Bold & BeautifulKrista Allen meldt pestende fans op sociale media


Soms moet je het heft in eigen hand nemen.

Een gepassioneerde schare fans is het brood en de boter van elke soap, en het kan het verschil maken als het gaat om het uithoudingsvermogen van een personage. The Bold and the Beautiful’s Krista Allen begrijpt dit maar al te goed als het gaat om Taylor en “Tridge” fans. Maar ze begrijpt ook de donker kant van fandom, het zeer persoonlijke bashen dat ermee gepaard kan gaan als fans je personage gewoon niet leuk vinden.

Meer: De volgende zet van Taylor kan onze kijk op haar veranderen

En als het gaat om de anonimiteit van internet, kan bashen vreselijk uit de hand lopen. Maar voor degenen die gewoon willen genieten van hun favoriete show en plezier willen hebben, maak je geen zorgen, want Allen is erbij!

De actrice twitterde een bedrieglijk hilarische video van een vrouw die tevergeefs probeert een penseelbrand te blussen met een emmer water, die sommige ondernemende Vet en mooi fan schreef: “Ik probeer de Taylor-bashing van Brooke-fans uit te schakelen.”

Soms zal een emmer het gewoon niet redden. En als dat gebeurt, is het tijd om de brandweer in te schakelen – of Allen!

“Ik heb dit”, riep ze uit terwijl ze de video deelde. Vervolgens legde ze uit dat ze enkele van de vervelende opmerkingen die onlangs naar de Powers That Be zijn gestuurd, heeft doorgegeven. “Bedankt aan iedereen die me screenshots heeft gestuurd! Ik heb het doorgegeven en Vetgedrukt neemt het heel serieus. Ze willen niet dat iemand van ons op onze officiële pagina’s wordt gepest door ons ‘karakter’. Wij hadden geen idee! Dit kan dus het begin zijn van een gelukkiger FB- en IG-ervaring voor iedereen!”

Het internet een gelukkiger plek maken is een geweldig doel, maar het is niet gemakkelijk! Maar dat betekent niet dat we er ooit voor moeten stoppen. Het monitoren van deze dingen kan overweldigend zijn op persoonlijke pagina’s, maar als het ergens kan (en moet!) worden gedaan, dan is het op officiële showpagina’s, of dat nu Facebook of Instagram is.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 19 - 23 oktober 2020

Brooke en Taylor fans zullen altijd tegenover elkaar staan ​​(maar eerlijk gezegd, moeten we Ridge daar niet de schuld van geven?), Maar het is gewoon nooit nodig om gemeen te zijn. Deze zijn gemaakt van personages die dingen doen geloven, alleen maar om ons van entertainment te voorzien. Heck, dat geldt zelfs voor Sheila! (Moge ze in stukken rusten… misschien.)

Dus bedankt, Krista Allen, dat je tussenbeide bent gekomen om ervoor te zorgen dat al diegenen die zo vriendelijk zijn om ons te vermaken op Vet en mooi worden met respect en waardigheid behandeld!

Misschien zou er minder haat zijn als we elkaar beter begrepen, dus waarom niet inhalen op alle dingen Taylor met onze fotogalerij van haar leven en liefdes?