Bold & Beautiful: Carter bekent aan Ridge dat hij verliefd is op Quinn


In het Forrester-kantoor spoort Ridge bij Carter. Het heeft geen zin voor hem om met Paris te trouwen terwijl hij nog steeds verliefd is op Quinn. “Zeg me dat ik het mis heb!”

In het Forrester-huis vraagt ​​Eric aan Quinn of ze denkt dat Paris de vrouw is waar Carter echt van houdt. Ze haalt haar schouders op. Het maakt eigenlijk niet uit wat ze denkt… ze kunnen alleen maar hopen dat Carter en Paris de juiste beslissing nemen. Eric vraagt ​​of dat betekent dat ze hun huwelijk niet goedkeurt.

Meer: Bekend gezicht bij B&B voor ‘echt leuke onthulling’

In het ontwerpbureau vertelt Grace aan Paris dat zij en Carter geen basis van liefde en vertrouwen hebben opgebouwd. Ze kan het niet steunen. “Het is gewoon fout.” Paris stelt: “Het voelt niet verkeerd.” Ze belooft niets en niemand zal deze bruiloft stoppen. Terwijl ze blijft praten en de verlovingsring omhoog houdt, komt Hope binnen. Ze roept uit: “Oh mijn God! Jij en Zende zijn verloofd?!”
Hoop enthousiasmeren B&B

Grace gromt: ‘Als het maar. Mijn dochter is verloofd met Carter.’ Hope roept op: ‘Jij en Carter… verloofd…’ Grace zegt dat ze net zo geschokt was als Hope – ze komen niet beter dan Zende Forrester, maar dat was niet goed genoeg; Paris wil die toekomst weggooien aan een oplichter. Ze kan dit niet ondersteunen. Paris vertelt haar moeder dat als ze hen niet kan ondersteunen, ze weg moet blijven van de bruiloft. Grace vertrekt, in de hoop dat Hope met haar dochter verstandig zal praten. ‘Misschien luistert ze naar je.’

Eenmaal alleen vraagt ​​Hope aan Paris of ze gelukkig is. Ze is de gelukkigste die ze ooit is geweest. Hope vertelt haar dat de ring prachtig is. Paris mijmert: ‘Je bent mijn vriend. Zeg alsjeblieft dat je blij voor me bent.’ Hoop lijkt in het nauw gedreven.

Op het dak is Zende ijzer aan het pompen als Grace opduikt. Ze klaagt dat alles wat ze ooit voor haar dochters heeft gewild, was dat ze een goed leven zouden leiden. Om productieve leden van de samenleving te zijn en zich te settelen met goede mannen met integriteit. Zende is een beetje de weg kwijt. Grace schreeuwt: “Carter heeft ten huwelijk gevraagd!! En Parijs zei ja!” Ze smeekt de ontwerper om iets te doen om dit te voorkomen.
Zende pompijzer B&B

In het hoofdkantoor blijft Ridge tegen Carter schreeuwen, die uiteindelijk snauwt en toegeeft: “Ja! Ik ben verliefd op Quinn en ik word er gek van!” Hij kan niet bij de vrouw zijn van wie hij houdt en hij moet verder. “Ik moet met Paris trouwen.”
Carter bekent B&B

Ridge vertelt Carter: “Ik wist het.” Carter houdt vol dat er niets aan de hand is met hem en Quinn en herhaalt dat hij in het huwelijksbootje moet stappen met Paris. Ridge vraagt ​​hoe dat gaat werken als hij van Quinn houdt. Carter mijmert: “Eén dag tegelijk.” Ridge is ongelovig en vraagt ​​hoe Eric in dit alles past. Carter antwoordt: ‘Met zijn vrouw waar hij thuishoort. Waarom denk je dat ik dit doe?!” Hij legt uit dat Paris vermoedens had over hem en Quinn en hij weigert haar daarmee naar Eric te laten gaan en Quinns geluk nog meer te verstoren. Ridge herhaalt dat hij een toekomst met Paris tegemoet gaat omdat hij wegrent voor zijn verleden met Quinn. Carter moet. Hij zal Eric niet meer pijn doen en moet verder. Ridge stelt voor om eerst een tijdje met Paris te daten. Carter antwoordt: “De beslissing is genomen!” Hij trouwt morgen met Paris en heeft daar zijn beste vriend nodig voor steun. “Ik reken op jou.”
Ridge verblufte B&B

