Bold & Beautiful: De moeder van Parijs arriveert in Los Angeles om te blijven

In de hut slaat Hope zichzelf in elkaar omdat ze niet besefte dat haar moeder het moeilijk had. Liam verzekert haar dat ze een vechter is en hier prima doorheen zal komen. Hope is onverschrokken en maakt zich zorgen dat ze haar vader te hard pusht en haar andere stress heeft bezorgd. Ze kan niet begrijpen waarom ze weer begon te drinken! Liam vertelt Hope dat ze niets had kunnen doen, maar Hope is niet overtuigd en wijst erop dat Taylor’s terugkeer in de stad haar waarschijnlijk niet heeft geholpen met stress. Ze denkt dat iets of iemand haar over de rand heeft geduwd en haar weer heeft laten drinken. Liam verzekert haar dat ze niet egoïstisch was en dat het wel goed komt met haar moeder. Hope is dankbaar dat ze hulp krijgt en niets voor hen achterhoudt. Ze herinnert zich hoe bang haar moeder was omdat ze wist dat de dingen uit de hand waren gelopen en ze had geen idee waarom.
Liam Hope hut B&B

Tijdens de AA-bijeenkomst wordt Brooke gevraagd of ze alleen was toen ze op oudejaarsavond dronk. Ze flitst alsof ze bij Deacon is en kijkt ongemakkelijk de kamer rond.
Brooke liegt onbetrouwbare B&B

Bij Forrester Creations denkt Paris erover om Carter te kussen als Zende binnenkomt op zoek naar een mening over een nieuw ontwerp. Hij schakelt over op hun persoonlijke leven en bedankt haar dat ze zo eerlijk tegen hem was op nieuwjaarsdag. Ze vertelt hem dat hij een geweldige kerel is, maar wordt afgeleid. Paris legt uit dat ze net een sms van haar moeder heeft gekregen, waardoor ze besefte hoeveel ze haar mist. Ze lacht als haar moeder haar foto’s van hen samen in het verleden stuurt. Zende loopt geamuseerd naar hem toe om te kijken. Paris mist haar moeder erg. Plots verschijnt haar moeder in de deuropening: “Ik mis jou ook, Paris.” De jonge vrouw rent in de armen van haar moeder en kan niet geloven dat ze er nu is.
Paris mama omhelst B&B

Paris ontdekt dat Zende deel uitmaakte van de verrassing en haar moeder bedankt hem voor zijn hulp om dit te regelen. Paris bedankt hem ook, want hij laat ze alleen om te bezoeken. Mevrouw Buckingham bespreekt alle prestaties van Parijs sinds haar aankomst in Los Angeles. Parijs had een ongelooflijk rolmodel. Ze omhelzen elkaar en vieren hun hereniging nog wat. Paris hoort dat haar moeder ontslag heeft genomen uit het ziekenhuis waar ze werkte en heeft een aantal aanbiedingen in LA. Ze denkt dat het geweldig zou zijn als haar moeder hier zou komen wonen.

Meer: Soap News: B&B’s Queen of Twitter en meer

In het ontwerpbureau flitst Carter naar het kussen van Parijs als Zende arriveert. Carter merkt dat hij alleen maar lacht en de ontwerper legt uit dat hij voor een verrassing heeft gezorgd. ‘De moeder van Parijs is in de stad.’ Hij legt uit dat mevrouw Buckingham zonder zijn hulp niet in het gebouw had kunnen komen. Zende houdt ervan om Paris gelukkig te maken. Hij vertrouwt erop dat hij Quinn een verlovingsring heeft laten maken en dat hij een aanzoek zou doen op nieuwjaar, maar hij weet opeens niet meer wat ze voor hem voelt. Carter zegt dat hij een bekentenis moet afleggen. Hij wist al van de ring – Quinn vertelde het hem. Zende legt uit hoe hij het voorstel tot stand heeft gebracht, maar Paris begon te praten over jong en single zijn. Hij vraagt ​​zich af of hij concurrentie heeft en mijmert: “Als ik het niet ben, wie zou het dan anders kunnen zijn?”

Meer: Kijk maar! Douglas heeft de toekomst van Brooke in handen

In haar kamer kijkt Sheila liefdevol naar foto’s van Finn en Hayes en glimlacht. Dan flitst ze door haar duivelse complot om Brooke’s alcoholvrije champagne te verwisselen voor de echte. Ze zweert dat niemand haar zal weghouden van haar zoon en kleinzoon, vooral Brooke niet. “Oh Brooke, wanneer ga je leren me niet te pushen?”
Sheila grijns B&B

Meer: Taylor speelt een gevaarlijk spel

Tijdens de vergadering flapt Brooke eruit: ‘Ja, ja. Ik was alleen toen ik dronk.” Ze weet niet wat de drang om te drinken veroorzaakte. De leider van de vergadering denkt dat het onbewust aan het bouwen is geweest en ze was zich er niet van bewust. Brooke is toegewijd aan haar nuchterheid en is dankbaar voor de steun van haar man. Wat haar ook tot drinken heeft gebracht, ze kan het nooit meer laten gebeuren.

Meer: De twist die Chicago Fire’s ‘Stellaride’ gedoemd heeft

Ridge en Brooke komen thuis, waar ze flitst om wodka shots te maken met Deacon en hem te kussen. Ridge streelt haar schouders en vertelt haar dat ze hier samen in zitten. Brooke is bang – ze heeft geen idee wat er die nacht is gebeurd of hoe ze zo’n vreselijke fout heeft gemaakt. Ze herinnert zich dat ze naast Deacon wakker werd en naar adem snakte dat ze nooit meer terug zou willen vallen. “Ik wil je niet kwijt.” Ridge zweert dat zolang ze eerlijk tegen elkaar zijn, ze alles aankunnen. Brooke kijkt schuldig als hij haar in een omhelzing trekt. Ridge gooit de alcohol weg en vertelt zijn vrouw dat ze niet alleen de knapste, maar ook de meest moedige vrouw is die hij kent. Ze vertrouwde hem genoeg om hem de waarheid te vertellen. Brooke slaat zichzelf in elkaar over de terugval. Ridge verzekert haar dat ze haar allemaal zullen helpen en geeft zichzelf de schuld dat hij er niet was toen ze hem nodig had. ‘Ik zal je nooit meer verlaten. Wat zegt u daarvan?” Ze omhelzen.

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope stelt Steffy en Taylor op de hoogte.

Zijn Zende, Parijs en Carter op weg naar? De meest memorabele liefdesdriehoeken van Bold & Beautiful? Bekijk ze in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.