Gedurfde en mooie samenvatting: Brooke bereikt Bill, heeft Liam zijn vader neergeschoten?


We openen bij de hut in het bos met Brooke als de laatste persoon die haar versteld doet staan ​​als Hope en Liam haar vertellen over Bill’s nieuwe vriendin. “Hoe kon je vader zo laag bukken?” vraagt ​​Brooke. “Bill heeft in het verleden fouten gemaakt die angstaanjagende gevolgen hebben gehad, maar dit?” Liam rolt de regel “er is iets niet goed met hem” uit terwijl Hope erop wijst dat Steffy, Liam, Wyatt en Katie Bill allemaal niet hebben bereikt. Alsof er zojuist een gloeilamp boven zijn hoofd is afgegaan, suggereert Liam dat er ‘één persoon is die nog niet met hem heeft gesproken. Eén persoon waardeert en respecteert hij meer dan wie dan ook.” Jij, Brooke. Hij heeft het over jou. Hope suggereert dat dat een geweldig idee is.

Hope en Liam praten met Brooke over Sheila bb

Liam en Hope vertellen Brooke dat hoewel Katie en Wyatt weten dat Bill Steffy en Finn chanteert, ze niet weten waarover. “Ik ben niet iemand die voor geheimen pleit”, zegt Brooke, blijkbaar vergetend hoe vaak ze er bij Douglas op aandrong niet te kletsen over het feit dat ze oma “Santa” had zien kussen. Ze begrijpt echter wel dat Taylor de waarheid over de schietpartij niet wil weten. Brooke vertelt dat Taylor erover dacht zichzelf aan te geven, maar iedereen weet dat dat geen zin heeft als Bill de rechter heeft omgekocht. Taylor zou achter de tralies belanden en Sheila zou nog steeds vrij blijven.

Als Brooke vraagt ​​of Sheila iets over Bill heeft, zegt Wyatt dat zijn vader volhoudt dat dat niet het geval is. Hij beweert echt van Sheila te houden. Ten slotte is Brooke het ermee eens dat het tijd is voor haar om de laatste persoon te worden die verder marcheert en dezelfde basisscène speelt waar we de hele week naar hebben gekeken.

Sheila biedt aan om Bill bb te verlaten

Sheila zit in de woonkamer van Bill, op te ruimen en terug te flitsen naar hun nacht vol passie voor de open haard. ‘Hallo knapperd,’ zegt ze als hij binnenkomt. Bill vraagt ​​of het bezoek van Liam en Wyatt haar van streek heeft gemaakt, maar ze zegt dat het tegendeel waar is. Ze kreeg te zien hoe hij haar verdedigde en, in termen van leken, ze vond het helemaal geil. Het maakt Sheila echter boos dat niemand in zijn leven hun relatie steunt. Ze vraagt ​​hoe hij hierover denkt, maar het enige waar hij om lijkt te geven is de nieuwe vrouw in zijn leven.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Bradley Bell reageert op fans over Steffy en Thomas die betrokken zijn bij een relatie tussen Ridge en Taylor

Sheila zegt dat als ze Bill zelfs maar een percentage kan geven van wat hij haar heeft gegeven, ze eeuwig dankbaar zal zijn. ‘Jij bent mijn wonder’, zegt ze, geschokt door het feit dat hij eigenlijk al zijn andere relaties onder de bus heeft gegooid om aan haar zijde te staan. “Ik weet dat dit een enorme tol van je moet hebben geëist”, zegt ze. Misschien meer dan hij beseft. ‘Je kunt me alles vertellen’, zegt ze, en belooft te vertrekken als hij dat wil. “Ik zal een gelukkig leven in vrijheid leiden, voor altijd dankbaar en in de schuld bij jou.” Ze pakt haar spullen en gaat weg, met liefde aan hem denkend, als Bill dat wil. “Zeg gewoon het woord.”

Liam Vents om te hopen over Sheila bb

Meer: Waarom dit Passions-aluin jouw steun nodig heeft!

In de hut, nadat Brooke is vertrokken om Bill te zien, maakt Hope zich zorgen dat ze haar moeder alleen naar het hol van de leeuw heeft gestuurd. Maar Liam zegt dat Bill Brooke nooit kwaad zou laten gebeuren. Zeker, zegt zijn vrouw, dat gold voor de oude Bill, maar met deze nieuwe Bill zijn alle weddenschappen van de baan. Ze bespreken opnieuw dat Sheila Taylor vasthoudt omdat hij Bill over hem heen heeft geschoten.

