Bold & BeautifulTaylor verdient beter. Wat gebeurt er in Aspen?


gewaagde mashup verdrietig taylor steffy brooke

Krediet: Howard Wise/JPI, CBS-screenshot (2)

Deze week, Vet en mooi ergens moest zijn (Aspen), dus besloten ze om het enige verhaal waar ze zich nu op focussen een turbo te geven. Dus zet je schrap, want we zijn op de fast track naar Aspen. Maar laten we eerst de weg bespreken die we hebben afgelegd om daar te komen.

Gerede twijfel

Ik had volledig verwacht dat we minstens twee of drie weken zouden praten over Thomas die dat hanteert machete mes, maar Vet en mooi hadden plaatsen om naartoe te gaan en punten te stippelen om te raken, dus moesten we genoegen nemen met een paar dagen discussie. Toen hadden we eerder een dag gesprek met de kinderbescherming, boem, ze stonden voor de deur van Eric, gewapend met vragen.

Handig genoeg bleek dat Ridge en Thomas een voormalige werknemer kenden die nu voor CPS werkte… en die in ongeveer twee minuten vanaf zijn telefoon toegang had tot alle relevante gegevens, inclusief een opname van het oorspronkelijke gesprek!

Had ik al gezegd dat we naar Aspen moeten, pronto?

Hier is het ding echter. Moeten we echt geloven dat als Brooke CPS zou bellen – waarvan ik denk dat we allemaal weten dat ze dat niet deed – ze gewoon haar naam eruit zou flappen als hem daarom werd gevraagd? Op zijn minst zou zij – zoals ieder van ons – hebben gezegd: “Heb je dat echt nodig? Is het niet belangrijk dat er een kind in gevaar is? Zijn vader had een machete mes, in hemelsnaam!” Maar nee, we worden verondersteld te geloven dat Brooke haar naam gewoon terloops gaf, de gevolgen zijn verdoemd.

Slimme vrouw, dwaze keuzes

Taylor kwam tot stand dezedicht bij het hebben van een eerlijk-tot-God openbaring tijdens de aflevering van donderdag. “Ik ben deze week met wat gezond verstand geraakt”, gaf ze toe aan Steffy. “Alles over Ridge en Brooke en waar ik in pas.” Ze voegde eraan toe: “Ik ben geen troostprijs” en “Ik doe al tientallen jaren mee aan deze huwelijksreis. Ik wil afstappen!”

Steffy Taylor B&B

Terwijl ik Taylor zat aan te moedigen, leek ze de dingen duidelijk te zien. “Ik ben verliefd geweest op” [Ridge] al meer dan 30 jaar en er is zoveel gebeurd. Maar ik ben de andere vrouw. Ik sta op dit punt aan de verkeerde kant van de geschiedenis. Brooke is getrouwd met [him].”

Het ging allemaal zo goed! ‘Ik weet hoe dit verhaal afloopt,’ zuchtte Taylor, die duidelijk naar oude afleveringen had zitten kijken. “Veel drama, dagenlang tranen, en je vader komt terecht bij Brooke.”

Toch was er Steffy, die de vooruitgang van haar moeder bij elke beurt ondermijnde. Serieus, hoe verknoeid is het dat deze volwassen vrouw daar kan zitten en luisteren naar haar moeder die huilt over de pijn die Ridge haar keer op keer heeft toegebracht en nog steeds kan zeggen: “Ja, maar jullie horen allemaal bij elkaar.” Als wereldberoemde psychiater zou Taylor moeten kunnen zien dat haar dochter dringend hulp nodig heeft.

Volgende halte? Esp

In overeenstemming met ons thema van pedal-to-the-metal, belde Bill toevallig om aan te kondigen dat hij zijn Aspen-huis verkocht. Dus toen Taylor besloot dat ze een tijdje de stad uit moest, nou, wat was dat handig? Dat? Maar misschien voelde Steffy dat als haar moeder alleen zou gaan, ze slimme gedachten zou blijven hebben om verder te gaan, en ze zei: “Oh, hé, laten we allebei naar Aspen gaan!”

Vergeet het feit dat Steffy’s man letterlijk net uit het graf is teruggekeerd, of het feit dat ze twee kinderen heeft en de co-CEO is van een groot modehuis. Haar moeder heeft dringend behoefte aan gasverlichting hersenspoeling help, dus schroef alles op en pak je koffers, want we gaan naar Aspen!

Willekeurige gedachten

• De show kon natuurlijk niet terug naar Ridge en Taylor’s St. Thomas-avontuur, maar het was leuk om haar eraan te herinneren met Steffy. En het was schattig dat haar dochter het verhaal duidelijk zo vaak had gehoord, dat ze delen ervan samen met haar moeder kon voordragen.

Brooke Oliver seksmasker maskers Zack Conroy, Katherine Kelly Lang"The Bold and the Beautiful"  Set CBS Television CityLos Angeles21/4/10©sean smith/jpistudios.com310-657-9661Aflevering # 5830U.S.Uitzending 6/4/10

• Ik verslikte me bijna in mijn post-lunch, pre-dinner, Vet en mooi-getimede snack toen Brooke haar kleine lezing gaf over hoe de behoeften van een kind boven alles moeten worden gesteld als het om ouderschap gaat. Noem me gek, maar Brooke leek haar eigen behoeften boven die van Hope en Bridget te stellen als ze sliep met hun respectieve beaus, Oliver en Deacon. (Ja, ja, het Oliver/Brooke-gedoe was een “ongeluk”, maar Brooke stelde haar “behoeften” absoluut boven die van Hope toen ze ervoor koos om openbare seks te hebben – met wie dan ook – op het verjaardagsfeestje van haar dochter!)

• Hadden die CPS-officieren niet met iemand anders moeten praten dan Douglas, Ridge en Thomas? Misschien hadden ze met Brooke moeten praten om meer informatie te krijgen voordat ze de zaak sluiten? Of een paar van de (nooit geziene) bedienden, wie weet wat er in huis gebeurt? Of Eric en Quinn, van wie het huis eigenlijk is?

Taylor Paris Zende B&B

• Dus werkt Paris nu voor Zende? Ik dacht dat ze voor de Forrester Foundation werkte, maar ze lijkt de hele dag met haar ex te taggen, zijn mode te modelleren of gewoon… willekeurig vergaderingen met hem bij te wonen.

• Als Liam echt gelooft dat Thomas zo’n grote bedreiging voor Douglas is, zou hij dan niet met Steffy moeten praten over het verminderen van de tijd die haar broer met Kelly doorbrengt?

Ja, “knifegate” heeft onze bijgewerkt “Beste en slechtste van 2022 tot nu toe” lijst. Bekijk de onderstaande galerij om erachter te komen wat de snit – bedoelde woordspeling – van alle vier de shows nog meer heeft gemaakt.