Bold & Beautiful: Carter schokt Quinn en Justin Aanbiedingen om Bill te helpen vernietigen


In het hoofdkantoor van Forrester bespreken Steffy, Thomas, Brooke en Ridge dat Liam vrij is en hoe geschokt ze zijn over de acties van zowel Vinny als Justin. “Wat belangrijk is, is dat er niets ergs met mij is gebeurd en dat Liam terug is bij zijn familie”, zegt Thomas. Ridge wil zich echter concentreren op wat echt belangrijk is: Bill de schuld geven. “Dit alles omdat Spencer opnieuw een slechte beslissing heeft genomen”, moppert de ontwerper.

Praten wendt zich tot Quinn en hoe zij, net als Justin, uit hun leven is (althans dat denken ze). Brooke en Steffy zijn het erover eens dat dit iets anders is om te vieren. Thomas kan het echter niet helpen dat hij zich slecht voelt voor Carter. Brooke vraagt ​​zich af hoe good guy Quinn in het web van bad girl Quinn terecht is gekomen. Ridge zegt dat ze Carter allemaal een tweede kans geven. “Als ik het één keer heb gezegd, heb ik het honderd keer gezegd: je slaapt niet met de vrouw van de baas”, grapt Ridge. Thomas is het ermee eens dat Carter de beste man is voor zijn werk en zegt dat het eervol van Eric is om hem aan te laten. “Ik weet zeker dat hij erg dankbaar is”, zegt Brooke. “Hij is een uitzonderlijke kerel. Hij moet zich schamen voor wat er is gebeurd!” Iedereen is het erover eens dat Carter de kans verdient om zichzelf te verlossen.

Meer: Het is misschien tijd voor een Brooke takedown!

Alleen met zijn zoon, vraagt ​​Ridge of Thomas in orde is. De jongere man geeft toe dat hij nog steeds geschokt is door de manier waarop Vinny stierf. “Ik weet dat hij radeloos was, denkend dat hij voor een lange tijd naar de gevangenis zou gaan… maar er zijn plaatsen waar je heen kunt gaan, er zijn mensen die je om hulp kunt roepen.” Thomas klaagt dat als hij Vinny niet had geblokkeerd, de dingen misschien anders waren gelopen. Ridge is Thomas nog steeds aan het troosten als hij loopt en de laatste persoon verwachtte te zien… Justin! “Voordat je de politie belt, luister naar me”, zegt Bills advocaat. “Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.”

vet ridge thomas office screenshot office

Ridge wil niets te maken hebben met de man die hem uit een helikopter gooide en Thomas in een kooi gooide. Maar als Ridge de telefoon opneemt om de politie te bellen, zegt Justin dat hij er is om een ​​deal met ze te sluiten die ze niet willen weigeren.

Vet Katie wyatt bill office HW

Wyatt loopt Bills kantoor binnen en ziet dat Katie haar ex betrapt op wat er met hun zoon was gebeurd terwijl hij achter de tralies zat. “Het was moeilijk om weg te zijn van hem en zijn mooie mama”, zegt Bill, eraan toevoegend dat als het aan Justin ligt, hij zou wegrotten in een gevangeniscel. “Moeilijk te geloven dat Justin niet de man was die ik dacht dat hij was.” Het trio praat over Thomas en hoe hij de held is, ondanks dat het, zoals Katie zegt, “het een tijdje erg moeilijk heeft gemaakt om daar aardig te zijn.” Ze erkennen dat Thomas hard heeft gewerkt om zichzelf weer op het goede spoor te krijgen.

Meer: Waarom Bill en Katie in principe gedoemd zijn

Bill vertelt Katie en Wyatt dat de Justin-twist hem heeft weggeblazen. ‘Hij is zo ellendig dat hij mijn bedrijf probeert te stelen?’ verbaast Bill. “Nooit heb ik zijn trouw in twijfel getrokken!” En Bill had nooit gedacht dat zijn beste vriend tot zoiets vreselijks in staat was. “Die verrader met twee gezichten is voor mij dood”, verklaart Bill. Wyatt zegt dat het moeilijk zal zijn om iemand te vinden om Justin te vervangen, en Bill wijst erop dat zijn voormalige werknemer niet alleen probeerde het bedrijf van hem af te nemen, maar ook van Wyatt en zijn broers. Bill herhaalt dat hij Justin nooit kan vergeven. “Ik zal nooit vergeten wat hij deed, mij verraden!”

