar de herschikte referentie). Steffy komt tevoorschijn met Hayes en, hoewel duidelijk terughoudend, laat Sheila de baby vasthouden. Taylor en Thomas kijken vanaf de zijlijn toe, elk duidelijk ongemakkelijk met de situatie. Van haar kant grijnst Sheila van oor tot oor.

Terug bij Eric zit hij aan de piano en zingt met Douglas en Paris. Aan de andere kant van de kamer vraagt ​​Liam aan zijn vrouw hoe haar tijd met Deacon is gegaan. “Het was alles wat ik wilde en meer”, lacht ze. Terwijl het diner bijna geserveerd wordt, proost Brooke en zegt dat ze blij is dat ze allemaal hun meningsverschillen opzij kunnen zetten voor deze ene avond. Anderen komen erbij en zeggen hoe leuk het is om vrede en vreugde te vieren (“en taart eten”, zegt Douglas, zoals Ridge suggereert, “wat iedereen denkt.”)

gewaagde eric parijs douglas zende xmas

Thomas vertelt Finn over een kampeertrip die hij blijkbaar ooit heeft gemaakt. Sheila excuseert zich en loopt de kamer door en is toevallig perfect gepositioneerd om Taylor te horen vertellen aan Steffy hoe graag ze zou willen dat Ridge daar was. Maar Taylor houdt zichzelf tegen en zegt: “Dat ga ik vandaag niet doen.” Zoals de onheilspellende muziekaanwijzingen echter doen vermoeden, heeft Sheila genoeg gehoord om een ​​aantal zeer on-kerstmisgedachten in haar hoofd te krijgen. Terwijl iedereen zich klaarmaakt om te eten, leest Sheila de kamer en zegt dat het tijd is voor haar om te vertrekken. Ze bedankt iedereen, vooral Taylor, voor het opnemen van haar. “Dit is een herinnering die ik nooit zal vergeten”, zegt Sheila. “Dit is de beste kerst die ik in lange, lange tijd heb gehad.”

gewaagde mooie samenvatting zingen kerst

Eric herinnert zijn gasten aan de ware betekenis van Kerstmis en zegt dat ze er zijn om het leven en de leringen van Jezus te gedenken. “De geest van Kerstmis kan elke dag zijn”, herinnert hij hen. Ridge zegt: “Behandel mensen vriendelijk. Met respect. Houd vast aan dit gevoel dat we nu hebben en, ik weet het niet, maak het onderdeel van wie we zijn, altijd. Zo moeten we omgaan met mensen, met deze planeet… als we dat kunnen, komt het goed.’ (Iedereen zou willen dat Deacon op dat moment was binnengelopen, zodat we konden zien of Ridge erin slaagde te oefenen wat hij net had gepredikt?) Met dat, geliefden kussen, kinderen openen cadeautjes en iedereen verzamelt zich rond de piano om “Jingle Bells” te zingen.

Meer: Kayce van Yellowstone op weg naar het ultieme verdriet?

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon zit in een lastig parket… tussen Brooke en Sheila!

Terwijl we onder de indruk blijven van hoe gemakkelijk Krista Allen in Taylor’s schoenen stapte, moet je weten of ze onze lijst met de 30 beste herschikkingen aller tijden via onderstaande galerij! Als een toegevoegde bonus, kijk hoe je je voelt over wie de top 10 heeft gehaald … en wie op de nummer 1-plek is beland.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.