Bold & BeautifulTaylor/Ridge-reünie is een vergissing; Gaat hij dood?


B&B Ridge diaken Brooke fight

Howard Wise/JPI

Eindelijk, Vetgedrukt & Brooke van Beautiful stopte met zich af te vragen wat er zou gebeuren als Ridge ooit achter de waarheid zou komen. Wat er daarna gebeurde was ronduit opwindend … totdat het meer dan gekmakend was.

In deze hoek…

Wie had kunnen voorspellen dat wanneer Brooke eindelijk bekende aan een al-in-the-know Ridge, hij in feite zou zeggen: “Ja, het gebeurt, maar ik hou van je, Logan.” Prima, ik veronderstel dat iedereen die hem in wezen haar boende Oliver op Hope’s verjaardagsfeestje van zich af zag schudden, had kunnen verwachten dat hij haar een gratis pas zou geven om Deacon te zoenen, ware het niet voor één ding: Ridge haat Deacon net zo graag als hij zegt: “Ik heb je gezegd dus.”

Gedurfde mooie strijd tegen de diakenrug

Bovenstaand: Het enige dat dit gevecht beter had kunnen maken, was popcorn.

Meer: De twist die sommige B&B-fans misschien boos maakt

Voor een hete seconde, dacht ik Vet en mooi zou gaan trekken Jong & Rusteloos op ons. Je weet wel, bouw je op tot iets sappigs en dramatisch om dan het minst interessante pad te nemen. Maar nee, Ridge ging de confrontatie aan met Deacon en de vechtscène die zich ontvouwde, was misschien wel de beste die ik ooit overdag heb gezien. De geluidseffecten waren een beetje overdreven, zeker, maar ik zou verdorie als ik niet helemaal geïnvesteerd en zat op het puntje van mijn stoel tijdens de hele reeks.

Loop gewoon weg

Net zoals ik Ridge kocht om Brooke te vergeven omdat hij Deacon had gekust, kocht ik hem weglopen van zijn vrouw toen zij – na alles – Hope’s vader verdedigde. Meestal is Ridge een pompeuze eikel die ik graag wil zien lijden. Maar Thorsten Kaye brak mijn hart toen Ridge vroeg waarom hij niet genoeg was voor Brooke.

Vet Brooke Deacon Ridge-gevecht

Bovenstaand: Op basis van Ridge’s handplaatsing nemen we aan dat hij er eindelijk achter is gekomen wat Brooke zo aantrekkelijk vindt aan Deacon.

Meer: De verrassende persoon die Sheila ten val zal brengen

Voor dat ene moment was het gemakkelijk om Ridge niet te zien als de hoge paardrijdende, beschuldiging-gooiende man die hij is geworden, maar het personage dat we Brooke hebben zien vergeven voor het slapen met Deacon en het kussen van Bill en het hebben van rouwseks met Nick en zo en Aan. Dat wil niet zeggen dat Ridge perfect is, verre van. Maar gewoon dat het moment zo was geladen dat de beste soap-momenten kunnen zijn, en in tegenstelling tot zoveel van de plotgedreven maar lege dingen die regelmatig in deze show gebeuren, begreep ik waarom hij bij haar weg moest lopen.

Geschiedenis herhalen

Natuurlijk rende Ridge rechtstreeks naar Taylor en hun kinderen, en dit is waar het geschreeuw begint. Oh, niet zij tegen elkaar, maar eerder ik – en ik vermoed u – op mijn televisie. Het begon toen Steffy en Thomas in wezen emotionele waterboarding begonnen te gebruiken om hun vader ervan te overtuigen dat hij terug moest keren naar zijn ‘echte’ familie.

En op dit punt wil ik stoppen en Taylor – die in deze kwestie geen mening lijkt te hebben gekregen – een beetje advies geven. Taylor, schat, ik wil dat je naar je geschiedenis met Ridge kijkt. Als je lot je zoveel pijn, verraad en verwarring bezorgt, is het misschien tijd om jezelf te controleren en je af te vragen waarom je denkt dat je dat verleden verdient. Ik vind dat je zoveel beter verdient.

