Bold & Beautiful: Carter en Quinn hebben seks


In de hut plaagt Hope Liam dat ze zo blij is dat hij terug is dat hij speelgoed opraapt. Liam wil zichzelf in dit gevoel verpakken en al het andere blokkeren. Hope vertelt Liam hoeveel ze hem heeft gemist. Liam miste ze ook en belooft de echtgenoot en vader te zijn die zijn familie verdient. Later vraagt ​​Hope Liam om te gaan zitten en te praten. Hij vertelde haar dat er iets mis was en wil dat hij eerlijk is. Liam legt uit dat de afgelopen weken de ergste van zijn leven zijn geweest, maar dat hij er samen met haar en kinderen is, is zijn reddingslijn. Hope verzekert hem: ‘We gaan nergens heen, Liam. En jij ook niet. ” Ze doen het licht uit en Liam vertelt Hope dat hij voelt dat hij weer kan ademen. Hij kan dit door niets laten ontsporen. Hoop geeft hem een ​​kus; “Niets zal ooit meer tussen ons komen.” Ze omhelzen.
Hoop, Liam omhelst B&B

Bij Forrester Creations rondt Thomas een foto-eerbetoon af aan Vinny en Ridge vertelt hem hoe geweldig het was. Thomas huilt van verdriet en woede over hoe zijn vriend stierf. Brooke komt binnen en vraagt ​​of er nieuws is in het geval van Vinny. Thomas zegt van niet, en voegt eraan toe dat hij van plan is langs te komen en Hope het eerbetoon te laten zien. Brooke flapt er uit: ‘Nee. Niet doen. ” Ze legt uit dat Liam er is en weer is ingetrokken. Thomas begrijpt dat ware liefde het beste voor de ander wil – als Hope bij Liam wil zijn, dan wil hij dat voor haar. Brooke voorspelt dat dit het begin is van een veel betere toekomst voor hen.
Thomas scheurt B&B

Meer: Herinnering aan een B & B-legende

In het ontwerpbureau wil Paris met Carter voor Zoe gaan vechten, maar ze vertelt haar dat het goed is – Quinn zit erop. Paris wijst erop dat ze nergens is gekomen. Zoe denkt dat dat vanavond kan veranderen. Parijs houdt aan. Zoe weet dat Quinn niet ieders favoriete persoon is, maar Carter respecteert haar. Ze zal haar fouten niet kwalijk nemen, vooral niet als ze probeert Carter voorbij de hare te laten kijken. Paris weet niet zeker of Quinn de meest betrouwbare is. Zoe gelooft dat Quinn erg overtuigend kan zijn en merkt op dat haar toekomst nu in haar handen ligt. Paris herinnert haar zus eraan dat ze de gewoonte heeft om de verkeerde mensen te vertrouwen. Zoe stelt dat Quinn weet hoe belangrijk dit voor haar is.

Meer: B&B aluin sluit zich aan bij Walking Dead

Op het hok zegt Quinn tegen Carter dat hij niet eenzaam hoeft te zijn. Hij antwoordt: “Jij ook niet.” Carter wil niet de tweede keus van iemand zijn, maar hij kan niet ontkennen dat hij zich nog steeds tot Zoe aangetrokken voelt. Hij ziet haar en wil nog steeds de liefde met haar bedrijven. Carter grinnikt: “Het is echt heel lang geleden.” Quinn begrijpt het; het is echt lang geleden dat ze zich gewenst voelde. Ze praten over het feit dat ze dachten dat Zoe en Eric hun ‘wees alles, alles was’. Quinn zucht: “Het is alsof we vreemden zijn.” Ze zegt dat wanneer ze haar hand uitstrekt om hem aan te raken, hij echt terugdeinst; ze hongert naar zijn genegenheid. “Soms wil ik gewoon vastgehouden worden.” Ze kunnen niet geloven dat ze zo met elkaar praten.
Carter sluit Quinn B&B

Meer: Jacqueline MacInnes Wood plaagt Steffy’s terugkeer

Quinn weet niet zeker of zij en Eric zullen zegevieren, maar denkt dat het anders is voor Carter en Zoe. Carter wil niemand achtervolgen; hij wil iemand die hem echt wil, met wie hij een diepgewortelde band heeft. Quinn snapt het en herinnert zich hoe Erics liefde haar zelfvertrouwen gaf en haar een sexy gevoel gaf… ze wil dat gewoon weer voelen. Carter komt dichterbij. Hun gezichten zijn slechts centimeters van elkaar verwijderd terwijl hij Quinns gezicht onderzoekt. Ze maakt de knopen van zijn overhemd los en hij grijpt langzaam naar het hare. Terwijl Quinn fluistert: ‘We kunnen niet …’ beginnen ze te kussen en zich uit te kleden. Carter leidt haar naar de bank, neemt haar mee tegen de muur en tenslotte op de vloer voor de open haard.
Carter, Quinn bedrijf de liefde B&B

Meer: Hoe zal Zoe reageren op deze geheime affaire?

Volgende The Bold and the Beautiful: Thomas zweert de moordenaar van Vinny te vinden.

Mis geen grappige foto’s van soapsterren achter de schermen in de fotogalerij hieronder. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.