Bold & Beautiful: Sheila laat Taylor vragen of ze een slecht persoon is


“Zij is de enige die” het goed kan maken!

Onthoud wanneer Vet en mooi’s Sheila vriendinnen aan het worden waren, en we bleven tegen ons scherm schreeuwen dat de psychiater afstand moest houden? Uiteindelijk besefte Taylor de dwaling van haar wegen (voordat ze een nog onwaarschijnlijkere vriendschap met Brooke begon te vormen!). En ondanks dat Sheila keer op keer wordt verteld dat ze uit vrijwel ieders leven moet blijven, lijkt Bill’s nieuwe boe-geroep te denken dat ze op de een of andere manier uiteindelijk iedereen zal overtuigen dat ze deze keer echt, echt is veranderd.

Natuurlijk, Sheila heeft het al eerder gezegd, maar deze keer meent ze het. Eerlijk!

Daarom staat Taylor op het punt een streep in het zand te trekken, zelfs als dat betekent dat ze haar eigen toekomst in gevaar brengt! In plaats van Sheila de inwoners van Los Angeles te laten kwellen – of in ieder geval degenen die verbonden zijn met de uitgebreide Forrester-clan – neemt Taylor het heft in eigen handen.

“Ze wil het goed maken”, vertelde Krista Allen (Taylor) onlangs Soap Opera Digest, “en zij is de enige die dat kan!”

Maar eerst moet Taylor voorbij de vragen komen die ze heeft (en het schuldgevoel dat ze voelt) over die lang geleden nacht toen ze Bill in de rug schoot. Het is tenslotte de beslissing die ze die avond nam die Sheila de gratis kaart Get Out Of Jail (Via Blackmail) heeft gegeven!

Vet mooie taylor bezorgd

Helaas loopt Taylors poging om het goed te maken – wat ertoe leidt dat ze een beladen confrontatie met Sheila krijgt – vreselijk mis. Tegen de tijd dat hun gesprek voorbij is, is omhoog naar beneden, naar beneden is omhoog en blijft Taylor achter met alles wat ze ooit over zichzelf heeft geloofd.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Steffy belooft een manier te vinden om Sheila te vernietigen

Volgens Allen laat het gepraat over Bill’s schietpartij Taylor schudden. “Op dat moment begint Taylor zich af te vragen wat er met haar is gebeurd”, blikte de actrice vooruit. ‘Is er iets ergs in haar? Zou Sheila gelijk kunnen hebben?”

Gezien hun lange en vaak pijnlijke geschiedenis is het enigszins ironisch dat het Brooke is die Taylor van de spreekwoordelijke richel weet te praten. (Misschien een slechte woordkeuze van onze kant, aangezien Sheila niet eens een probleem zou zijn als Taylor Finns moeder vorig jaar had toegestaan ​​zichzelf van het dak van het ziekenhuis te werpen!)

Als er één ding is waar Taylor zeker van kan zijn, dan is het wel dat ze een virtueel peloton mensen in haar hoek heeft staan. Zo erg zelfs dat tegen het einde van de week ongeveer het onwaarschijnlijke paar dat je je kunt voorstellen, belooft te doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat Taylor veilig wordt gehouden! Met zoveel mensen die vastbesloten zijn om Sheila gestraft te zien, is het slechts een kwestie van tijd voordat iemand het recht in eigen handen neemt?

Terwijl Taylor nadenkt over de keuzes die ze in de loop der jaren heeft gemaakt, kijk eens naar de onderstaande fotogalerij waarin die beslissingen — en hun gevolgen — zijn vastgelegd!