Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Jack Wagner, Winsor Harmon keren terug als Nick, Thorne


Sinds het begeleiden van producer Casey Kasprzyk plaagde dat een grote, show-veranderende twist zou snel toeslaan Vet en mooi, zijn we borderline geobsedeerd met het uitzoeken wat het zou kunnen zijn. Sterker nog, we zijn geweest dus geobsedeerd dat we hem helemaal vergeten zijn ook liet doorschemeren dat de show iets heel speciaals zou doen om zijn 35-jarig jubileum te vieren.

Nu kunnen we delen dat de aflevering ter herdenking van die speciale gelegenheid – uitgezonden op donderdag 24 maart – gewijd zal zijn aan de romantische beproevingen van heldin Brooke Logan, gespeeld door het originele castlid Katherine Kelly Lang. In het bijzonder zal het vijf van de favoriete mannen van de Californische schoonheid bevatten.

Natuurlijk zal de huidige maar vervreemde echtgenoot Ridge (Thorsten Kaye) aanwezig zijn, evenals zijn vader/haar ex-man, Eric (John McCook, het andere overgebleven originele castlid van de show). En hoe kon Brooke door Memory Lane galopperen zonder haar favoriete hengst, Don Diamont’s Bill?

Maar de echte traktatie voor fans is de terugkeer van twee gezichten uit het verleden: Jack Wagner’s Nick en Winsor Harmon’s Thorne! (Het enige dat dit op zichzelf staande uitje beter zou kunnen maken? Als ze Susan Flannery konden overtuigen om op te treden als Brooke’s overleden, oude aartsvijand die vriendin Stephanie werd.)

B&B mashup Brooke Jack Thorne

Bovenstaand: Brooke heeft zeker die hele “verlovingsfoto-pose” onder de knie, nietwaar?

Meer: Wacht… is [Spoiler] Sheila’s handlanger?!?

Hoewel Brooke al lang heeft uitgeroepen dat Ridge haar lot is, heeft dat haar er niet van weerhouden om af en toe in de armen van anderen te dwalen, van wie de meesten gunstig in zijn stamboom stonden. “Vanaf het begin”, zegt McCook, “was er altijd iets speciaals aan Brooke, en een groot deel daarvan is de energie die [Lang] straalt uit. ze gewoon is dat tijdloze, Californische meisje en dat zal altijd zo blijven.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Spoilers: Bill en Sheila hebben seks

Dat is waarom, zegt hij, “niemand ooit echt over Brooke Logan heen kan komen.”

Evenzo geeft Diamont toe dat Bill enigszins machteloos is in Brooke’s aanwezigheid, ondanks dat haar zus, Katie, zijn ware liefde is. ‘Er is iets aan Brooke dat hij niet kan weerstaan’, denkt hij. “Ze is een soort achilleshiel voor hem.” En het lijkt erop dat elke andere man haar pad kruist!

Meer: Gedurfde fans krijgen enorm nieuws over de toekomst van de show

Maar bij wie zou Brooke uiteindelijk moeten eindigen? Geloof je Ridge echt? is haar lot, of zou een andere man de eigenaar kunnen zijn van haar zelden eenzame hart? Weeg hieronder in, en bekijk deze dan absoluut verbluffende nieuwe castfoto’s Vet en mooi net gevallen. Je zult het gevoel hebben alsof je door de pagina’s bladert van Oog op mode!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]