Bold & Beautiful: Waarom willen Taylor/Brooke Ridge? Wie zal hij kiezen?


B&B mashup taylor hope sheila

Krediet: CBS-screenshots

Zelfs op een show waar de standaardprocedure “wassen, spoelen, herhalen” is, moeten er grenzen zijn. Hoe vaak wordt van ons verwacht dat we letterlijk dezelfde verhaallijn doorlopen? Op dit moment worden twee van de drie belangrijkste verhalen verteld op Vet en mooi zijn herhalingen, terwijl de derde ronduit belachelijk is! Er is veel om over te praten, dus we kunnen maar beter beginnen…

Ridge, jij bent de zwakste schakel

Herinner je jaren geleden die film waarin een babysitter angstaanjagende telefoontjes kreeg. Het liep allemaal uit op een telefoontje waarin een politieagent een van de meest huiveringwekkende regels in de geschiedenis van de horrorfilm afleverde. Nou, we willen Brooke bellen en dat citaat parafraseren door haar te vertellen: “We hebben het probleem opgespoord en het komt van binnenuit je huis.”

bb-taylor-ridge-brooke-mashup

De blik op Ridge’s gezicht zegt alles. Ja, hij is best tevreden met zichzelf.

Credit: CBS-screenshot (2), Howard Wise/JPI

Brooke vatte het hele probleem het beste samen toen ze tegen Liam zei: ‘Mijn probleem ligt niet bij Ridge. Het is met Taylor.”

Meisje, nee.

Taylor is alleen een probleem omdat Ridge haar dat toestaat. de man is een ego met benen die graag tussen jullie twee zal stuiteren totdat hij gedwongen wordt hiermee op te houden.

Slechtst. Krimpen. Ooit.

Ze zeggen dat dokters de slechtste patiënten maken, en Taylor is daar zeker het levende bewijs van. Het is gênant om een ​​wereldberoemde psychiater (patent aangevraagd) te zien giechelen en koeren over een man die ze kent en dan naar huis gaat naar zijn vrouw.

Taylor bekentenis B&B

‘Ik kan er niets aan doen! Ridge is gewoon zo schattig als hij besluiteloos is!”

Lees ook:  The Bold and the Beautiful's Courtney Hope Celebrates Her Birthday - See Her Amazing Pics With Her Real-Life Partner! | Soap Opera News

Krediet: CBS-screenshot

Voor alle duidelijkheid, ik ben dol op Krista Allen en ze verlicht het scherm wanneer Taylor romantische momenten deelt met Thorsten Kaye’s Ridge. Ik wil gewoon dat al dat charisma wordt omgeleid naar iemand die meer waard is. Waarom zou Steffy op zijn minst niet voorstellen dat haar moeder Ridge laat zien wat hij mist door met een andere man uit te gaan en hem jaloers te maken? Dat zou Taylor tenminste op de stoel van de bestuurder zetten.

En als ze Ridge echt gek wil maken, moet ze meer tijd met Deacon doorbrengen. De show is misschien vergeten hoe geweldig die twee waren tijdens hun bonding-sessies een paar maanden geleden, maar dat is zeker niet het geval!

B&B Taylor Deacon-bond

Diaken en Taylor. Deze. Wij willen. Meer. Deze.

Krediet: CBS-screenshot

Zin en onzin

Deacon is altijd het soort man geweest dat zijn eigen belangen voorop stelde. Dus het tart alle logica dat hij Sheila’s spel zou blijven spelen. Het zou zo gemakkelijk voor hem zijn om de politie te bellen en te doen alsof hij Steffy’s buurman is en te zeggen: “Weet je, ik zie iemand door het huis sluipen.” Als Sheila hem bij haar arrestatie onder de bus probeerde te gooien, hoefde hij alleen maar te zeggen: “Eh, ja, ze is een leugenachtige leugenaar die liegt vanaf haar troon van leugens.”

