Bold & BeautifulTaylor Vs. Sheila/Brooke; Plus, beste/slechtste van 2021


B&B mashup taylor ridge brooke steffy finn

Howard Wise/JPI (3)

Om eerlijk te zijn, toen ik dat hoorde The Bold and the Beautiful was van plan om Sheila de vakantie door te brengen met Finn en zijn familie… nou, laten we zeggen dat ik een hele body eye-roll heb gedaan. Maar nadat ik het had zien spelen, moest ik onze hoed tippen aan de schrijvers. Lees verder zodat we kunnen praten over de plotselinge infusie van smarts in de soap en mijn persoonlijke kijk op de verhaallijnen die deze show in 2021 vertelde. En ja, dat betekent dat ik zal treuren over het verlies van mijn geliefde arme, dode Vinny. Klaar? Laten we dit doen!

Hersenen en schoonheid

Ik hou ervan als soaps een personage toestaan ​​om slim te zijn. En in het geval van de pas teruggekeerde, slecht bekapte (beloof het, dat zal de enige vermelding zijn!) Taylor, lieten de schrijvers haar zelfs slimmer zijn dan… nou ja, zo niet het hele publiek, ik zeker. Want toen ik de teaser las waarin stond dat ze Steffy zou aansporen om Sheila uit te nodigen, schoot ik in de lach. ‘Dat is het meest belachelijke dat ik ooit heb gehoord,’ dacht ik (en misschien hardop gezegd). “Taylor zou nooit!”

gewaagde mooie taylor steffy finn HW

Boven:“Geloof me, kinderen, ik heb een paar trucjes in petto … om nog maar te zwijgen van wat er onder deze pruik zit!”

Meer: Tanner Novlan deelt een magische primeur met zijn dochter

En toen, in de aflevering van donderdag, legde Taylor de logica achter haar zet uit, die in wezen neerkwam op: “Houd je vrienden dichtbij en je psychotische, baby-duttende, relatief schietende schoonmoeder dichterbij.”

Vriendschappelijk vuur

Terwijl Taylor Steffy haar theorie over Taylor uitlegde, realiseerde ik me dat ze misschien dezelfde denkwijze zou gebruiken als het om Brooke gaat. Ik hield van het gesprek tussen Brooke en Taylor dat zich uitstrekte over twee afleveringen. Het gaf ons niet alleen meer inzicht in Krista Allen’s versie van Taylor, maar de scripts waren eigenlijk heel solide. Er waren verwijzingen naar hun gecompliceerde en legendarische verleden, en het voelde alsof de personages op een mijnenveld dansten.

gewaagde taylor brooke vinger hw

Boven: Het is duidelijk dat deze twee slecht zijn in steen, papier, schaar.

Meer: Brooke vs. NuTaylor — beoordeling van hun eerste confrontatie

Tegen de tijd dat Brooke wegging, hadden zij en Taylor in wezen een ongemakkelijke wapenstilstand gesloten. Zouden ze vrienden kunnen zijn? ‘Ik denk het wel,’ zei de brunette. En op dat moment dacht ik dat ze oprecht was. Maar toen ik haar hoorde praten over hoe belangrijk het was om in wezen Sheila te spelen, kon ik het niet laten om opnieuw te evalueren wat er was gebeurd.

“Wacht even,” zei ik, “is Taylor vallen aan het zetten voor Sheila? en Brook?” Natuurlijk, haar motieven zijn in elk geval anders, maar ik ben geïntrigeerd om te zien hoe elk scenario zich afspeelt. En dat, kinderen, is het soort plezier dat je kunt hebben met slimme karakters.

We zullen, Dat Gebeurd…

Moeilijk te geloven dat er nog maar één week te gaan is in 2021, nietwaar? Terwijl de meeste mensen hun nostalgische blikken bewaren voor oudejaarsavond, ga ik het nu uit de weg ruimen. (Bovendien kijk ik volgende week vooruit terwijl ik poëtisch word over mijn hoop en dromen voor Vet en mooi in 2022.)

Als dit zou zijn De echte huisvrouwen van Los Angeles, zouden we allemaal rond een tafel zitten (ondanks dat we elkaar niet echt mochten) en na veel, veel te veel gedronken te hebben, zou iemand het briljante idee krijgen om “rozen en doornen” te spelen. Je weet wel, waar je rond de tafel gaat en elke persoon zegt wat hun roos (of goede zaak) en doorn (of slechte zaak) van het jaar was. Aangezien ik de enige ben aan deze specifieke tafel, heb ik alle wijn opgedronken en ben ik klaar om te spelen. Dus laten we dit doen!

Echte huisvrouwen van NY Dorinda Bethany Tinsley

Boven: Bethenny wist wel beter dan betrokken te raken toen Dorinda en Tinsley het hele ‘Brooke versus Taylor’-debat begonnen.

Meer: Krista Allen geeft toe: ‘We weten dat de pruik verschrikkelijk is!’

