Zullen Bold & BeautifulIs Brooke Slapen Met Liam Volgende?


We hebben het misschien nog niet eerder gezien, maar nu kunnen we het niet ongedaan maken!

We waren zo gefocust op het grote Vet en mooi twist nu al maanden, hadden we er nog een kunnen missen die onder onze neus broeit? Zoals de mogelijkheid dat Brooke en Liam een ​​relatie hebben?

Meer: Kijk hoe de prop van Katherine Kelly Lang en Thorsten Kaye mislukt

Whoa, whoa, denk je misschien. Waar komt dit vandaan? Brooke en Liam? Kom op.

Blijf hier bij ons, want zo vergezocht is het niet! (Helaas.) Ten eerste is er Brooke’s gewoonte om met de schoonheden van haar dochters te slapen. Ze heeft al een relatie met een van Hope’s vriendjes toen ze per ongeluk seks had met Oliver tijdens dat hele gemaskerde debacle.

En dan was er Diaken. Hoop is eigenlijk het resultaat van Brooke die hem van Bridget steelt! Als dat niet was gebeurd, had Hope Brooke’s kleindochter kunnen zijn in plaats van dochter! Met Liam naar bed zou niet uit Brooke’s stuurhuis zijn. In plaats daarvan zou het er ongemakkelijk dichtbij zijn!

Bovendien is er de onmiskenbare band tussen de twee personages.

“Liam heeft veel sympathie voor Brooke”, merkte Scott Clifton op in een recent nummer van Soap Opera Digest. Het zijn allebei mensen die het steeds weer verknoeien – vaker wel dan niet, romantisch! Sterker nog, Liam’s anderen kwetsen voortdurend door slechte keuzes te maken, is een van de dingen, onthulde Clifton op Vet LiveDat maakt hem gek van zijn karakter.

Brooke, Liam pleiten voor Bold and Beautiful

“Ben je nu net zo opgewonden als ik, Liam?”

Krediet: Afbeelding: Howard Wise/JPI

We weten dat Brooke vatbaar zou zijn om contact te maken met haar schoonzoon, en we zijn er bijna zeker van dat Liam dat ook zou zijn! Dat is zo’n beetje een van de redenen waarom de twee zo goed met elkaar kunnen opschieten, legde Clifton uit aan Verteren. Er is een duidelijke sympathie tussen hen, aangezien beide personages “voortdurend worden gehaat door iedereen om hen heen.”

Het lijkt zelfs zo onvermijdelijk dat de acteur toegaf dat hij en Katherine Kelly Lang grappen dat “het slechts een kwestie van tijd is voordat Liam en Brooke het samen doen.”

Maar wat zou er nodig zijn om ze bij elkaar te krijgen? Nu Finn dood is, lijkt het erop dat het schrift aan de muur hangt dat de Hope/Liam/Steffy-driehoek vroeg of laat weer zal oppikken. Maar wat als dat niet zo is?

Wat als Liam in plaats daarvan Hope begint te verwaarlozen om al zijn aandacht te richten op een rouwende Steffy. De twee groeien verder uit elkaar, maar Liam ziet zijn groeiende hechte band met Steffy verkeerd en doet een zet waar ze niet klaar voor is en ook niet wil. Ze rouwt nog steeds om Finn en wijst hem af. Of misschien, zoals we vermoeden, is ze naar een afkickkliniek gestuurd, Liam alleen latend met zijn getikte vrouw. Hope is geduldig geweest door Steffy’s beproeving, maar genoeg is genoeg, dus sluit ze hem buiten, en Liam moet met al zijn ellende naar Brooke rennen terwijl iedereen zich tegen hem keert.

Meer: De Brooke-verhaallijn die smeekt om verteld te worden

Ze zit natuurlijk nog steeds gevangen in haar eigen drama tussen Ridge en Taylor, duidelijk gefrustreerd omdat ze er voor haar man wil zijn, maar niet wordt toegelaten. Van het een komt het ander en…

In Vet en mooi’s wereld, het is niet alleen aannemelijk, het is heel, heel goed mogelijk. Maar het is niet iets wat Clifton wil zien.

“De waarheid is,” zei hij, “ik hoop dat dat niet gebeurt, want ze hebben echt een echte vriendschap.”

En eerlijk gezegd, we zijn daar met hem! Maar dat betekent niet dat het niet zal gebeuren. Zoals we al opmerkten, zijn Brooke en Liam absurd berucht om hun slechte besluitvorming!

Bekijk de galerij hieronder van de talloze vreselijke beslissingen die Vet en mooi’s Liam heeft gemaakt door de jaren heen!