Vetgedrukte justin bij screenshot van forrester

Wyatt en Katie lijken geneigd te proberen het gedrag van Justin te begrijpen, maar Bill wil er niets van horen. “Ik wil geen greintje vergeving voor wat Justin heeft gedaan”, benadrukt hij. “Niet dat het uitmaakt. Ridge zal hem laten boeten voor wat hij Thomas heeft aangedaan!” Op dat moment probeert Justin een deal te sluiten met Ridge en Thomas. “Je dient geen aanklacht tegen mij in, je hebt mijn loyaliteit”, zegt hij in wezen, erop wijzend dat hij weet hoeveel Ridge en Bill elkaar haten. “Je geeft me mijn vrijheid, ik geef je er iets voor terug. Iets buitengewoon lucratief. Niemand kent Dollar Bill Spencer zoals ik. Het goede, het slechte, al het vuil. Ik ben klaar om de thee te morsen.”

Bij Carter’s hok is hij uitgekleed en bezweet na het sporten, wat natuurlijk betekent dat Quinn op het punt staat te arriveren! Ze kan het niet helpen, maar hij kijkt hem waarderend aan als ze binnenkomt. Ze noemt haar timing onberispelijk en voegt eraan toe: “Onberispelijk alles wat je aan de hand hebt!” Hij, die iets weet wat zij niet weet met betrekking tot Erics eisen, zegt dat ze daar niet zou moeten zijn. Quinn neemt de verantwoordelijkheid voor haar acties. “Eric gaf me kans na kans en ik heb hem verpest”, geeft ze toe. Quinn vertelt dat zij en Eric een echtscheidingsprocedure zijn begonnen, en ze hoopt dat Carter haar wat juridisch advies kan geven. “Jij bent de enige persoon die ik vertrouw,” legt ze uit… alleen om geschokt te zijn wanneer hij onthult dat hij Eric vertegenwoordigt in de procedure!

gewaagde mooie carter shirtless screenshot car

Hoewel ze verrast is door de bekentenis van Carter, zegt Quinn dat ze blij is dat haar minnaar nog een kans krijgt. Hij heeft tenslotte zoveel te bieden. “Hij is duidelijk nog steeds van streek en het zal tijd kosten om zijn vertrouwen terug te winnen”, zegt Carter, eraan toevoegend dat Ridge zijn zaak bepleitte. Quinn is enthousiast. “Ik heb nooit gewild dat je alles zou verliezen vanwege je betrokkenheid bij mij.” Ze is echter verdrietig dat ze aan weerszijden van de scheiding zullen staan. “Ik ben blij dat onze levens niet helemaal in elkaar hoefden te storten door dit alles”, zucht ze. “Ik ben er kapot van dat ik Eric pijn heb gedaan. Hij is een geweldige man. Maar wat ontbrandde er tussen ons twee? Dat was echt een connectie.” Ze stapt dichter naar hem toe, ook al beseft ze dat ze elkaar niet kunnen zien omdat Eric hem een ​​tweede kans geeft. “Dit is de laatste keer dat we samen alleen kunnen zijn”, zegt ze.

Volgende The Bold and the Beautiful: Justin maakt een schokkende beweging.

Terwijl Liam, Hope, Bill en de anderen nadenken over wat de toekomst biedt nu de Vinny-nachtmerrie voorbij is, waarom niet van deze gelegenheid gebruik maken om enkele van de vele, vele verhalen te bekijken die zich sindsdien hebben afgespeeld Vet en mooi eerst debuteerde. Geloof ons, de foto-gevulde galerij hieronder zal zeker een paar wendingen bevatten die je al lang vergeten bent!

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.