Don Diamont

Terwijl ze de nacht van de schietpartij bespreken, flitsen ze op de een of andere manier terug naar de nacht van het incident. Liam vermeldt dat hij dankzij de hersenschudding die hij opliep even dacht dat hij degene was die Bill had neergeschoten. ‘Ik herinner me nog dat ik het deed’, geeft hij toe, ‘en ik denk dat dat gewoon de manier is waarop mijn geest met het verraad omgaat. Zoals, ik stelde me mijn vader dood voor, en toen stelde ik me voor dat ik dat zou laten gebeuren. Hope zegt dat, hoe verontrustend het ook was, er op dat moment heel wat mensen op Bill aan het jagen waren. Hope vraagt ​​of Bill dit misschien al die jaren geheim heeft gehouden, met de bedoeling het uiteindelijk te gebruiken. Maar Liam zegt nee, hij denkt nog steeds dat Sheila langskwam en Bill van gedachten veranderde over het arresteren van Taylor. Hope zegt in ieder geval dat Bill zich heeft aangesloten bij een moordenaar boven zijn eigen familie. “De dreiging van Sheila blijft hangen vanwege de keuzes die je vader heeft gemaakt.”

Lees ook:  Hoe deed Bold & Beautiful's Zoe vertrekken? - Meer teleurstellende zeepuitgangen

sheila rants brooke bb

Meer: Chicago Fire schotelt een schokkende exit voor

Ondertussen, bij Bill’s, net als Sheila Bill opnieuw vraagt ​​of hij wil dat ze weggaat, komt Brooke binnen. “Dus alles wat ik over jullie twee heb gehoord is waar”, zegt ze, geschokt dat Bill Taylor zou chanteren houd Sheila, van alle mensen uit de gevangenis. Sheila wijst erop dat het Taylor ook uit de gevangenis houdt. “Je kunt dolken naar me blijven staren, maar het is waar.” Brooke vraagt ​​om een ​​momentje alleen, maar Sheila geeft geen krimp. Ze somt de litanie van mensen op die zijn langsgekomen om hem en zijn beslissingen te beledigen, en zegt dat geen van hen in staat was om Bill van gedachten te doen veranderen. “Het is geen verrassing dat je een beurt wilt!”

Brooke zegt dat ze Bill nooit zou vertellen dat hij een vreselijk persoon is. Maar wat ze te zeggen heeft, is tegen Bill. “Alles wat jij en ik tegen elkaar te zeggen hebben, moet door de tralies van een cel gaan”, benadrukt Brooke. ‘Ik weet niet wat je hebt gedaan om Bill te pakken te krijgen, om hem alles te laten riskeren waar hij om geeft, maar op de een of andere manier deed je het. En ik ben hier om er een einde aan te maken.” Brooke’s bedoeling? Om Bill te laten beseffen wat een fout hij heeft gemaakt en om Sheila achter de tralies te zien!

Sheila vertelt Brooke dat ze het niet op prijs stelt dat ze ‘mijn huis binnenkomt en deze dingen zegt’. Brooke wijst erop dat het het huis van Bill is, niet dat van Sheila. “Nou, nu ben je gewoon onbeleefd,” snauwt Sheila. Maar Brooke houdt vol dat ze niet onbeleefd is, ze is gekomen met één bedoeling: een vriend helpen. “Iemand die ik zie is van het spoor geraakt en heeft hulp nodig om er weer bovenop te komen. Iemand om wie ik geef en waar ik veel mooie herinneringen mee deel.” Rol het clippakket alstublieft! Heteluchtballon! Doubai! Knuffelen!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy is in rouwverwerking, Finn's moeder Li leeft!

Don Diamont, Katherine Kelly Lang brooke bill dubai kamelen jpi bb

Meer: Is *dit* de echte reden waarom Bill/Sheila contact hebben opgenomen?

“Jij en ik hebben veel te veel meegemaakt om je nu gewoon op te geven”, zegt Brooke. Sheila wijst erop dat Bill herinneringen heeft aan Brooke. Herinneringen aan haar die hem de rug toekeerde. Brooke negeert Sheila en herinnert Bill eraan dat op de dag van de bruiloft van Ridge en Taylor haar hengst kwam aanrijden en beloofde alles voor haar te doen. “Nou, nu is het zover. Ik smeek je. Je moet Sheila zien voor wie ze werkelijk is. Je zegt dat je van me houdt. En toch beweert u op dezelfde manier van deze vrouw te houden? Ze is het tegenovergestelde van wie ik ben. Ik weet wat je nodig hebt. Ik weet het, want ik ben er geweest. En Sheila is niet de vrouw die je nodig hebt!”

Brooke pleit met Bill bb

Meer: Wat is de toekomst voor Thomas?

Brooke dringt er bij Bill op aan zijn zwaardketting af te doen, omdat het zijn oordeel vertroebelt. “Je bent een goede man die het verdient om een ​​goede vrouw aan zijn zijde te hebben… en dat is Sheila niet!” Het enige wat de brunette weet te doen is chaos veroorzaken. Ze dringt er bij Bill op aan de telefoon te pakken en de politie te bellen. “Laten we Sheila vandaag achter de tralies zetten!” En het lijkt alsof ze Bill heeft bereikt, die tegen Brooke zegt dat ze gelijk heeft in alles wat ze zegt…

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila maakt een beweging die ervoor zorgt dat Katie geschokt achterblijft..

Pas op Sheila, want de sterren van de Wet & gezag franchise zijn te zien in de onderstaande galerij, samen met hun echte partners.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.