Op het dak is Zende stomverbaasd om te horen dat Carter haar ten huwelijk heeft gevraagd en dat Paris ja heeft gezegd. Grace smeekt hem om iets te doen, maar hij zal niet kruipen. Hij houdt van haar, maar ze heeft haar beslissing genomen en dat moet hij respecteren. “Dank je voor me te laten weten.”

Meer: Denise Richards sluit zich aan bij OnlyFans

In het ontwerpbureau waarschuwt Hope Paris dat het heel snel gaat. Paris vraagt ​​haar niet te proberen haar dit uit het hoofd te praten. Ze vraagt ​​Hope om naar de bruiloft te komen. Hope moet het haar nog een keer horen zeggen. Paris zegt: “Ik hou van Carter en ik wil zijn vrouw zijn.” Ze omhelzen elkaar en Carter komt binnen. Hope tjilt haar gefeliciteerd. ‘Je hebt voorgesteld! Wauw!” Carter grijnst gek, “Je kunt dat nog een keer zeggen.”
Carter grijnst waanzinnig B&B

In het Forrester-huis onderbreekt Eric zijn gesprek met Quinn als hij een sms krijgt en naar de club moet rennen. Quinn kijkt naar haar portret en denkt terug aan Carter die het bewaarde toen Eric hem vertelde het weg te doen.

Meer: B&B-sterren plagen explosieve scènes opgenomen in Monte Carlo

In het ontwerpbureau kletsen Carter en Paris en ze verzekert hem dat ze de gelukkigste is die ze ooit is geweest. Ze laat haar moeder de beste dag van haar leven niet verpesten en zegt dat Hope ermee instemde om te komen. Carter staat erop dat ze meteen trouwen. “Het kan niet snel genoeg gebeuren.” Paris is opgewonden en vraagt ​​of ze Zende mogen uitnodigen – hij zei dat hij cool was met hun relatie. Ze wil ook graag Bill Spencer uitnodigen, die genereus is geweest voor de stichting. Carter stelt Charlie voor als de predikant – hij is gewijd. Ze komen overeen om de ceremonie morgen in Il Giardino te houden. Paris werpt zich krijsend van verrukking in Carter’s armen.

Meer: Exclusief! John McCook onthult Y&R-verhaal dat hij afwees

Ridge loopt het Forrester herenhuis binnen en kijkt omhoog naar Quinns portret terwijl Carter’s bekentenis dat hij van haar houdt zich herhaalt in zijn gedachten.

Meer: Yellowstone-draai die alles zou veranderen voor Beth

Quinn loopt het hoofdkantoor binnen, waar Carter haar vertelt dat hij en Paris morgen gaan trouwen in Il Giardino. Ze gaapt: ‘Morgen? Morgen?!” Carter roept dat hij zo niet verder kan, hij moet vooruit en een leven opbouwen dat niet begint en eindigt met een vrouw die buiten zijn bereik ligt. “Maar toch dichtbij genoeg om aan te raken… dit is marteling.” Het spijt Quinn zo. Ze smeekt hem om niet zo snel met Paris te trouwen. Hij vraagt ​​haar niet te proberen hem tegen te houden. “Ik kan zo niet meer leven. Maar vergis je niet. Ik zal altijd van jou houden.” Quinn roept: “Ik zal ook altijd van je houden, Carter.”

Meer: B&B-sterren van Monaco-reis geven gezondheidsupdate

Volgende The Bold and the Beautiful: Eric belooft een mooie toekomst aan een dolgelukkige Donnaen Quinn en Bridget ontdekken een schokkende waarheid over Erics pickleball-oefening.

Doen. Niet. juffrouw Bold & Beautiful’s De meest verbluffende fotoshoots van Jacqueline MacInnes Wood ooit in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.