Bold & Beautiful Schrijvers hebben een nieuwe dialoog nodig, stop met het herhalen van deze regels


Vet mashup Grace Liam Brooke Douglas HW

Howard Wise/JPI (4)

Het is iets goeds Vet en mooi’s Brooke is geen stress-eter, anders zou het arme ding sinds oudejaarsavond 50 pond zijn aangekomen. Aan de andere kant, misschien had ze het gewicht eraf gehaald dankzij het eindeloze ijsberen dat ze had gedaan terwijl ze piekerde. Omdat er niet veel voorwaartse vaart was in de afleveringen van deze week – in ieder geval tot de laatste scène van vrijdag – dacht ik dat we in plaats daarvan deze gelegenheid zouden aangrijpen om de schrijvers van de show te helpen door hen te laten weten dat we erg, heel duidelijk over een aantal van de niet-zo-gecompliceerde gebeurtenissen en ze kunnen stoppen met de eindeloos repetitieve dialoog. Met dat in gedachten, zijn hier een paar regels waar we tegen op zien komen.

“Waarom heb ik gedronken?”

gewaagde mooie screengrab

Ik begrijp dat Brooke van streek is omdat ze van de wagen is gevallen, en ik begrijp zelfs dat ze twijfelt aan de omstandigheden waaronder het gebeurde. Maar iemand moet haar eraan herinneren dat de eerste regel van het Serenity Prayer AA-leden aanspoort om de dingen te accepteren die ze niet kunnen veranderen.” Deze hele situatie zou interessant kunnen zijn als er een manier was voor Brooke om het mysterie op te lossen, maar behalve dat Sheila bekent – waar ze geen reden voor heeft – is dat niet echt een mogelijkheid. Dus in plaats daarvan dwaalt Brooke rond terwijl ze dezelfde dialoog uitspreekt terwijl alle anderen zeggen…

“Er is iets aan de hand met Brooke!”

Ridge, Steffy B&B

We snappen het, Steffy. Je wilt dat je vader wakker wordt en de naar diaken geurende lakens ruikt, zodat hij en je pas teruggekeerde, nog steeds bedeugende moeder zich kunnen herenigen. Maar misschien, heel misschien, zou het beste dat voor jullie allemaal kan gebeuren, zijn dat Taylor zich realiseert hoe giftig haar relatie met Ridge is en een nieuwe man vindt. En hoewel het waarschijnlijk niet wordt aanbevolen dat therapeuten hun eigen kinderen behandelen, wil Taylor Steffy misschien helpen erachter te komen waarom zij, als volwassen vrouw, zo’n kinderlijke fixatie heeft om haar ouders weer bij elkaar te krijgen. Er ligt daar iets te wachten om uitgepakt te worden.

“Bill werkt hard om zich aan mij te bewijzen.”

zal Katie Bill Don Diamont, Heather Tom, Finnegan George"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.12/05/18© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode # 8009U.S.Airdate 17/01/19

Maandenlang zei Katie dat telkens wanneer ze werd gevraagd naar de status van haar knipperlichthuwelijk met Bill. Toch hebben we absoluut geen bewijs gezien van deze verkering. Kijk, denken we dat Katie en Bill zich moeten herenigen? Hell naar de nr. Maar willen we de personages — om nog maar te zwijgen van hun enorm getalenteerde acteurs — op het scherm zien? Reken maar dat we dat doen! Wat we niet willen horen is over relaties en gebeurtenissen die zich buiten het scherm afspelen.

“Is Parijs niet? [insert synonym for awesome here]?”

Grace Paris office talk B&B

Ja, ja, ze is het beste sinds gesneden brood. Heck, ze is het beste sinds wat het beste was voordat iemand dacht brood te snijden. Ironisch genoeg was haar moeder de eerste persoon die Paris over trashtalk durfde te zeggen – tenminste sinds Zoe de stad verliet. Waarom in de wereld berispte Grace haar dochter omdat ze zo wijselijk niet door het gangpad was gelopen om te trouwen met een man aan wie ze zich misschien nog niet zou willen binden? Toegegeven, Paris heeft de afgelopen maanden het hele verbintenisgebeuren over het hoofd gezien, maar dat weet haar moeder niet!

“Ik zag oma de kerstman kussen.”

Ridge stelt Douglas BB

In dit tempo maak ik me zorgen dat we het nog steeds over de kerstman zullen hebben als St. Patrick’s Day rondrent. Ik moest lachen toen ongeveer 12 seconden na aankomst bij Steffy’s huis voor een familiediner, Douglas Brooke’s thee over het tapijt morste. Douglas herhaalde zijn vaak geuite zin – en Hope belde om Thomas het kind naar huis te laten haasten – gebeurde zo snel dat niemand ter plaatse zelfs maar de tijd had om hun jassen uit te trekken. Ondertussen hebben we ook de volwassenen nodig om te stoppen met het uitlachen van het arme kind alsof het agenten zijn die een crimineel op een leugen proberen te betrappen. Maar ik vermoed dat hij volgende week herhaaldelijk zal moeten herhalen dat het eigenlijk Deacon was, niet de kerstman, hij zag een bus delen met oma.

Willekeurige gedachten

• Liam reageerde op het ontdekken van de Brooke/Deacon-kus alsof iemand had gezegd: “Ik heb met mijn ex geslapen omdat ik een mannequin aanzag voor mijn huidige echtgenoot.” Maar het is alsof personages niet mogen verwijzen naar iets dat in het verleden is gebeurd, zelfs als dit zowel zou weerspiegelen wat de kijkers denken als lagen aan een verhaallijn zou toevoegen.

gewaagde mooie sheila luistert screenshot

• Misschien was mijn favoriete moment van de week dat Sheila aan die tafel zat, geïrriteerd dat iedereen om haar heen te hard praatte om het gesprek van Deacon en Hope af te luisteren. Het is natuurlijk belachelijk dat Deacon Sheila op de een of andere manier niet zag, aangezien ze zich direct in zijn gezichtsveld bevond en zich op zo’n voor de hand liggende manier gedroeg.

• Carter en Paris zoenen op het werk sloeg nergens op. Zelfs als haar moeder niet naar binnen was gelopen, had Zende dat gemakkelijk kunnen doen, en Carter’s hele reden om niet met Paris naar bed te gaan was uit respect voor zijn vriend. Aan de andere kant was het net zo onlogisch dat ze in het ontwerpbureau waren. De CFO en het hoofd van de Forrester Foundation hebben toch zeker hun eigen kantoren!

Dus heb ik veel gesproken regels gemist die je aan de lijst wilt toevoegen? Wat waren je hoogte- en dieptepunten van de week? Deel ze in het opmerkingengedeelte, maar bekijk eerst deze geweldige fotogalerij met unieke personages – waaronder Stephanie Forrester, die altijd de stammoeder van het gezin in onze harten zal zijn – de soort die we nooit meer zullen zien.