Press ESC to close

Zijn Bold & Beautiful’s Taylor/Brooke echt over Ridge?


“Brooke en Taylor hebben elk hun aanhangers, maar…”

Het was een tweede jaar in de maak, maar eindelijk, Vet en mooi’s Ridge moest beseffen dat hij niet noodzakelijkerwijs degene is die achter het stuur zit. Zoals Krista Allen uitlegt: “Het is alsof Brooke en Taylor eindelijk naar de situatie hebben gekeken en hebben gezegd: ‘We verdienen beter.’ Want laten we eerlijk zijn, dat doen ze!”

Hoewel de vrouwen elkaar al eeuwen verbaal bestoken, zegt Allen dat nu “het voelt alsof de oude manier van denken, waarin de ‘andere vrouw’ het probleem is, begint te verschuiven. Per slot van rekening moet een van ons beiden bij Ridge zijn als hij degene is die het toestaat en naar ons toekomt.’

Ridge Taylor-Eric B&B

Taylor ziet Ridge tegenwoordig met meer open ogen.

Krediet: CBS-screenshot

Of, zoals de actrice uitlegt: ‘Als je vriend een relatie heeft met een ander meisje en je ontdekt dat ze hem een ​​sms heeft gestuurd, is de kans groot dat hij haar het nummer heeft gegeven, toch? Word niet boos op het meisje, word boos op de kerel! Hij is degene die haar het nummer heeft gegeven. Ik denk dat Brooke en Taylor dat misschien beginnen te beseffen.’

Meer: Haal hier je zeepachtige kerstpreview!

Allen begrijpt dat mensen Taylor ervan zullen beschuldigen achter een getrouwde man aan te gaan. Maar ter verdediging van de psychiater wijst ze erop dat “hij haar letterlijk niet met rust zou laten! Het waren niet alleen de kinderen die hen samen duwden. Ridge kwam constant opdagen! Taylor had zoiets van: ‘Ga naar huis! Zoek uit wat je wilt doen!’”

Naarmate de situatie zich ontwikkelde, kozen fans onvermijdelijk partij. “Brooke en Taylor hebben elk hun aanhangers”, zegt de actrice. “Maar het enige waar beide partijen het over eens zijn, is dat deze vrouwen Ridge niet de mogelijkheid moeten geven om te kiezen! Waarom hem alle macht geven? Ridge kuste Taylor en wist heel goed hoeveel ze van hem houdt. Dit ging allemaal over het strelen van zijn ego, en ze was een soort gemakkelijk doelwit!

Wat de toekomst betreft, zegt Allen – en hoopt duidelijk – dat haar alter ego klaar is om verder te gaan. “Taylor is letterlijk klaar, maar Brooke heeft nog steeds een beetje hoop”, blikt ze vooruit. ‘Brooke denkt een beetje:’ Ik moet het zeker weten.’ Maar Taylor zegt: ‘Veel succes meid. Je mag hem hebben. Doe je ding!”

Terwijl Brooke en Taylor nadenken over het leven na Ridge, waarom niet terugblikken op enkele van de gekste, meest overdreven gevechten die de vrouwen in de loop der jaren hebben gespeeld!

Lees ook:  SNEAK PEEK op #BoldandBeautiful Volgende week: Thomas moedigt Douglas aan om ou ...
@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]