Bold & Beautiful: Zal ​​Brooke/Taylor nieuwe liefde vinden? Zo ja, met wie?


B&B mashup Ridge Taylor Brooke Katie Bill

Krediet: CBS Screengrabs

Het was een evenement dat drie decennia in de maak was Vet en mooi’s Taylor en Brooke beseften dat ze veel beter verdienden dan Ridge. Natuurlijk vroegen meer dan een paar fans – waaronder ikzelf – zich af of ze moesten wachten met vieren tot de vrouwen bijvoorbeeld een week weg waren zonder terug te vallen in hun oude gewoonten!

Is dat echt gewoon gebeurd?

Gezien hoe vaak deze soap ons graag voor de gek houdt met droomsequenties, ben ik er nog steeds niet helemaal van overtuigd dat we er maandag niet achter zullen komen dat dit hele gebeuren – inclusief die twee prachtige vrouwen die enorme stukken cake eten – alleen gebeurde in iemands geest.

Brooke Taylor-cake B&B

Maar voor zover ik kan zien, is het echt gebeurd. Zoals de meesten Vet en mooi plotpunten, dingen gingen snel. De vrouwen gingen van een heerlijk op hun hoede gesprek over hun geschiedenis naar plotseling een verenigd front presenteren aan een geschokte Ridge. Voor mij persoonlijk waren de scènes waarin Brooke en Taylor elkaars hand vasthielden terwijl ze naar buiten liepen en vervolgens een high five gaven in de gang, een beetje te schattig.

Ik vond het echter geweldig toen Steffy en Hope binnenkwamen, de taart zagen en aannamen dat hun moeders op het punt stonden weer een van hun epische voedselgevechten te houden.

Hoofdstuk twee

Net als jullie allemaal, ben ik benieuwd naar wat er daarna gebeurt. Idealiter houden Brooke en Taylor niet alleen voet bij stuk, maar vinden ze ook nieuwe liefdesbelangen. Weet je nog hoe leuk Deacon en Taylor waren toen de vonken een paar maanden geleden tussen hen vlogen? Ik kon zien dat ze elkaar langzaamaan begonnen te leren kennen, alleen om dingen te ontploffen wanneer de waarheid onvermijdelijk aan het licht komt dat hij Sheila’s terugkeer uit de dood geheim heeft gehouden.

Taylor en Deacon praten BB

“Jij en ik? We zouden de boel hier kunnen opschudden, nietwaar?

Krediet: CBS-screenshot

Wat Brooke betreft, ik kon helemaal zien dat ze Li’s ex-man (en Finns vader), Jack, leerde kennen. Katherine Kelly Lang en Ted King zouden een fantastisch stel zijn, en het is niet moeilijk voor te stellen met welke complicaties hun alter ego’s te maken zouden krijgen.

Mijn grote angst is dat de schrijvers zullen doen wat ze in het verleden zo vaak hebben gedaan met andere personages door Taylor en Brooke terug te branden. Weet je nog die periode dat als Steffy en Hope niet aan het pingpongen waren tussen Liam, ze geen verhaallijn hadden? Brooke en Taylor staan ​​op een fascinerend keerpunt en het zou absoluut zonde zijn om ze te zien vervallen tot veredelde gesprekspartners.

Wat de werkelijke…

Ik begin me af te vragen of Bill op het punt staat de diagnose manisch-depressieve stoornis te krijgen. Een week geleden was hij zo donker geworden dat het leek alsof hij Liam echt zou slaan omdat hij hem uit zijn depressie probeerde te helpen halen. Flashforward een week, en Bill’s grijnzen en preppen en ervan overtuigd dat de sleutel tot het terugwinnen van Katie is…

*checkt notities*

… verspreiders. Omdat blijkbaar: “Ze houdt van dat spul.”

Katie Bill B&B

Bill heeft heel veel vaardigheden. Het lezen van lichaamstaal is daar duidelijk niet een van.

Krediet: Howard Wise/JPI

Ik heb geen idee waar ze hiermee naartoe willen, maar Don Diamont doet echt fantastisch werk. Toen ik zag dat Dollar Bill echte tranen huilde terwijl hij Katie smeekte om nog een kans, brak me bijna.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke en Deacon zweren hun kus geheim te houden