Bold & Beautiful: Brooke laat Deacon haar huis verlaten terwijl Ridge met Taylor arriveert


Op de Forrester-jet lachen Finn, Steffy en Taylor als Finn zegt dat de kinderen slapen en Ridge onder hen vastzit, ook in slaap. Terwijl Steffy en Finn kussen, vertelt Taylor dat ze zo gelukkig is – dit is een mijlpaal voor hun gezin! Terwijl de vlucht voortgaat, herbeleeft Taylor de kus met Ridge in haar gedachten en glimlacht. Steffy merkt het op en ondervraagt ​​haar.
Taylor glimlach B&B

Bij Brooke wil ze Ridge graag zien en zegt Hope dat hij dolblij moet zijn. Het gesprek gaat over dat Sheila nog steeds daarbuiten is, en Brooke zweert dat haar dat niet zal verteren. Hope vraagt ​​of Ridge ooit iets heeft gezegd over de selfie die ze plaatste. “Het zou niet erg moeten zijn.” Brooke sprak maar één keer met hem, maar hij was in beslag genomen en gehaast. Hope verontschuldigt zich opnieuw als Deacon binnenkomt en vraagt: “Sorry voor wat?” Brooke gaapt, “Serieus?!” Hij is net weer haar huis binnengelopen. Deacon antwoordt brutaal dat hij via de wijnstok hoorde (hij wijst naar Hope) dat Ridge in een vliegtuig zat en van de gelegenheid gebruik maakte om zijn twee favoriete dames te komen zien.
Hope Deacon B&B

Bij Carter liggen hij en Quinn in bed, grijnzend van oor tot oor. Ze ademt: “Ah, dit is het leven”, en wil een pact sluiten. Hij is binnen, wat het ook is. Quinn vindt dat ze er een traditie van moeten maken om minstens één keer per maand hooky te spelen vanaf het werk en de dag in bed door te brengen. “We moeten ons vieren.” Zij zoenen. Carter vertelt Quinn hoe geweldig ze eruitziet in zijn bed. Ze spint dat hij er zelf best geweldig uitziet. Carter probeerde haar op te geven, maar het was niet mogelijk. Quinn is zo trots dat ze van hem gaat houden.

Meer: Vijandige overname bij Forrester?

Carter vat samen dat Quinn toegewijd was aan Eric, en hij probeerde verder te gaan. “Ik kan nog steeds niet geloven dat je hier bent.” Quinn verzekert hem dat ze nergens heen gaat. Het gesprek gaat over naar Ridge – Carter sprak gisteravond met hem en hij heeft zijn vriend nog nooit zo gelukkiger horen klinken. Quinn wil niet dat Ridge in bed praat en kan een andere manier bedenken om de tijd te doden. Ze beginnen de liefde te bedrijven.
Carter Quinn B&B

Bij Brooke’s huis, verklaart Deacon dat hij zich in iets goeds geworteld voelt als hij bij Hope en Brooke is – hij zou nooit zijn langsgekomen toen Ridge daar was. Brooke heeft het gevoel dat ze achter de rug van haar man rondsluipt en vraagt ​​zich af of ze overdreven reageert. Hope denkt dat ze misschien paranoïde is vanwege de selfie. Deacon vraagt ​​waarom ze het heeft verwijderd en vermoedt dat Brooke bang was om Ridge zijn gevoelige gevoelens te kwetsen. Brooke wil haar man laten zien dat ze hem toegewijd is, en als hij thuiskomt, kan Deacon er niet zijn. Diaken is het daarmee eens.

Meer: B&B’s Naomi Matsuda overweegt haar toekomst als Li

Op de Forrester-jet vertelt Steffy Finn dat ze hem elke dag gaan vieren als ze thuis zijn. Taylor vertelt over het wonder dat ze hebben meegemaakt na de landing in Monaco. Finn gaat Ridge en de kinderen wakker maken en Steffy wendt zich tot haar moeder. ‘Je lijkt afgeleid door iets anders dan Finn en mij.’ Taylor houdt vol dat ze alleen maar denkt dat Finn nog leeft. “Het is het beste gevoel ter wereld.” Ze omhelzen.
Taylor Steffy B&B

Bij Carter is Quinn zo blij om in zijn armen te liggen. Ze bespreken hoe lang ze hun gevoelens voor iedereen verborgen hielden, inclusief zichzelf en elkaar. Quinn is blij dat ze op tijd bij die gekke bruiloft was om hem van zichzelf te redden. Ze beginnen weer te zoenen.

Meer: Bekijk het leven van Rena Sofer’s (Quinn) dochter in foto’s

Bij Forrester Creations vraagt ​​Hope aan Deacon of hij in orde is – hij lijkt een beetje verdrietig. Hij haalt zijn schouders op: “Dat is te zien, hè?” Hope weet hoe hij over haar moeder denkt en dat het pijn doet om afgewezen te worden. Deacon geeft om Brooke en wil dat ze uiteindelijk gelukkig is. Dat gezegd hebbende, betwijfelt hij of ze ooit het ware geluk zal vinden met Ridge. Hope realiseert zich dat hij nooit goed genoeg zal zijn voor haar moeder in Deacon’s ogen. Deacon vraagt: “Als er geen resterende gevoelens voor Taylor zijn, waarom heeft hij dan niet volledig opnieuw toegewijd aan je moeder?”

Meer: Opinie: fans van Steffy en Finn moeten bang zijn voor wat de toekomst biedt

Brooke is verrast als Ridge thuiskomt met Taylor op sleeptouw. Ze vraagt ​​hoe Monaco was en Ridge enthousiast: “Het was ongelooflijk.” Taylor krimpt een beetje ineen als hij naar haar toe loopt en een kus op Brooke plant, die zegt dat ze zich alleen maar kan voorstellen hoe ze zich nu voelen. Taylor en Ridge vertellen hoe geweldig het was toen Finn in Monaco opdook – het was geweldig om Steffy weer te zien glimlachen. Brooke is blij dat ze weer thuis zijn, vooral Ridge. “Ik heb je zo gemist.” Ze kussen en omhelzen elkaar en Taylor en Ridge sluiten hun ogen.

Meer: Groot nieuw voor Outlander-fans, seizoen 7 spoilers

Finn wordt overmand door emotie als hij, Steffy en de kinderen door de deur van het klifhuis lopen. Zo vaak stelde hij zich voor om daar weer bij hen te zijn… het leek soms ver weg. Steffy verzekert dat hij terug is waar hij thuishoort. Finn ziet een tekening van hen als gezin en Kelly zegt dat ze die heeft getekend om hem naar huis te laten komen. Ze knuffelen. “Ik heb je gemist, Finn.” Finn miste haar ook. Steffy, die Hayes vasthoudt, verwelkomt haar man thuis. Steffy vertelt haar man hoe verdrietig het huis was toen hij weg was. Maar hij is hier nu – het is een wonder. Finn stelde zich voor dat hij bij hen was om zijn beproeving te doorstaan. Ze drukken hun liefde uit en kussen totdat Kelly roept: “Mam!” Finn zegt: “Laat me”, en gaat naar de slaapkamer, waar hij met beide kinderen tevoorschijn komt en de baby aan Steffy overhandigt, terwijl hij een opgetogen Kelly kietelt.
Kelly Finn Steffy Hayes B&B

Meer: Shocker: B&B’s Douglas herschikking

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge worstelt met complexe emoties rondom Taylor en Brooke, en Steffy confronteert Li.

CBS-soapfans, bekijk het laatste nieuws Gedurfde en mooie paren-update in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.