Bold & Beautiful Voorbeeld: Brooke bedreigt Sheila, ventilatorreactieschokken


Sheila breekt zelfs Stephanie’s favoriete belediging uit.

In de loop der jaren fans van beide The Bold and the Beautiful en De jongeren en de rustelozen hebben Sheila Carter beschouwd als de slechterik die koste wat kost moet worden verslagen. Maar het lijkt erop dat een aantal fans bereid zijn over te stappen naar #TeamSheila als dit betekent dat ze er een krijgt op Brooke!

In de preview-teaser van deze week worden strijdlijnen getrokken tussen de vrouwen terwijl Brooke de moeder van Finn als certificeerbaar bestempelt. (Om eerlijk te zijn, dat is niet helemaal onwaar, toch?) In ruil daarvoor kanaliseert Sheila wijlen Stephanie door te spugen: “Eens een slet uit de vallei, altijd een slet uit de vallei!”

Meer: Wat Bold & Beautiful fans echt willen

Oh nee! (Ondanks het feit dat Brooke en Stephanie uiteindelijk heel close zijn geworden, kunnen we niet nalaten te denken dat de veel gemiste matriarch ergens in zichzelf zit te gniffelen over deze specifieke uitwisseling.) Brooke zweert vervolgens om ervoor te zorgen dat Sheila “uit alle ons leven, voor eens en voor altijd.” Maar iedereen die denkt dat Sheila gewoon achterover zal leunen en Ridge’s vrouw met dat soort praat laat wegkomen, is misschien niet bekend met de diepten waartoe de voormalige verpleegster bereid is te zinken als haar knoppen eenmaal zijn ingedrukt.

Onder normale omstandigheden zouden we verwachten dat het publiek hun lippen likt in afwachting van het zien van Sheila op maat gesneden. Maar fans die commentaar geven onder de video – die je hieronder in zijn geheel kunt zien – lijken te juichen bij het idee dat Brooke een tandje lager wordt!

Meer: Wat werkte, wat werkte echt niet in 2021

‘Ik steun een beetje op Sheila,’ gaf IBC1974 bijna met tegenzin toe. Anderen toonden echter niet zo’n terughoudendheid bij het uiten van hun steun. “Iemand moet Brooke op haar plaats zetten”, zei keysh_a43 enthousiast.

“Als Brooke geen vaste klant was,” mijmerde je favoriete verslaving, “dan zou het me niet verbazen als ze uiteindelijk vermoord zou worden, vooral omdat ze problemen begint te krijgen met vrouwen zoals Quinn en nu Sheila!”

Anderen, die misschien zagen dat Sheila een fles drank als een wapen hanteerde, zagen waar dit heen ging. “Als ze het weten” [Sheila’s] onstabiel en gemakkelijk los te koppelen,’ schrijft ericabunker, ‘dan WTF maken ze haar tegen? Daarom gaat ze Brooke weer in een alcoholist veranderen. Toen Eric haar de alcoholvrije champagne gaf [on Christmas Eve], Ik wist dat ze haar drankprobleem opnieuw zouden introduceren!”

Natuurlijk waren er Brooke-fans in huis. “Hoeveel ik ook van Sheila hou, ik ben dit verhaal beu”, zei silviafaraone.22. “Ze wil ze gewoon allemaal onder controle hebben. Ik hoop dat Brooke er niet in valt [her] val. Hoe dan ook, Brooke zal uiteindelijk altijd winnen. Zij en Ridge zijn bedoeld om samen te zijn!”

Sommigen suggereerden zelfs dat twee oude rivalen eindelijk hun verschillen opzij zouden zetten om een ​​gemeenschappelijke vijand te verslaan. “Nu Taylor terug is,” mijmerde lacannata, “moeten zij en Brooke een team vormen om Sheila voorgoed de stad uit te krijgen!”

Anderen herinnerden zich een tijd niet zo lang geleden toen Brooke en Sheila eigenlijk vriendinnen waren! “Deze twee waren vroeger zulke goede vrienden”, zei boomertvmemes. “Ze zouden moeten samenwerken om de” echt demon uit Los Angeles: Quinn Fuller!”

Maar hoe zit het met jullie? Ben jij #TeamBrooke of #TeamSheila. Voordat u uw mening deelt in de opmerkingen hieronder, moet u uzelf eraan herinneren hoe ver Sheila in het verleden bekend was te gaan door onze fotogalerij van alles wat ze heeft gedaan sinds de eerste aankomst in Genua City jaren geleden!