Bold & Beautiful’s Ridge ging te ver – zal hij Brooke verliezen aan Deacon?


B&B mashup Brooke Deacon Ridge Hope

Howard Wise/JPI (2); CBS-screenshot

Noem me gek – je zou niet de eerste zijn, je zult niet de laatste zijn – maar voor mijn geld is Deacon het beste om te raken Vet en mooi sinds mijn geliefde, onderbenutte Shauna. Maar ik ben ronduit verbijsterd door de explosieve (en leuke) beat die de schrijvers vastbesloten lijken niet te spelen. Waar heb ik het over? Lees verder en ontdek…

#Sorry niet Sorry

Ik tel letterlijk de momenten af ​​totdat Brooke doet waar ze het meest berucht om is en haar hart volgt… recht in Deacon’s armen. Niet alleen hebben recente afleveringen (samen met een flinke klodder flashbacks) me eraan herinnerd hoeveel chemie-portretten Katherine Kelly Lang en Sean Kanan hebben, maar … nou, ik wil eigenlijk Ridge’s hoofd zien ontploffen. Hij is al een tijdje buitengewoon onaangenaam, maar het werd echt slecht toen hij weigerde uit het huwelijk van vader Eric te breken. De manier waarop hij met Hope en Brooke praat is nogal verwerpelijk.

B&B Brooke Deacon screenshot

Bovenstaand: Zonder een woord te zeggen, vraagt ​​Deacons hele lichaam aan Brooke: “Hoe gaat het?”

Meer: Soap-hopper en primetime hunk dood op 69

Neem bijvoorbeeld dit specifieke fragment van de dialoog: “Bridget hield van deze slang en je sliep met haar man”, blafte Ridge tegen zijn vrouw. ‘Je had een kind. grootste verraad van je leven, en dat is wat je wilt? Wil je deze clown, hier, wil je deze constante herinnering in je leven?”

Hé, Ridge, weet je wat Deacon niet doet? Je vrouw te schande maken zoals je bent. Brooke heeft Deacon niet nodig om te dienen als herinnering aan haar vroegere indiscreties… ze heeft Hope, die ook een lichtpuntje in haar wereld is. Zie je Douglas als een constante herinnering aan die tijd dat je Thomas’ zoon van hem probeerde te stelen? Is Steffy een constante herinnering aan alle keren dat je haar moeder pijn hebt gedaan om bij Brooke te zijn?

Ja, ik ben er zeker klaar voor dat karma Ridge een beetje in de maling neemt. En dat was voordat hij had het lef om Hope uit de hut te trappen… die toevallig eigendom is van haar moeder!

Sheila Wie?

Er werd veel aandacht besteed aan Sheila’s terugkeer op het doek, maar wat mij betreft was haar verhaallijn een geeuwfestijn. Net als bij de laatste bezoeken van het personage, lijkt Sheila volledig gecastreerd. Ze heeft geen goed plan meer bedacht sinds ze op de bruiloft van zoon Finn was verschenen, en een aantal van haar bewegingen (zoals Finn vertellen dat ze geen idee had wie zijn vader was, zelfs niet toen ze Jack aanspoorde om op te zeggen) sloegen nergens op.

B&B finn sheila verpleegster scrubs HW

Bovenstaand: ‘Finn, ik ben niet alleen je moeder. Ik ben jouw – zeg het nu met mij! — biologisch moeder.”

Meer: De geliefde superster B&B veranderde in een stoute meid

Maar diaken? Ik snap dit verhaal. Zelfs tijdens zijn scènes met Sheila is Deacon nooit afgeweken van zijn vastberadenheid om in het leven van dochter Hope te zijn en te bewijzen dat hij een veranderd man is. Hij wil geen plannen smeden, en het was echt niet zijn bedoeling om onenigheid te creëren in Brooke’s huwelijk… Ridge slaagde erin om dat helemaal alleen te doen.

Wachten in de coulissen

Wetende dat de show Taylor heeft herschikt en het personage binnenkort zal verschijnen, ben ik verrast dat er niet meer over haar is gesproken. Zoals, laten we zeggen, toen Steffy voorstelde dat Deacon op afstand moest worden gehouden voor het geval hij nog een keer zou gaan buigen. Hoe zei Hope niet: ‘Je bedoelt zoals je moeder heeft gedaan? En ik weet dat hij een paar schoten op Quinn nam, maar hij miste… in tegenstelling tot toen Taylor Bill in de rug schoot!’

