Bold & Beautiful: Brooke en Taylor vechten om Ridge


In het Forrester herenhuis wil Quinn later lunchen met Eric, maar hij legt uit dat hij plannen heeft. Ze vraagt ​​of hij weer naar de club gaat en hij zegt: “Ja.” Quinn is blij dat hij zijn gezondheid serieus neemt en dat hij nog steeds de ring draagt ​​die ze hem heeft gegeven. Ze vertrekt en Brooke verschijnt. Ze is daar om zijn hulp met Ridge te vragen.
Eric Brooke B&B

Bij Steffy’s huis vertelt Thomas Taylor dat hij er spijt van heeft dat hij Sheila’s geheim heeft bewaard… hij zag net hoe close zij en zijn vader waren. Taylor maakt zich zorgen en hij verzekert haar dat hij niet terugvalt in de oude Thomas. Hij vraagt ​​of ze Ridge heeft gezien sinds hij verhuisd is. Taylor zal er niet op ingaan. Thomas verontschuldigt zich weer en ze rinkelen koffiekopjes. “Proost.”

Meer: Maak kennis met de pasgeboren zoon van Jacqueline Wood!

Thomas legt uit hoe Ridge nooit zonder drama zal zijn met Brooke en smeekt zijn moeder om niet achterover te leunen. ‘Ga naar opa. Zie papa. Je kunt Brooke niet laten dicteren hoe dit gaat. Laat haar niet winnen, mam. Niet deze keer.”

Meer: Beste Daytime Emmy-toespraken ooit!

In het ontwerpbureau van Forrester Creations denkt Paris aan seks met Carter als haar moeder binnenkomt. Ze hoopt dat die glimlach betekent dat ze aan Zende denkt. Parijs zucht. Ze vraagt ​​zich af of haar moeder ooit stopt. Dat doet ze niet. Niet als het om haar dochter gaat. Grace wil niet dat ze de fouten maakt die ze heeft gemaakt. Paris beweert dat zij en Zende alleen vrienden kunnen zijn. “Carter is de man met wie ik wil zijn.” Grace spoort haar aan om het opnieuw te proberen en een goede man als Zende niet op te geven. Paris stelt dat Carter ook een goede man is. Grace antwoordt dat hij haar zus heeft bedrogen! Paris herinnert haar moeder eraan dat ze geacht wordt te geven om wat ze wil… en wat ze wil is Carter. “En ik ga hem ook hebben.”
Grace teleurgesteld B&B

Op het hoofdkantoor denkt Carter aan seks met Quinn wanneer Zende hem onderbreekt om hem te confronteren. ‘Parijs heeft me verteld dat ze iets voor jou heeft.’ Hij dacht dat hij nog een kans bij haar had, maar dat gebeurt niet omdat ze geïnteresseerd is in Carter. Carter begint, “Zende…” De ontwerper onderbreekt hem. Hij zal de zaken tussen hen niet ongemakkelijk maken en vertelt de COO of hij iets met Paris wil nastreven om door te gaan. Carter bewondert hem omdat hij een stap opzij heeft gezet, maar hij kan niet bij Paris zijn. Quinn komt binnen en wisselt een blik met Carter als Zende antwoordt dat hij het niet begrijpt. ‘Waarom kun je niet bij Paris zijn? Is er nog een vrouw in je leven?”
Zende Quinn Carter B&B

Carter zegt dat er niemand is. Zende wil dat Paris gelukkig is en vertelt Carter nogmaals dat hij ervoor moet gaan. Hij gaat naar buiten en Quinn mijmert: ‘Wauw. Zende geeft je toestemming.’ Carter antwoordt: ‘Ja, en ik heb hem gezegd dat ik niet bij Paris kan zijn. Het zou nooit werken, me voelen zoals ik me voel.” Quinn geeft toe dat ze verbaasd is dat Zende zo gemakkelijk opgaf. Carter legt uit dat hij wat Paris wil belangrijker vindt dan zijn eigen gevoelens. Quinn plaagt: “Is Paris nog steeds op jacht?” Het gesprek gaat naar Eric en Quinn zegt dat hij vandaag weer naar de club gaat. Hij weet nog steeds niet van de volgring die ze hem heeft gegeven. Ze wil gewoon weten dat hij gezond en gelukkig is. Carter vraagt ​​zich af hoe hij niet gelukkig kon zijn – hij heeft Quinn die alles is wat een man zou willen en meer. Paris komt net op tijd binnen om dit allemaal te horen.
Parijs hoort Carter B&B

