Bold & BeautifulTaylor/Sheila-team ruïneert Brooke, Steal Ridge


Bold Beautiful mashup taylor ridge brooke sheila

Howard Wise/JPI

Dit was een verrassend sterke week voor Vet en mooi dankzij sterke vertolkingen en het feit dat we een behoorlijk aantal personages in een overkoepelend verhaal met wat echte gravitas hebben gekregen. Als er een keerzijde was, dan was het… nou, daar zijn we hier om over te praten. Dus laten we eens kijken naar wat wel en niet werkte toen de gevolgen van de oudejaarskus van Brooke en Deacon zich afspeelde…

Eerder op Vet en mooi

Waar kijkers van deze soap zich nooit zorgen over hoeven te maken, is dat ze verdwalen in de plot. Waarom? Omdat het ervoor zorgt dat u er elke vijf minuten precies aan wordt herinnerd wat er aan de hand is. De aflevering van dinsdag bevatte minstens zeven flashbacks, waaronder zowel Brooke als Deacon die zich hetzelfde moment herinnerden.

Vetgedrukte Sheila Switching-labels

Boven: Wees gewaarschuwd… schenk ons ​​alcoholvrije champagne in plaats van de echte en we krijgen woorden. Boos, heel slechte woorden.

Meer: Tanner Novlan trekt de aandacht op het strand.

We hebben ook een heleboel scènes waarin Brooke terugblikte op oudejaarsavond terwijl ze zichzelf afvroeg: “Hoe is dit gebeurd?” Het enige wat ik kon bedenken was een fantastisch verhaal Eileen Fulton — die de vixen extraordinaire Lisa speelde Zoals de wereld verandert – vertelde ze tijdens haar cabaretvoorstelling.Blijkbaar, vrij vroeg in haar run op de soap, merkte Lisa dat ze zwanger was. Zoals Fulton het vertelt, bracht haar alter ego weken door met ronddwalen en zich afvragend: “Hoe is dit gebeurd?” Uiteindelijk stuurde een beu kijker een volledig geïllustreerd pamflet met seksuele voorlichting naar de studio met een briefje met de tekst: “Beste Lisa … deze zo is het gebeurd.”

Brooke heeft misschien niet begrepen hoe ze dronken werd, maar we kregen zoveel flashbacks naar Sheila die de etiketten op die champagneflessen verwisselde dat het begon te voelen als een van die doe-het-zelfshows. “Vandaag op Sluwe knutselaars, Sheila laat ons zien hoe je een wagen bouwt en er dan iemand vanaf duwt!”

Rap verkleinen

Mijn favoriete scènes deze week waren die waarin Sheila langs kwam om Taylor een bezoek te brengen. Het is duidelijk dat Finn’s moeder echt, echt hoopt een vriendschap met Steffy’s te smeden … en ik ben hier een beetje voor. Ik weet het, ik weet het, Sheila is krankzinnig en heeft in het verleden vreselijke dingen gedaan, maar misschien zouden een paar sessies op Taylors bank (ervan uitgaande dat haar sjieke nieuwe kantoor er een heeft) de slag kunnen slaan. Ik heb Taylor nooit echt gezien als de grootste psychiater ter wereld, maar dit zou haar een kans geven om te bewijzen dat tegenstanders zoals ik het bij het verkeerde eind hebben!

Vet mooi sheila taylor kantoor HW

Boven:“Jij hebt me neergeschoten, ik heb Bill neergeschoten”, zegt Taylor. “Het is een hele cirkel van het leven.”

Meer: Alley Mills vertelt hoe ze haar donkerste dagen doorkwam

Taylor speelt natuurlijk een gevaarlijk spel, ook al weet ze meestal niet dat Sheila erop uit is om Brooke te vernietigen. Natuurlijk, Taylor heeft Sheila’s vijandigheid opgepikt, maar ze heeft nog niet precies door wat er aan de hand is. Ik ben eigenlijk doodsbang om te zien hoe dit uitpakt, aangezien de twee vrouwen in zekere zin een soortgelijk doel hebben. Natuurlijk wil Taylor Brooke niet per se onder een bus duwen, maar zou ze voorkomen dat iemand anders dat doet? Ik vermoed dat dit het morele dilemma is waarmee de voormalige Marokkaanse prinses binnenkort te maken kan krijgen!

Zing mee als je de woorden kent

Je moest weten dat toen Douglas door dat raam gluurde en Brooke een kerstmuts zag kussen die Deacon droeg, het eraan kwam. En deze week hebben we het eindelijk gekregen. Er was de schattige tyke die tegen Liam zei: “Ik zag oma de kerstman kussen” en Hope’s onwetende echtgenoot antwoordde: “Ik denk dat het lied eigenlijk Ik zag mama de kerstman kussen.” Ik ga niet liegen, daar lachte ik om… de eerste keer. De tweede keer, toen de jongen aan Hope en Liam vertelde wat hij had gezien, alleen maar tot zwijgen gebracht door zijn pseudo-stiefvader, had ik medelijden met die arme Douglas. Man, heeft dat kind therapie nodig?

Boven: Misschien als Douglas nog steeds “zingt” over oma die de kerstman kust in juli, zal er eindelijk iemand beginnen te luisteren!