• Ik zal beginnen met een dozijn rozen op het graf van mijn geliefde Arme, Dode Vinny te leggen. Hij had zoveel potentieel – jullie weten allemaal dat ik een beetje tijd heb doorgebracht in de hoop dat ze een Beauty and the Beast-type zouden doen verhaal met hem en Steffy – en eindigde roadkill. Maar ik moet dat opvolgen met een doorn in het oog voor de schrijvers voor de hele “Vinny hield zoveel van Thomas dat hij zichzelf voor een auto wierp zodat zijn vriend bij Hope kon zijn”. Erger nog, ze probeerden het te verkopen als een ‘moord’-mysterie, wat… ja, dat was het niet.

• Net als veel mensen was ik enthousiast toen Vet en mooi kondigde Kimberlin Brown’s terugkeer als Sheila aan. Helaas werd de eenmalige meesterschurk gereduceerd tot smachten over een emoji van haar zoon en het seksueel lastigvallen van Deacon. Misschien wordt het interessanter nu Taylor een potentieel gevaarlijk spel speelt met de vrouw die haar ooit heeft vermoord (en alleen op soaps kun je ’tijdelijk worden vermoord’). Maar als we 2021 vertrekken … sorry, Sheila, hier is je doorn.

• Deze brengt me in de problemen, maar ik geef een roos aan het verhaal van Eric/Quinn/Carter. Of misschien moet ik zeggen dat ik een roos geef aan de idee van het verhaal. Wat we eigenlijk kregen was een beetje een puinhoop met meer dan een paar problematische problemen. Maar als een groot voorstander dat overdag meer gedurfde verhaallijnen over seks en seksualiteit moet vertellen, moet ik de inspanning toejuichen, zelfs als de uitvoering gebrekkig was.

Katie, Carter houden elkaars hand vast B&B

Boven:“Carter, ik heb gewoon het gevoel dat ik dit moet zeggen: hoe vaak Eric je ook heeft aangespoord om zijn vrouw te neuken, je hoefde het niet echt te doen!”

Meer: Zou Jacob Young terugkeren als Rick?

• Bestaat er iets tussen een roos en een doorn? Een stam misschien? Als dat zo is, zou ik dat willen uitbreiden naar Parijs. Diamond White is een mooie, getalenteerde jonge vrouw die het scherm verlicht met haar glimlach. Maar de schrijvers hebben absoluut geen idee wat ze met haar aan moeten. Dat weerhoudt hen er niet van om het personage zo agressief te pushen als een verkoper van tweedehands auto’s, maar totdat ze haar een echte verhaallijn geven, werkt het niet. (En nee, mensen laten gutsen over hoe geweldig Parijs is, is geen verhaallijn.)

• De schrijvers verdienen een dikke pluim voor het volledig en totaal verspillen van zoveel personages waar het publiek van houdt. Hoe ter wereld bracht Bill Spencer – een van de meest dynamische personages overdag – maanden zonder verhaal door? Hoe is Heather Tom – zij van de gazillion Emmy-awards – terechtgekomen als een verheerlijkte onder de vijf die niets anders te doen heeft dan Brooke steunen? Waar zijn Wyatt, Flo, Shauna, Justin… je weet wel, de personages die deze wereld daadwerkelijk bevolken?

Vetgedrukte billen handen op de heupen hw

Boven: ‘Wat moet een man doen om hier een verhaallijn te krijgen? Ik ben rijk, ik zal er een kopen!”

• Passende rozen in prachtige vazen ​​met Sean Kanan en Krista Allen, wiens Deacon en Taylor echte lichtpuntjes zijn gebleken sinds hun late terugkeer in het jaar. Ik was eigenlijk vergeten hoe heerlijk smarming – dat is smarmy en charmant – Deacon kan zijn dankzij de eeuwige twinkeling in Kanans ogen. Wat Allen betreft … Ik verwachtte eerlijk gezegd een enorme terugslag toen ik hoorde dat de show Taylor herschikte. Maar verdomd als Allen niet meteen binnenkwam en zei: ‘Ik heb dit. Rustig maar, mensen.” (Als je haar niet volgt op Twitter – @KristaAllenXO – mis je echt iets en moet je dat onmiddellijk corrigeren.)

Ik ga daar stoppen en de vloer voor je openen. Omdat ik niet kan wachten om het commentaargedeelte te lezen en erachter te komen aan wie of aan wie je je roos en doorn gaat overhandigen. (Vergeet niet dat het spel veel leuker is na een paar glazen wijn… vooral als die wijn, zoals in mijn geval, tequila is.) Dus deel met mij uw gedachten over de hoogte- en dieptepunten van het jaar (die we allemaal’ zal volgende week veel gedetailleerder samenvatten). Dan – ter ere van Vet en mooi’s nieuwe Taylor — bekijk de galerij hieronder waarin we de . rangschikken 30 beste herschikkingen aller tijden. Kijk of je het eens bent met wie waar is geland!