Op dit moment zet Deacon willens en wetens niet alleen zichzelf en zijn relatie met Hope op het spel, maar ook de levens van mensen als Steffy, Finn en … nou ja, iedereen die haar waanpad zou kunnen kruisen. Waarvoor? Het vermeende geld dat ze blijft beweren te hebben? Ze heeft het duidelijk niet gemaakt, en – belangrijker nog – als we zouden moeten kopen dat Deacon een nieuwe en verbeterde man is, welk bedrag zou het dan waard zijn om zijn dochter op te offeren?

Lees ook:  Bold & Beautiful's Sean Kanan keert terug als Deacon Sharpe in 2021

Papa Kinderopvang

Over Hope gesproken, deze hele verhaallijn over Douglas’ voogdij verbijstert me. Ik bedoel, ze moest weten dat het op een gegeven moment redelijk was te verwachten dat Thomas zijn zoon zou komen halen. Nu, denk ik dat de timing überhaupt zin heeft? Niet een beetje. Ik bedoel, Douglas heeft een goed huis bij zijn moeder en stiefvader. Thomas ontwortelt het kind om… misschien bij opa Eric te gaan wonen? En wat gebeurt er als Thomas zich realiseert: “Oh, ik denk dat ik Hope niet van Liam ga winnen” en besluit te daten. Zal hij dan… teruggaan om Douglas af te zetten bij Hope’s terwijl hij een rijke, vrijgezelle kerel speelt?

Matthew Atkinson, Django Ferri thomas douglas bb jpi

Nee, Thomas, Douglas is niet oud genoeg om je wingman te zijn. Tenminste niet totdat SORAS toeslaat!

Krediet: Howard Wise/JPI

Elk element van dit verhaal is een herhaling. Thomas raakt weer geobsedeerd door Hope (zonder goede reden). Het zorgt ervoor dat Taylor en Brooke koppen stoten (omdat ze nog een reden nodig hadden om te vechten). En de dialoog is opnieuw pijnlijk repetitief geworden, terwijl Brooke klaagt dat ze Thomas niet vertrouwt, en het is nu blijkbaar een dagelijkse bezigheid voor iedereen om bij Eric samen te komen en te praten over het belang van een Forrester zijn.

Het is natuurlijk de moeite waard om op te merken dat… eh… de meeste mensen in die kamer eigenlijk Maronen zijn, dankzij Ridge’s nooit besproken vaderschap.

Meer: Hoe het Soap Opera-drinkspel te spelen

Willekeurige gedachten

bb liam steffy hope Jacqueline MacInnes Wood, Scott Clifton, Annika Noelle"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television City Los Angeles, ca. 06/05/18 © Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661

Je weet gewoon dat Liam deze dagen mist.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Krista Allen op Taylor's verschrikkelijke pruik, echt haar

Krediet: Howard Wise/JPI

• Er is veel gepraat over de Logan/Forrester-oorlogen, waarbij Steffy iedereen die het wil horen erop wijst dat het tijd wordt dat de Forrester-familie als winnaar uit de bus komt. Het is jammer dat de schrijvers Hope niet laten zeggen: ‘Steffy, misschien moet je jezelf als voorbeeld nemen. Je hebt onze strijd om Liam niet gewonnen, en je moeder zal de hare ook niet winnen.’

• Als je denkt dat Douglas terloops vermeldt dat stemveranderende software gewoon een kind was dat met cool speelgoed speelde, dan ken je deze soap helemaal niet. Weet je nog dat digitale fotolijstje waar iedereen overheen gutste tot het moment dat het de kus van Bill en Brooke ontmaskerde? Dit is geen show die terloops vermeldt … of iets dat op subtiliteit lijkt.

• Hoe verplaatsen Deacon en Sheila zich door de stad? Ze ging van het centrum van Los Angeles naar het strandhuis van Steffy in de tijd die Steffy nodig had om haar haar in een chique pony te gooien. Heeft Mike Sheila zijn auto gegeven voor levensonderhoud? En zelfs als hij dat deed, hoe volgt Deacon haar dan? Die gast kan zich geen spoorverlichting veroorloven, laat staan ​​een auto.

Net zo Dagen van ons leven verhuist naar Peacock, kijk eens naar onze gids voor wie is wie – om nog maar te zwijgen van wie wat met wie doet – in Salem? Misschien zie je zelfs een paar verrassend bekende gezichten…