Bold & Beautiful’s Krista Allen (Taylor) verdedigt Brooke, geeft Ridge de schuld


“Laten we het niet alleen op Brooke leggen…”

Als het aankomt op Vet en mooi’s Brooke Logan, het is niet echt een geheim dat het personage bijna net zoveel tegenstanders heeft als fans. Sommigen zien haar als een vrijgevochten vrouw die niet anders kan dan haar hart te volgen, waar het ook heen leidt, terwijl anderen achter wijlen Stephanie staan ​​dat haar aartsvijand nooit iets anders zal zijn dan de slet uit de vallei.

Wat je echter zal verbazen, is dat Brooke een onverwachte verdediger heeft in de vrouw die haar grootste rivaal, Krista Allen, speelt! Gevraagd tijdens een recente aflevering van het YouTube-chatfest Vet Live waarom Brooke altijd met dingen weg lijkt te komen, aarzelde Allen niet om een ​​breder beeld van de situatie te krijgen. In feite suggereerde ze dat hoewel Brooke misschien niet helemaal onschuldig is, haar gedrag door Ridge is aangemoedigd en mogelijk gemaakt!

Ridge Brooke hand in hand B&B

‘Ik ben vergeten… wiens beurt is het om iemand anders te kussen? Van jou of van mij?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Quinn is klaar om problemen te veroorzaken!

“Zijn [also about] de integriteit van de man die steeds terugkomt”, hield Allen vol. ‘Dus laten we het niet allemaal op Brooke leggen, snap je wat ik bedoel? Hij geeft les [her] dat wat ze ook doet, ze vergeven zal worden. En dat is een beetje op hun giftige relatie en wat er gaande is in hun giftige liefde of idee van liefde.”

Ridge knuffel Taylor B&B

Weinig bekend feit: Taylor is ook een wereldberoemde knuffelaar.

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Zal Sheila zich tegen haar vriendin Taylor keren?

Voordat iemand kon suggereren dat Allen zich op het gebied van ‘pot-calling-kettle-black’ zou kunnen begeven, wees ze er al snel op dat haar eigen alter ego niet veel beter is. “Op dezelfde manier zou je naar Taylor kunnen kijken en haar giftige kijk op: ‘Ja, Ridge, doe wat je wilt! Natuurlijk, ik zal er voor je zijn wanneer je voor mij kiest.’ Het is hetzelfde,’ zei ze lachend, ‘en ze is een wereldberoemde psychiater!’

Bekijk: Krista Allen’s Vet Live verschijning
Niemand werkt harder dan Allen om ervoor te zorgen dat Taylor niet wordt gezien als een totale oplichter. Zoals ze ons onlangs vertelde: “Zo vaak als ik kan, werk ik om Taylor kracht te geven, omdat ik denk dat fans van het personage dat ook voor haar zouden willen. Ik ben een groot voorstander van Taylor die van zichzelf houdt en die externe bevestiging niet nodig heeft die ze van Ridge zoekt.”

Misschien had deze lijst van 10 keer Taylor zich moeten realiseren Ridge was niet zo dol op haar zal de psychiater helpen om dezelfde fouten niet opnieuw te maken!