The Bold and the Beautiful Spoilers 3 – 7 januari 2022


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 3 januari tot en met vrijdag 7 januari 2022 kent een moeilijke start voor de inwoners van Los Angeles. Paris voelt zich een beetje schuldig over de kus die ze deelde met iemand anders dan Zende. Maar als ze wist wat er met Brooke aan de hand was, zou ze zich in vergelijking daarmee een stuk beter voelen. Voordat de week voorbij is, zal Deacon een kampioen verliezen, zal Ridge een geheim leren en Taylor zal een glimp opvangen van de donkere kant die zich net onder Sheila’s oppervlak schuilhoudt. Klaar om meer te weten te komen? Lees dan verder!

Vet en mooi spoilers voor week van 3 januari

Vet en mooi spoilers voor maandag 3 januari

Ze zeggen dat de persoon die je om middernacht kust, degene is met wie je de rest van het jaar zult zijn… wat ronduit ongemakkelijk is voor Paris, aangezien ze Carter zoent! Ze probeert uit te leggen waarom ze de avond ervoor haar lippen op elkaar sloot, maar hoeveel uitleg is er echt nodig, aangezien hij een sexy, aardige vent is?

Brooke wordt ook wakker met een paar spijt over wat ze deed op oudejaarsavond … of moeten we zeggen wie zij deed! Gezien het feit dat we vonken zagen vliegen tussen Deacon en Brooke op het moment dat hij terug naar de stad stapte, zijn we niet verrast door deze gang van zaken. Zij daarentegen is er kapot van!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 4 januari:

Ridge is niet blij met het feit dat Deacon op oudejaarsavond rondhing, en hij heeft vragen voor zijn vrouw. De grote vraag voor Brooke is of ze Ridge de waarheid moet vertellen over wat er is gebeurd. De gedachten die in haar hoofd rondrazen, worden helemaal niet geholpen door het feit dat de duivel op haar schouder suggereert dat de hele situatie misschien gemakkelijker zou worden gemaakt als ze maar een paar drankjes zou teruggooien. (De engel wijst er echter waarschijnlijk op dat drank precies is hoe ze in deze positie terechtkwam!)

Vet en mooi spoilers voor woensdag 5 januari

Niets maakt Sheila gelukkiger dan een volledige takenlijst te hebben. Staat haar agenda vandaag bovenaan? Even langs voor een praatje met Taylor. Immers, wat is een betere manier om de psychiater in haar hoek te houden dan door te proberen Taylor te helpen Brooke uit beeld te krijgen? En hoewel Taylor niet bepaald blind is voor de manipulatieve manieren van Steffy’s schoonmoeder, kan het geen kwaad om gewoon met haar te praten … toch?

De afgelopen weken was Hope heel blij dat het bezoek van haar vader voorbij was. Natuurlijk wil Ridge dat Deacon weg is, maar Brooke staat volledig in zijn hoek. Dus je kunt je voorstellen hoe kapot Liam’s vrouw zal zijn als haar vader onthult dat Brooke duidelijk heeft gemaakt dat hij niet langer welkom is in hun leven!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 6 januari:

Laten we eerlijk zijn: Taylor is niet bepaald de grootste fan van Brooke. Maar zelfs zij is verrast toen ze zag hoeveel Sheila de blondine haat. Wetende hoe gevaarlijk Finns moeder kan zijn, zal Taylor de behoefte voelen om haar oude rivaal te waarschuwen… of zou ze tegen zichzelf kunnen zeggen: “Laten we eens kijken hoe dit allemaal afloopt.”

Ondertussen besluit Brooke dat ze het geheim dat ze met zich meedraagt ​​niet langer kan bewaren. Nou, laten we dat anders formuleren: ze kan het niet langer houden tenminste een van de geheimen die ze met zich meedraagt. Hoe zullen Ridge en Hope reageren als Brooke toegeeft dat ze op oudejaarsavond van de wagen is gevallen?

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 7 januari:

Ridge kan soms hard zijn voor degenen van wie hij houdt, maar hij kan ook hun grootste supporter zijn. (Je weet gewoon nooit hoe de wind gaat waaien met deze man!) Als Brooke besluit een AA-bijeenkomst bij te wonen, staat hij aan haar zijde.

Misschien gesteund door de liefde en steun die ze van Hope en Ridge heeft gekregen, gaat Brooke de verpletterende schaamte onder ogen die ze voelt en geeft toe dat ze een probleem heeft. Zal dit de eerste stap zijn om de controle over haar leven terug te krijgen?

— Richard Simms