Vet en mooi voorbeeld: Ridge confronteert Brooke en slaat Deacon


Steffy zet stappen om haar familie te herenigen.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 7 – 11 februari, Taylor waarschuwt Ridge dat zijn huwelijk in de problemen zit. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Nadat Thomas Steffy in vertrouwen had genomen dat Douglas Brooke Deacon zag kussen op oudejaarsavond, werd Steffy woedend dat Brooke hun vader voor de gek had gehouden. Steffy zocht Charlie’s hulp om de beveiligingsbeelden van het landhuis te bekijken en vond bewijs dat Deacon daar was en de nacht doorbracht. Later vertelde ze haar moeder wat Brooke had uitgespookt.
In de preview van deze week confronteert Taylor Brooke en vertelt haar dat ze weet wat ze met Deacon heeft gedaan. Nou, natuurlijk kent Taylor niet het hele verhaal, en dat Brooke technisch gezien alleen in hetzelfde bed sliep als Deacon. Zal Brooke eindelijk schoon worden?

Taylor laat Ridge ook weten dat zijn huwelijk in de problemen zit en Brooke bracht de nacht door met Deacon. Ondertussen is Steffy in de wolken als ze Brooke waarschuwt dat ze eindelijk zal krijgen wat haar te wachten staat. We moeten ons afvragen hoe Steffy zich zou voelen over het feit dat het Sheila van alle mensen was die Steffy hielp om mogelijk te krijgen wat ze altijd al wilde, Brooke uit het leven van haar vader!

Ridge confronteert Brooke en vraagt ​​haar duidelijk: “Je zou toch geen affaire met Deacon hebben?” Maar is dat voor of nadat hij Deacon belaagt? En zal Ridge Brooke geloven en vergeven als ze de kans krijgt om hem de waarheid te vertellen?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen aan wie Deacon bekent over de kus van hem en Brooke. Bekijk voordat je gaat een galerij van enkele van de belangrijkste Afro-Amerikaanse karakters overdag ter ere van Black History Month.

Videos: CBS/YouTube