Bold & Beautiful’s Don Diamont: Zullen Bill en Brooke samenkomen?


Plus, waarom Bill zo’n hekel heeft aan Ridge.

Het koste The Bold and the Beautiful’s Bill ongeveer zes seconden om Brooke te spelen toen hij hoorde dat ze, opnieuw, was gedumpt door Ridge. De enige verrassing? Dat hij er zo lang over heeft gedaan. Per slot van rekening voorspelde zelfs Katie dat haar ex-man naar de stoep van haar zus zou rennen zodra hij hoorde wat er in Aspen was gebeurd.

Ja, het leek erop dat we op weg waren naar een Bill/Katie-reünie, waarbij hij af en toe poëtisch werd over zijn pogingen om haar vaak gebroken hart terug te winnen. Maar sommige fans waren achterdochtig, vooral gezien het feit dat terwijl wij dat waren vertelde dat Bill woo in Katie’s richting gooide, we hebben het nooit echt gezien. En toen Katie eenmaal een door Quinn Carter gedumpte vrouw begon te troosten, werd het vrij duidelijk dat degenen die op een “Batie”-reünie hoopten, teleurgesteld zouden zijn.

Deze week gaat Bill door met het verdedigen van zijn zaak tegen Brooke, in de overtuiging dat hij een veel betere match voor haar is dan Ridge ooit was. “Bill begrijpt Brooke op een manier die Ridge nooit zal begrijpen”, zegt Don Diamont. “Ze zijn in veel opzichten uit hetzelfde hout gesneden.”

Dat begrip, meent de acteur, is geworteld in de geschiedenis van zijn personage. “Bill is een soort man van de verkeerde kant van het spoor”, legt Diamont uit. “Hij heeft voor alles moeten vechten. Zijn vader had een succesvolle uitgeverij, maar hun relatie was vijandig. Bill wist pas laat in zijn leven wie zijn vader was. Zijn vaders versie van het bedrijf was gebaseerd op softcore-porno. Bill nam het over en maakte er een legitiem uitgeverij-imperium van, dus hij vocht voor alles wat hij heeft.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy blokkeert Sheila om naar Hayes te gaan

Ridge daarentegen is de spreekwoordelijke rijke jongen geboren met een zilveren lepel in zijn mond. “Hij ziet Ridge als een complete poser. Bill probeert niet te verbergen wie hij is, maar hij kijkt dwars door Ridge heen. Hij probeert zichzelf als één ding te presenteren, maar in werkelijkheid is hij iets anders.”

Wat Katie betreft, Diamont gelooft dat Bill met heel zijn hart van haar houdt en in een perfecte wereld een leven met haar zou opbouwen. “Ze zorgt ervoor dat hij een betere man wil zijn”, mijmert hij. Brooke, aan de andere kant, “moedigt hem aan om te zijn wie hij is.” Kunnen twee mensen met nogal zelfdestructieve neigingen blijvend geluk vinden, of laten ze gewoon een spoor van verwoesting achter? Als Bill Brooke weet te overtuigen om een ​​toekomst met hem te maken, komen we daar misschien achter!

Diamont deelt zijn mening over de vrouwen waar Bill van heeft gehouden – inclusief Steffy en zelfs Quinn! – in de galerij hieronder.