Taylor, Ridge kus B&B

Bovenstaand: Degenen die zich de fouten uit het verleden niet herinneren, zijn gedoemd om er opnieuw mee te vrijen.

Meer: Taylor, we hebben slecht nieuws voor je!

Oh wacht. Dat ben ik helemaal niet! Dat was een Direct citaat van Taylor tot Ridge. Dokter, genees uzelf! Omdat ik geen reden kan bedenken waarom je deze man weer in je leven zou toelaten.

Maar… oké, prima, laten we aannemen dat Taylor ondanks alles nog steeds van Ridge houdt. Waarom zouden haar kinderen, die uit de eerste hand getuige zijn geweest van de pijn die hun vader hun moeder heeft aangedaan, haar dat nog een keer toewensen? Op zijn minst zou iemand niet moeten zeggen: ‘Hé, wat als we even op adem komen? Papa is ongeveer 12 seconden van zijn vrouw gescheiden, dus dit is misschien niet de beste tijd om beslissingen te nemen over het grote leven… vooral gezien zijn staat van dienst!”

Thomas en Steffy vertellen hun moeder over Brooke BB

Bovenstaand: “Natuurlijk zouden mama en papa hun tijd kunnen nemen en een slimme, weloverwogen beslissing kunnen nemen … maar zo rollen we niet in deze familie!”

Ik ben helemaal weg van Krista Allens kijk op Taylor, en ik kan niet ontkennen dat zij en Kaye een geweldige chemie hebben. Maar ik zou niet meer kunnen haten op de manier waarop Taylor wordt geschreven als een vrouw met een zwakke wil en absoluut geen enkele autonomie. Het is triest voor mij dat ons herhaaldelijk is verteld dat Taylor geen leven heeft gehad sinds hij Los Angeles heeft verlaten. Ze stort zich op haar werk terwijl ze smacht naar Ridge.

En laten we dat niet vergeten, zelfs tijdens de verschillende keren dat Ridge was vrij en had Taylor kunnen opzoeken, in plaats daarvan zoende hij met Quinn en trouwde met Shauna.

Ik moet aannemen dat deze onmiddellijke reünie tussen Taylor en Ridge de soap is die iets veel groters opzet. Sterker nog, ik blijf bij de theorie die ik in de column van vorige week naar voren heb gebracht dat het vermoorden van Ridge is de veelbesproken grote wending Vet en mooi de snoek komt naar beneden is

Willekeurige gedachten

• We hebben dit al eerder gevraagd, maar we moeten het herhalen: hoe onderhoudt Sheila zichzelf? Ze lijkt de hele dag in haar hotelkamer te kakelen of Deacon op het werk te stalken.

gewaagde mooie thomas hoop brooke cliff

Boven: Het is allemaal leuk en spelen tot…

• Ik maak geen grapje als ik zeg dat ik hardop moest lachen toen Thomas aan Brooke vroeg: “Wat ga je doen, me weer van een klif duwen?”

• Nu we het toch over geschiedenis hebben, ik zou echt willen dat karakters deze show vaker zouden gebruiken. Toen Steffy Brooke’s verleden in haar gezicht gooide, had ik echt haar stiefmoeder nodig om erop te wijzen dat ze niet bepaald in aanmerking komt voor heiligheid. Maar nee, ze lieten Brooke gewoon staan ​​en namen het verbaal geweld op.

Dat is mijn kijk op de afleveringen van deze week, en ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Ben je net zo geïrriteerd door de manier waarop ze Taylor schrijven als ik? Denk je dat ik gelijk heb als ik vermoed dat ze Ridge binnenkort zullen vermoorden? Geluid uit in de reacties hieronder, bekijk dan deze leuke fotogalerij waarin we kijken naar stellen die niet meer samen zijn … maar we kunnen het niet helpen dat we wensen dat ze dat wel waren. En ja, waaronder Steffy en Bill, evenals Liam en een andere vrouw dan Hope of haar belangrijkste rivaal!