Bold & Beautiful: Brooke bekent dat ze met diaken heeft gekust, geslapen


In haar woonkamer hoort Brooke van Hope dat Douglas haar de kerstman zag kussen op oudejaarsavond. Hope wil weten: “Wat is er aan de hand, mam?” Brooke geeft toe dat Deacon, nadat iedereen was vertrokken, terugkwam. “Hij is zijn telefoon vergeten.” Hope verbaast zich erover dat dit nieuwe informatie is en vraagt ​​of haar vader haar heeft overgehaald om te drinken. Brooke zegt: “Nee.” Hope antwoordt dat hij iets heeft gedaan omdat hij sindsdien niet meer is langsgekomen, en eist te weten wat het was. Brooke vertelt dat Deacon probeerde haar ervan te weerhouden te drinken, maar ze overtuigde hem om met haar mee te gaan. Hope wil weten of ze nog drinkt. Brooke verzekert haar van niet, maar ze kan nog steeds niet begrijpen waarom ze die avond wilde genieten. Hope voelt dat er meer aan de hand is. “En er is – nietwaar?” Ze keert terug naar wat Douglas zei dat hij zag. Hope zegt: “Je kuste mijn vader.”
Brooke waarheid uit B&B

Ze gaan zitten en Brooke gaat terug naar alles wat er die nacht is gebeurd, en legt Hope uit dat Ridge heeft gebeld om te zeggen dat hij niet terug zou komen. Ze pakte de fles wodka en Deacon probeerde haar tegen te houden, maar ze liet het niet toe. Toen ze het eenmaal had geproefd, wilde ze gewoon meer. “Ik heb hem ook overtuigd. In het begin hadden we plezier; we waren gewoon aangeschoten en hadden plezier.” Ze herinnert zich dat Deacon de hoed van Kerstmis vond en opzette. Hope barst in tranen uit en besluit: “Een kerstmuts.” Ze veegt een traan weg terwijl Brooke uitlegt hoe zij en Deacon het hadden over de goede oude tijd – het voelde goed en ze kusten elkaar. “Ja, je vader en ik hebben gezoend.”

Meer: When Calls the Heart seizoen 9 preview

Bij Forrester Creations plaagt Steffy Ridge met zijn uiterst serieuze foto en ze beginnen te lachen. Taylor komt binnen en zegt dat niets haar gelukkiger maakt dan ze zo te zien samenwerken. Ridge echoot zijn dochter wanneer ze haar geluk uitdrukt over het feit dat Taylor terug in LA is. Thomas voegt zich bij de kameraadschap en Taylor barst uit: “Dit! Daarom ben ik zo blij dat ik thuis ben!” Ridge moppert dat hij weer aan het werk moet, dus Steffy stelt voor dat ze later allemaal bij elkaar komen voor het avondeten. Ridge is de enige die het uithoudt en moet zijn schema controleren. Steffy vermoedt dat zijn aarzeling te maken heeft met Brooke – hij is zo bezorgd om haar dat hij haar niet eens een avond alleen kan laten?! Thomas en Steffy nemen afscheid van kantoor en Taylor vertelt Ridge dat hun dochter hen duidelijk een moment alleen wilde geven.
Taylor smile Ridge B&B

Taylor respecteert hem omdat hij niet over Brooke wil praten, maar herinnert hem eraan dat ze goed kan luisteren. Ridge waardeert haar en bedankt haar voor haar thuiskomst. Taylor is in lange tijd niet zo gelukkig geweest. Ridge vindt dat ze het verdient en ze is het daarmee eens. Taylor geeft toe dat ze zichzelf een aantal moeilijke vragen moest stellen over waarom ze zo lang wegbleef. Ridge haalt zijn schouders op dat ze er nu is – de kinderen zijn enthousiast en hij lacht. Taylor vindt het heerlijk om die glimlach te zien. Ridge vraagt ​​zich af of ze antwoorden heeft gekregen. Taylor geeft toe dat Brooke de belangrijkste reden was waarom ze niet terugkwam, omdat ze wist dat hij een leven met haar had opgebouwd. Ze vroeg zich af wat er had kunnen gebeuren als Sheila haar niet had neergeschoten en ze als gezin bij elkaar waren gebleven. “Ik kon niet stoppen met denken aan wat had kunnen zijn. De herinneringen die we hadden kunnen maken. Het leven dat we bijna hadden.” Ze huilt en besluit dat ze moet gaan. Ridge trekt haar in een omhelzing.
Taylor omhelst Ridge B&B

Meer: Is ‘Breacon’ liefdesverhaal waanzin in vermomming?

Op het hok zoenen Carter en Paris. Paris vertelt hem: “Dat was onverwacht.” Hij vraagt: “Was het wel?” Paris geeft toe dat ze iets tussen hen voelde ontstaan. Carter vraagt ​​zich af: “Wat moeten we nu doen?” Ze hoopt dat ze elkaar weer zullen kussen. Carter ook, maar hij doelde op Zende. Paris vat samen dat ze nog niet klaar is voor een levenslange verbintenis en dat hij nu op een date is. Wat er ook gebeurt tussen haar en Carter, ze vindt het leuk. Als ze dichterbij komen en op het punt staan ​​weer te zoenen, vraagt ​​hij of ze het goed vindt. Zij is dat en vraagt ​​zich af of hij dat ook is. Carter klaagt: “Moet je het zelfs vragen?” Ze beginnen weer te zoenen.
Parijs, Carter sluiten B&B

Meer: De *echte* bedreiging voor ‘Bridge’

Bij Brooke is Hope blij dat haar moeder met haar schoon is geworden. Ze wil dat ze zichzelf vergeeft – het was gewoon een kus toen ze dronken was tussen twee mensen die vroeger close waren. Brooke geeft toe dat Deacon daar een nacht heeft geslapen. Hij stopte haar in en viel naast haar in slaap – ze waren volledig gekleed. Hope hapt naar adem: “Wat als Ridge thuis was gekomen?” Brooke maakt zich zorgen. “Hoe zou ik dat kunnen doen? Hoe kon ik het risico lopen mijn huwelijk en de man van wie ik zoveel hou te verliezen?” Ze weet dat Taylor en Steffy gewoon wachten tot ze het verpest, zodat ze hun lieve kleine gezin kunnen herenigen. Als Ridge erachter komt dat Deacon daar was, dat ze gekust hebben en hij in haar bed lag, zou ze hem voor altijd kwijtraken!

Meer: Kanan van B&B plaagt een reünie van ‘Deacon’ en ‘Rick’

Volgende The Bold and the Beautiful: Carter remt zijn passie af met Parijs.

Terugkijken op Het verleden van diaken in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.