Ik ben ook benieuwd waarom Bill niet in deze verhaallijn is gebracht. Stel je voor dat Liam zijn hart zou luchten aan zijn vader, die besloot om zelf met de Deacon-situatie om te gaan. Hoe? Door samen te werken met – van alle mensen – Ridge. ‘Ik mag jou niet, jij mag mij niet, maar we moeten dit doen in het belang van onze kinderen’, zou Bill kunnen zeggen. Ik ben al lang een sukkel voor rivalen die moeten samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Scènes waarin de kibbelende alter ego’s van Don Diamont en Thorsten Kaye verbale stoten uitwisselen, zijn altijd geweldig, dus de personages die gedwongen worden hun verschillen (zo goed als ze kunnen) tijdelijk opzij te zetten om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken, klinkt voor mij als verhaallijngoud!

stoutmoedige nok slaat bill HW

Bovenstaand: De naaister versus de hengst? Ik zou kaartjes kopen voor dat prijsgevecht!

Meer: Fans zijn nog steeds dol op het idee van een Bill/Steffy-reünie

Maar dit speelt in op een groter probleem, namelijk de complete en totale zijlijn van Bill, die een van de meest dynamische karakters van de show is. Dit is een terugkerend probleem met: Vet en mooi, waar een handvol personages het verhaal wekenlang domineren, terwijl anderen volledig verdwijnen, zelfs wanneer hun aanwezigheid de ontvouwende verhaallijnen enorm zou verbeteren.

Ondertussen verslikte ik me bijna in mijn lunch toen Liam, nadat een getikte Hope naar buiten stormde, tegen Steffy zei dat dit niet was hoe hij en zijn vrouw normaal gesproken met problemen omgingen. “Wij gaan niet weg. Wij luisteren naar elkaar. We praten dingen uit’, zei die man die vooral bekend staat om zijn overhaaste conclusies die hem rechtstreeks in het bed drijven van de vrouw met wie hij momenteel niet te maken heeft.

Liam spuugde ook deze pruim uit: ‘Ik probeer je niet te beheersen. Steffy probeert geen ruzie met je te krijgen, en Ridge probeert niet een eikel te zijn. Het enige wat ik kon denken was: “Nou, jullie slagen hier allemaal schitterend in, dus stel je voor hoe het zou zijn als je het echt zou proberen!”

Willekeurige gedachten

Vet mooie parijs carter

Bovenstaand: ‘Heb ik je de laatste tijd al verteld hoe geweldig je bent? Ik heb? Hmm… wat kunnen we nog meer bespreken?”

• Ik hield nogal van het echt casual moment waarop Katie, toen ze langs Parijs liep op weg naar buiten het ontwerpbureau, zei: “Je ziet er zo schattig uit!” Dat was een mooi moment dat echt voelde, want het gebeurt duizend keer per dag in het echte leven. Maar dit werd gevolgd door meer scènes waarin Carter sprak over het feit dat Parijs “het soort persoon is dat een persoon optilt door gewoon door de kamer te lopen”. We hebben Parijs hard nodig om een ​​aantal karaktereigenschappen te ontwikkelen die verder gaan dan geweldig zijn.

• Deacon heeft herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat hij geen baan of geld heeft… maar we hebben nog steeds geen idee hoe Sheila in haar levensonderhoud voorziet, vooral gezien het feit dat ze geen appartement huurt… ze woont in een chique hotelkamer!

•.Praat over een gemiste kans. Toen Deacon Brooke vroeg of ze wist hoe het is om “elke dag iemand op alle zonden van je verleden te hebben als je… een beter mens probeert te zijn”, had de show gemakkelijk kunnen eindigen in een montage van Stephanie bad- fluisterend Brooke. Verdorie, ze hadden Brooke een moment van berouw kunnen geven door haar onzinpratende Quinn te laten zien voordat ze zeggen: “Ik doe … ik heb me zelf schuldig gemaakt aan datzelfde gedrag.”

Nu we hebben gekeken naar alle actie die zich vorige week heeft afgespeeld, kun je de opmerkingen raken met je hoogte- en dieptepunten. Dan, terwijl we nadenken over wat de toekomst biedt voor Brooke en Hope, waarom duikt u dan niet in de galerij hieronder waarin we de takken van de Logan-familie… waaronder een paar die je misschien vergeten bent!