Bold & BeautifulKrista Allen vuurt terug op fans die Taylor aanvallen


Krista Allen”The Bold and the Beautiful” Stel CBS Television City Los Angeles, ca. 01/12/21 in © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8708 USA uitgezonden 22/11/22 Krediet: Howard Wise/JPI

De actrice houdt niet tegen – en we zijn er dol op!

Sinds de overname als Vet en mooi’s Taylor, Krista Allen heeft niet hield terug om mensen te laten weten wat ze denkt over de psychiater, of de andere personages in de show met wie ze in de war is. En hoewel ze misschien wat problemen heeft met Taylor’s besluitvorming, staat de actrice klaar om haar hand en tand te verdedigen.

Tijdens een recent interview, met de Zeepfeest podcast, praten snel wendde zich tot de reactie van de fan. Ze vroeg de gastheren hoe boos ze waren dat Taylor Ridge vertelde over Brooke’s misstap.

De dames hadden het gevoel, net als veel fans, dat Taylor haar neus zo’n beetje op een plek stak waar die niet thuishoort. Ze was gewoon op zoek naar de kans om te bewijzen dat ze beter is voor Ridge dan Brooke, en toen ze eenmaal de munitie had die ze nodig had, ging ze ervoor.

Meer: Winsor Harmon vertelt over zijn terugkeer

Nee, nee, nee zei Allen, dat is het helemaal niet.

“Het kan me niet schelen wat jullie zeggen,” hield ze vol, “ik bekijk het niet alsof ze gewoon aan het wachten om dat te laten gebeuren.” In haar gedachten kwam Taylor nooit terug naar de stad met de bedoeling Ridge te pakken te krijgen. Ze kwam terug om bij haar familie te zijn.

De actrice snapt waar fans vandaan komen, maar Taylor wist dat Brooke hier al een tijdje mee bezig was maanden en had er niets anders over gedaan dan tegen Ridge te liegen. Het ging erom de waarheid te spreken, niet de kans te grijpen waarop ze had gewacht om haar man terug te krijgen.

“En,” voegde ze eraan toe, “dit is dezelfde vrouw die zo hard heeft gevochten om bij hem te zijn, en veel dingen heeft gedaan naar Taylor om Ridge te houden. Toch bedriegt ze, vanuit het perspectief van Taylor, hem met Deacon. Dat is alles wat ze wist.”

ridge en taylor omhelzen elkaar bij forrester bb

Bovenstaand: Als dat Allen was in plaats van Taylor, zou ze Ridge waarschijnlijk afwijzen!

Krediet: Howard Wise/JPI

Als mensen zich in haar situatie bevonden, vroeg ze, wat zouden ze doen? Zouden ze hun mond houden of zouden ze het gevoel hebben dat Ridge de waarheid moest weten? En hoewel ze graag had gezien dat Taylor gewoon de bonen had gemorst en hen had verteld dat ze het zelf moesten oplossen, moet de show “Taylor ‘Taylor’ van Taylor maken.”

Maar de echte kicker, hield ze vol, was dat “Ridge ons geen van beiden verdient.” Zoals ze het uitdrukte: “de meeste mannen rennen niet weg van een geweldige vrouw, ze rennen weg van delen van zichzelf die ze niet willen repareren.” En Ridge moet veel kapotte onderdelen hebben die hij negeert na tientallen jaren heen en weer te hebben gerend tussen Brooke en Taylor.

‘Als je verliefd bent op iemand,’ merkte Allen op, ‘kijk je niet naar iemand anders. Maar,’ besloot ze wrang, ‘als hij niet steeds terug bleef gaan, zou je de show niet hebben.’

hoe denk jij erover? Probeerde Taylor gewoon het juiste te doen of profiteerde ze van de situatie voor haar eigen voordeel? En denk je dat Ridge een time-out meer verdient dan dat hij Brooke of Taylor verdient?

Bekijk de galerij hieronder van alle tijden Vet en mooiTaylor had moeten beseffen dat Ridge niet de man voor haar was!