Hoe Bold & Beautiful’s Hope kan Brooke en Deacon voorgoed splitsen


Deze twee kunnen worden gedaan voordat ze ooit (her)starten!

De gevolgen over Brooke’s dronken kus met Deacon kabbelen door The Bold and the Beautiful, en we hebben het gevoel dat het een aantal levens op zijn kop zal zetten! (Hoewel serieus, Ridge, probeer bij te blijven.) Maar wat als, in plaats van dat het het nieuws is dat de relatie tussen Brooke en Ridge beëindigt, het een einde maakt aan Brooke en diakenen? En wat als de persoon om dit doel te bereiken is? Hoop?

Toen de blondine hoorde over de dronken nacht van haar moeder met Deacon, rende ze er prompt vandoor om haar vader een klap te geven. Zowel Deacon als Brooke verzekerden Hope dat hij haar niet aanmoedigde om te drinken en dat, vertelde Annika Noelle Soap Opera Digest in een recent nummer, kalmeerde haar een beetje. Maar niet helemaal.

“Part of Hope is zo boos op hem omdat hij alles in gevaar heeft gebracht dat ze samen als gezin hebben opgebouwd,” legde de actrice uit, “boos op hem omdat hij haar ontweek, en vooral, ze is boos dat hij niet rondging het op de juiste manier.”

diaken, brooke, hoop praten cabine bb

Boven: Deacon kan slechts één misstap verwijderd zijn van het veranderen van Hope van een cheerleader in een vijand.

Sean Kanan heeft toegegeven dat Verteren dat hij niet zeker weet of Deacon een totale strijd met zijn dochter aangaat als ze ooit echt haar woede op hem loslaat.

“Hoop is behoorlijk formidabel”, legde de acteur uit. “Als er een scenario van een goede agent / slechte agent zou komen, zou ik een beetje wantrouwiger zijn als Deacon Hope zou storen en niet aan haar slechte kant zou staan.”

Na die kus lijkt het misschien een beetje laat voor Deacon om zich zorgen te maken dat hij aan de slechte kant van zijn dochter gaat staan. Ze heeft zich een beetje teruggetrokken, maar ze was klaar om de heilige hel op zijn hoofd te regeren, en het is duidelijk dat haar woede nergens heen gaat. Met andere woorden, Deacon bevindt zich op glad ijs. Met zijn staat van dienst op het gebied van twijfelachtige (oké, ronduit slonzige) beslissingen, is het niet moeilijk om je voor te stellen dat hij vroeg of laat door dat ijs breekt. Met een voorhamer.

Als dat gebeurt, lijkt het een behoorlijk goede kans dat Hope voelt dat hij een gevaar voor haar moeder is en haar best gaat doen om ze uit elkaar te houden. De hechte relatie tussen Deacon en zijn dochter is immers een vrij recente ontwikkeling. Hope’s eerste loyaliteit is aan haar moeder. Een deel van haar steunt misschien op haar ouders, maar nu we hebben gezien hoe snel ze bereid is zich naar Brooke’s verdediging te haasten, is het duidelijk dat rooten niet genoeg is.

Bovendien heeft ze meer een moreel kompas dan haar vader. Het schuldgevoel van het achterhouden van de kus van haar ouders van Ridge is eindelijk tot haar doorgedrongen. Ze wil de waarheid naar boven halen, en een deel daarvan komt voort uit het vertrouwen dat Ridge Brooke zal vergeven. Zoals ze net tegen Deacon zei, Ridge heeft haar moeder veel erger vergeven! Redelijk een paar keer…

Het is duidelijk dat Hope zich ervan bewust is dat Ridge op sommige (oké, veel) manieren de gezondere keuze is voor haar moeder. Terwijl Steffy en Thomas niet lijken te zien dat ze… hun moeder pijn doen door hun ouders weer bij elkaar te duwen, heeft Hope bij haar eigen ouders al laten zien dat ze zich daarvan bewust is. Bovendien is ze heel bereid om het uit te roepen als het gebeurt. En als ze dat doet, maakt Deacon misschien geen schijn van kans.

Voordat je eropuit gaat, is het misschien een goed idee om je geheugen op te frissen over waarom het zo waarschijnlijk lijkt dat Deacon de boel gaat verknoeien met Hope en Brooke. Ons galerij van zijn leven (gevuld met een schijnbaar eindeloze lijst van slechte daden) zou het lukken.