Bold & Beautiful Voorbeeld: Deacon belijdt zijn gevoelens aan Brooke


Deacon doet een grote stap waardoor velen zich ongemakkelijk voelen.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 29 november – 3 december, Ridge maakt zich zorgen over Brooke’s gevoelens voor Deacon. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Terwijl de Forresters bijeenkwamen voor Thanksgiving, aten Sheila en Deacon samen Chinees eten en fantaseerden ze over de perfecte Thanksgiving met hun kinderen en geliefden. Deacon’s fantasie omvatte niet alleen geaccepteerd worden door Liam, maar ook omarmd worden door Brooke. Sheila zei hem dat hij uit die waan moest komen, hoewel Deacon al heeft toegegeven dat Brooke de enige vrouw is waar hij nooit overheen is gekomen.

In de preview voor volgende week vertelt Deacon aan Brooke dat hij de connectie die ze deelden, noch een enkel moment dat ze samen doorbrachten, is vergeten. Hij hoopt dat het voor haar hetzelfde is. Ridge voelt duidelijk dat er iets niet klopt en vraagt ​​zich af of Brooke nog steeds gevoelens voor Deacon heeft. Terwijl Brooke doorheeft dat ze een hekel heeft aan wat dit met hen allemaal doet, zweert Deacon dat het niet zijn bedoeling is om problemen voor haar huwelijk te veroorzaken. Maar is hij authentiek?

Steffy probeert haar vader gerust te stellen dat Brooke weet dat ze Deacon niet moet vertrouwen, maar Ridge is bang dat dit niet goed zal aflopen. Als hij ziet hoe vaak anderen tussen hem en Brooke zijn gekomen, zou hij zich waarschijnlijk zorgen moeten maken.

Lees de Vet en mooi spoilers om erachter te komen waar Finn mee worstelt. En terwijl je wacht om erachter te komen wat er gebeurt tussen Deacon en Brooke, bekijk je een fotogalerij met real-life relatieadvies van de soapsterren.

Video: Vet en mooi/Instagram