Het viel me deze week op dat Vet en mooi vertelt in feite verschillende onderling verbonden plots met een behoorlijk aantal karakters. Brooke kuste Deacon die zich wil herenigen met Hope, maar blijft rondhangen met Sheila die een band heeft met Taylor in een poging om dichter bij Finn en Hayes te komen, ondanks Steffy, die haar moeder wil zien herenigen met Ridge. Ik bedoel, het is al een hele tijd geleden dat we zo’n ingewikkeld verhaal hebben gehad over deze specifieke soap. Natuurlijk zijn er nog steeds een belachelijk aantal belangrijke personages die grotendeels buitenspel zijn gezet, zoals Bill, Quinn, Liam, Eric en Wyatt…

Nu ik erover nadenk, heeft iemand Quinn verteld dat Deacon terug is? En hoe interessant zou het zijn voor Sheila om Quinn een bezoek te brengen om te zeggen: “Kijk, jij mag mij niet en ik jou niet, maar we haten allebei Brooke meer dus…”

Ik herkende je bijna niet

Toen Brooke aan haar bezorgde man bekende dat ze van de wagen was gevallen, steunde Ridge zijn getraumatiseerde vrouw. Het is lang geleden dat we Ridge veel meer hebben zien doen dan razen en razen en zich over het algemeen gedragen als een hypocriet, woedend overwoekerd kind. Begrijp me niet verkeerd – Thorsten Kaye speelt de slechtste eigenschappen van Ridge prachtig. Maar in deze zachtere scènes kregen we een herinnering aan waarom Ridge zo geliefd is bij zijn vrouw en kinderen en, ach, waarom we zoveel jaren in hem hebben geïnvesteerd.

Brooke en Ridge ruziën over vakantie B&B

Boven: ‘Wacht,’ mijmerde Brooke, ‘als we trustfalls gaan doen, moet ik je dan niet de rug toekeren? Of moet ik je niet vertrouwen? Dat veel?”

Meer: Waarom Don Diamont de ‘gelukkigste man ter wereld’ is

In feite was Ridge zo ondersteunend dat ik het niet kon helpen te denken dat Brooke alles had moeten bekennen, inclusief het kussen van Deacon. Het is niet alsof Ridge boos zou zijn op zijn vrouw. We weten allemaal dat hij onmiddellijk 100 procent van de schuld bij Deacon zou hebben gelegd. Maar natuurlijk is het veel dramatischer dat Brooke het geheim bewaart (en dat Ridge er onvermijdelijk achter komt).

Maak plaats voor mama

Ik ben enthousiast over de op handen zijnde komst van de moeder van Paris, maar ik heb echt, echt nodig dat ze meer is dan een ander lid van de Paris Is Awesome-fanclub. Ik hoop eigenlijk dat wanneer Grace arriveert, ze onthult dat haar jongste dochter een duistere kant heeft. Natuurlijk, zoals altijd gebeurt wanneer deze soap plotseling besluit een nooit eerder genoemd personage te introduceren met nauwe banden met een van onze vaste gasten, kan ik het niet helpen me af te vragen waar ze is geweest. Waarom heeft Grace geen contact opgenomen met Paris of Zoe tijdens de verschillende trauma’s die ze hebben meegemaakt sinds we ze ontmoetten?

Parijs kwam niet naar huis B&B

Boven: Het is duidelijk dat Paris zich afvraagt ​​wat haar moeder zal denken over haar schoonheid, Thomas. Euh, Carter. Sorry, we bedoelden Zende.

Dit is een terugkerend probleem bij deze specifieke soap. Finn en Steffy praten nooit over zijn familie en dan, poef, is hij plotseling geobsedeerd door haar te vertellen dat hij geadopteerd is, zodat we het Sheila-verhaal kunnen beginnen. Taylor komt niet opdagen wanneer haar kinderen naar een afkickkliniek worden gestuurd of vrijen met paspoppen dankzij hersentumoren. Het werkt ook omgekeerd. Ridge en Brooke noemen hun kinderen buiten het scherm bijna nooit, en voor zover ik me herinner, heeft Carter zijn broer Marcus al jaren niet genoemd.

Willekeurige gedachten

• De aflevering van vrijdag gaf ons enkele Bill/Liam-scènes en daarmee een broodnodig beetje humor. Don Diamont en Scott Clifton spelen elkaar zo nonchalant na dat het voelt alsof je naar een echte vader en zoon kijkt. En Bill herinnert zich de naam van zijn assistent niet? Niet alleen grappig, maar voelt volkomen natuurlijk aan voor het personage.

• Weet iemand waar ik zo’n magisch navulbare wodkafles kan krijgen die Brooke heeft? De ene dag goot ze de drank heel dramatisch op een plant in de woonkamer, en de volgende dag stond ze daar, praktisch onaangeroerd. En als Brooke zo overstuur was omdat ze dronken was geworden, had ze dan niet alle drank op die bar moeten weggooien, niet alleen de wodka?

Dat was het voor mijn kijk op de afleveringen van deze week … laten we horen wat je te zeggen hebt! Nadat je het opmerkingengedeelte met je mening hebt geraakt, bekijk je de onderstaande fotogalerij met de prachtige 2022 cast foto’s van je favoriet Dapper en knap sterren.