Op het landgoed van Forrester vertelt Brooke aan Eric dat Ridge bij haar moet zijn. Ze moeten dingen regelen en het is tijd voor hem om naar zijn vrouw te komen, waar hij thuishoort. Ze realiseert zich dat hij zei dat hij tijd nodig had: ‘Maar ik denk dat…’ Taylor komt binnen en flapt eruit: ‘Maar jij denkt dat je het beter weet.’ Taylor loopt naar de bank, waar Eric en Brooke zitten en glimlacht, “Hallo, Eric.” Ze roept dan Brooke om daarheen te komen om Eric’s hulp in te roepen in het sterk bewapende Ridge. “Dat is wat je doet, toch?”
Brooke confronteerde B&B

Meer: Another World aluin, filmster dood op 67

Eric staat op en probeert in te grijpen. Taylor pleit ervoor om Ridge de ruimte te geven die hij nodig heeft en hem te laten beslissen wat de toekomst in petto heeft. Ze snauwt dat Brooke nooit iemand is geweest die dingen aan het toeval overlaat. Misschien denkt ze dat als ze Eric zover kan krijgen dat ze haar bende op Ridge helpt… Eric houdt haar tegen. Hij zal hier geen partij kiezen. Hij moet naar de sportschool en spoort hen aan om aardig te spelen voordat hij hun wangen kust en weggaat.

Meer: Hoe lang nog tot de ‘Sinn’-reünie?

Taylor vertelt Brooke dat ze Eric in het midden plaatst. Brooke spot met het feit dat als Stephanie nog leefde, ze haar zaak zou laten bepleiten. Taylor weet het niet zo zeker, maar vindt dat ze Ridge niet onder druk moeten zetten. Brooke stelt dat niemand dat is, behalve haar twee volwassen kinderen, en herinnert Taylor eraan dat zij en Ridge nog steeds getrouwd zijn. ‘Daar hoef ik je niet aan te herinneren. Of misschien wel.” Ze vat samen dat Ridge haar nooit zou hebben verlaten als Sheila haar niet had laten drinken. Taylor is het ermee eens dat wat Sheila deed verschrikkelijk was, maar ze was slechts een katalysator in hun scheiding. Brooke geeft toe dat ze Ridge in de steek heeft gelaten, maar vanwege de verzachtende omstandigheden… sluit Taylor haar af. Ze weet dat Brooke vindt dat hij bij haar terug moet komen, maar dat heeft hij niet gedaan. En hij weet dat Taylor van hem houdt en voor stabiliteit kan zorgen. Brooke spot met: “En ik kan het niet veronderstellen?” Taylor mijmert: “Nou…” Brooke gruwt dat Ridge nooit echt van Taylor zal houden. Wat hij wil is passie. ‘Brooke komt bij me terug. Hij zal thuiskomen bij zijn vrouw.”

Meer: Krista Allen over hoe Taylor en Brooke moeten vechten

In het Forrester-kantoor voelt Paris dat ze een privémoment verstoort en Carter en Quinn maken overuren om haar ervan te overtuigen dat ze collega’s zijn en niets meer. Ze vatten samen hoe Paris eerder van hun affaire te weten was gekomen en er alles over uitscholden. Parijs kan het niet helpen, maar vraagt ​​zich af of er nog steeds iets aan de hand is. Quinn wijst erop dat de deur ontgrendeld was en spot: “Schandalig.” Paris denkt dat Quinn veel weet over schandalen en merkt op dat Eric haar nooit zou bedriegen. Quinn waarschuwt haar dat ze op kantoor met de vrouw van de baas te ver gaat. Paris begrijpt de boodschap, maar hoopt dat ze de waarheid spreken.

Volgende The Bold and the Beautiful: Carter maakt zich zorgen over Quinn dat Paris zich in haar huwelijk kan mengen, en Ridge en Thomas Steffy troosten.

Neem even de tijd om de geliefde te gedenken soapsterren die we tot nu toe hebben verloren in 2022 in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.