Horloge Bold & Beautiful’s Sheila opnieuw gearresteerd in Instant Classic


Plus een klassieke Brooke/Taylor confrontatie!

Maandenlang, Vet en mooi fans hebben gevraagd wanneer Sheila eindelijk zal betalen voor het neerschieten van Steffy en Finn. Zeker, zowat iedereen in Los Angeles (en Genoa City) denkt dat de iconische onruststoker dood is, maar in werkelijkheid is de Jong & Rusteloos transplantatie is slechts toeless en beraamt haar volgende plan.

Hoewel er geen einde lijkt te komen aan Sheila’s laatste run, kunnen degenen die de behoefte voelen om karma de stoute meid een beetje te zien slaan, zich verheugen: het YouTube-kanaal van de soap, dat klassieke afleveringen heeft gepost, heeft onlangs de uitstapjes van seizoen 6 geüpload waarin Sheila wordt opgepakt door oude rivaal Lauren Fenmore tijdens het modelleren van de showstopper in een modeshow van Forrester Creations.

Meer: Exec plaagt meer Finn/Steffy, Sheila’s volgende grote wending

Wat er daarna gebeurt is… nou, nieuwere kijkers die de aflevering nog nooit hebben gezien, zouden de aflevering in zijn geheel moeten bekijken, wat je kunt doen door hieronder te klikken. Als extra bonus bevat het een fantastische confrontatie tussen Brooke en Taylor (toen Hunter King) die, net als nu, hoofden stoten over Ridge (toen Ronn Moss).
Als je tijdens het kijken een spelletje wilt spelen, let dan goed op de aftiteling en kijk hoeveel van de personages – die bijna allemaal zijn herschikt of niet langer deel uitmaken van het canvas – je herkent.

Meer: Wat er moet gebeuren na de Ridge/Taylor-bruiloft

Het beste van alles is dat als je merkt dat je verstrikt raakt in het drama dat zich in 1996 afspeelde, je niet blijft hangen, want “nieuwe” afleveringen van seizoen 6 (evenals verschillende andere jaren) worden geüpload in de reeks waarin ze oorspronkelijk werden uitgezonden!

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas is ontslagen, Sheila valt Steffy Finn in de val

Wil je je wandeling door Memory Lane voortzetten? Bekijk deze enorme fotogalerij die de geschiedenis van Vet en mooi!