Bold & Beautiful: Sheila dwingt Ridge om te beseffen dat hij nog niet over Taylor is


Sheila kan de Forrester’s uit elkaar scheuren zonder een vinger uit te steken!

Met de vrouw die Finn “doodde” en Steffy op vrije voeten neerschoot, The Bold and the Beautiful’s Ridge heeft er alles aan gedaan om zijn dierbaren veilig te houden. Hij heeft extra beveiliging ingehuurd, waarvan ons is verteld dat die buiten de huizen van Brooke, Taylor, Hope en Thomas is gestationeerd. Hij heeft ook mannen die op Steffy en haar kinderen letten tijdens hun overzeese reis.

Terwijl Ridge aan het werk was om zijn uitgebreide familie te beschermen, kwam het bij ons op dat de soap een grote kans op fantastisch drama mist door Ridge of Eric er niet op te laten aandringen dat totdat Sheila is gevangengenomen, iedereen naar het belangrijkste Forrester-complex moet verhuizen!

Brooke, Ridge, Taylor B&B

“Ridge, ik denk dat je te veel afleveringen hebt gezien van” zuster vrouwen!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Staat een van deze mensen op het punt om Sheila te vermoorden?

Denk er eens over na: vorige week brak Ridge het nieuws aan een geschokte en diepbedroefde Taylor dat… hij was herenigd met Brooke. Maar maar het trio onder hetzelfde dak en het is niet moeilijk voor te stellen hoe gemakkelijk Ridge’s “loyaliteit” zou kunnen veranderen. Heck, het zou er zelfs toe kunnen leiden dat Brooke – die uit de eerste hand de chemie ziet die haar ‘lot’ deelt met Taylor – zich realiseert dat Ridge meer bij haar terugkwam vanwege de liefde die ze ooit deelden dan als reactie op waar zijn hart momenteel ligt.

Dan is er het idee van Thomas, Liam en Hope – die een ietwat gecompliceerde geschiedenis van zichzelf hebben – die allemaal proberen om met elkaar om te gaan aan de ontbijttafel omwille van Douglas.

Ondertussen zou de nieuwe relatie van Donna en Eric onder intensief toezicht van de hele familie staan. En stel je eens voor dat de spanningen oplopen als Deacon langskomt om zijn dochter te bezoeken?

Meer: Ridge zou Taylor kunnen verliezen aan… [Spoiler]!

De mogelijkheden zijn eindeloos, vooral als de show besluit om die grote eettafel uit te breken die iedereen rond elke Thanksgiving verzamelt. Nog iemand flashbacks naar de primetime soap Dallasen die heerlijk ongemakkelijke diners waarbij juffrouw Ellie zou proberen te voorkomen dat zonen Bobby en JR haar fijne bestek in dodelijke wapens zouden veranderen?
Heck, misschien met zoveel mensen onder één dak, zal de familie Forrester eindelijk wat bedienden binnenhalen om voor iedereen te zorgen. Stel je voor hoe leuk het zou zijn om een ​​man en vrouw te hebben die, als ze niet inspeelden op de grillen van hun rijke werkgevers, over hen roddelden in de keuken? Dat zou een stuk vermakelijker zijn dan het soort expositie waar de show momenteel voor gaat, terwijl een aantal broodnodige “have nots” aan het canvas worden toegevoegd.

Is het je ooit opgevallen dat Hallmark-films enkele van de heetste jongens op televisie hebben … inclusief verschillende soapsterren? Gelooft u ons niet? Bekijk deze lijst!

Video: YouTube/Dallas70