Bold & Beautiful Voorbeeld: Ridge stelt Taylor voor. Zal ze accepteren?


Is dit een nieuw begin voor Ridge en Taylor… of het begin van het einde?

Na ongeveer zes seconden vrijgezel te zijn geweest, lijkt het alsof The Bold and the Beautiful’s Ridge is klaar om weer door het gangpad te lopen – eh, maak dat rennen – door het gangpad. Zoals een preview in de laatste momenten van het CBS-gabfest Het gesprekzal Ridge niet eens wachten tot de inkt droog is op de papieren die zijn nietigverklaring van Brooke legaliseren voordat ze aanbiedt een eerlijke vrouw van haar rivaal Taylor te maken.

Clips uitgelicht op Het gesprek (die hieronder te zien is) liet zien dat Ridge tegen Taylor zei: “Het lijkt mij dat we een kans hebben om verder te gaan waar we waren gebleven.” Ze draait zich dan om als er plotseling een schijnwerper aangaat die een prachtige trouwjurk verlicht. Zelfs als ze worstelt om woorden te vinden, draait Taylor zich om en ziet Ridge op één knie zitten, haar een gigantische ring aanbiedend terwijl hij haar soulvol in de ogen kijkt met een onuitgesproken vraag.

Hoewel de clip Taylor’s reactie niet laat zien, lijkt het waarschijnlijk – vooral omdat dit november-sweeps zijn – dat ze ja zal zeggen. (Mocht ze ook maar een seconde aarzelen, dan zullen hun kinderen er ongetwijfeld voor zorgen dat ze weet dat er wat hen betreft maar één antwoord is op de vraag van Ridge.)

Lees ook:  Hoeveel kinderen doen Bold & Beautiful's Jacqueline MacInnes Wood hebben?

Meer: Pas op, Steffy… [Spoiler] wil wraak!

Er is maar één klein probleempje: Thomas houdt een heel groot geheim voor iedereen. Zelfs toen Brooke en Ridge de papieren ondertekenden waardoor het zou lijken alsof hun huwelijk nooit had plaatsgevonden, kwam de waarheid gevaarlijk dicht bij het naar boven komen borrelen. Keer op keer vroeg ze waarom hij dit deed, en Ridge kwam bijna om haar te vertellen over de CPS-oproep, maar spuugde de woorden nooit helemaal uit.

Thomas Hope smile B&B

Zou Thomas het kunnen vertellen als Hope hem smeekt?

Krediet: © Howard Wise/jpistudios.com

Nu staan ​​er twee races op het punt plaats te vinden. Een waarin Ridge en Taylor door het gangpad rennen zoals alleen leden van de Forrester-familie dat kunnen, en een waarin verschillende personages langzaam de echte reden ontdekken waarom Brooke haar man verloor. Het belooft een echte nagelbijter te worden, want we moeten ons afvragen of Thomas’ gemene plot zal worden onthuld voor of nadat zijn vader en moeder zeggen: “Ik doe!”

Terwijl Ridge en Taylor nadenken over hun toekomst, vier je samen met ons hun verleden met de fotogalerij hieronder.