Bold & Beautiful: Donna vraagt ​​Eric om Quinn voor haar te verlaten


In de woonkamer van Forrester vertelt Taylor aan Brooke dat het niet te veel gevraagd is dat zij en Ridge wat tijd alleen doorbrengen nadat Steffy wegging. Brooke vraagt ​​zich af waarom ze niet gewoon met haar meeging, en vraagt ​​zich af waarom ze daarheen kwam met eten. “Zit hier iets achter?” Wanneer Brooke Ridge vraagt ​​om te wegen, klaagt Taylor dat ze hem in het midden plaatst. Brooke begrijpt niet waarom Taylor daar moet zijn omdat Steffy vertrekt, het is niet zo dat ze haar niet kan videobellen. Ze herinnert haar rivaal eraan dat Ridge bij haar zou moeten wonen en dat ze geloften hebben uitgewisseld.

Meer: Nog een Sheila in de maak?!

Taylor spot met het feit dat ze zich Ridges toewijding aan Brooke herinnert – ze hoeft haar er niet steeds aan te herinneren. Ridge komt tussenbeide dat hij daarheen is verhuisd om dingen uit te zoeken en niemand heeft gevraagd om te wachten tot hij een keuze maakt. Hij vertelt wat er met Steffy en Finn is gebeurd dat hun leven op zijn kop zette en vertelt Brooke dat hij en Taylor, als ouders, wat tijd samen moeten doorbrengen. “Ik zie je op kantoor.” Brooke knikt veelbetekenend en zegt kort en bondig: “Goedenavond, mijn lieve echtgenoot”, terwijl ze de deur uitloopt.
Brooke Ridge verlaat B&B

In het kantoor van Forrester Creations vertelt Carter aan Quinn dat hij niet kan stoppen met aan haar te denken en over haar te dromen. Hij realiseert zich dat haar loyaliteit aan haar man is, maar om daar te staan ​​en haar niet in zijn armen te houden is zo verdomd moeilijk. “Om die connectie en die passie niet terug te willen…” Carter weet dat hij als een gek moet klinken, maar Quinn protesteert: “Je vertelt me ​​gewoon hoe je je voelt.” Hij voelt zich vastgelopen. Het spijt haar. Hij is niet. Om te hebben wat hij met haar had… hij voelde zich nooit meer levend in zijn leven. Quinn weet dat dit heel moeilijk voor hem was en ze haat dat, maar haar toewijding is aan Eric. “Het moet zo zijn.” Carter weet het, maar hij zal altijd deze gevoelens voor haar hebben en het maakt hem elke dag gekker.

In de healthclub gaat Donna op haar tenen achter Eric staan ​​en legt haar handen voor zijn ogen. “Raad eens wie?!” Eric heeft een hint nodig, dus opent ze haar jas en onthult haar lavendelkleurige lingerie. Ze voelt dat hij weg is en vraagt ​​wat er aan de hand is.
Donna speelse Eric B&B

Bij Forrester vertelt Quinn dat Eric loyaal is, dus moet ze hem op dezelfde manier behandelen. “Denk aan Erik.” Carter denkt aan Eric, daarom houdt hij haar nu niet vast en laat hij nooit meer los. Quinn herinnert hem eraan dat dingen eerder uit de hand liepen. “Ik kan Eric niet nog een keer verraden. Dat kan ik een man die ik met heel mijn hart vertrouw, niet aandoen!”

Meer: Carters perfecte vrouw?

In de healthclub vertelt Eric aan Donna dat hij veel aan zijn hoofd heeft, maar dat ze er goed in is hem beter te laten voelen. Zij zoenen. Hij zucht, ‘Oh Donna…’ Ze vraagt ​​wat het is. Eric vindt het heerlijk om bij haar te zijn, maar hij kan het niet helpen te denken… Donna onderbreekt hem. “Denken is zo overschat.” Ze beweert dat medische experts het met hem eens zijn en maakt hem aan het lachen. Donna vertelt Eric dat hij altijd de grote liefde van haar leven zal zijn. Ze vindt het heerlijk om zelfs maar een greintje tijd van hem te krijgen, maar ze vraagt ​​zich af of ze meer mogen hebben.

Meer: John McCook plaagt Eric’s eindspelvrouw

Bij Forrester Creations herinnert Carter zich de emoties die ze deelden in zijn hok. Quinn klaagt dat het zo gemakkelijk zou zijn om er weer in te worden meegesleurd, maar dat kan ze niet. ‘Ik kan niet bij je zijn, Carter.’
Quinn Carter debatbureau B&B

Thuis kijkt Brooke naar een ingelijste foto van Ridge. Diaken komt binnen; hij was beneden bij de hut. Hij vermoedt dat het niet goed is gegaan. Brooke hoopte wat tijd met Ridge door te brengen, maar… Taylor gebeurde. Ze was er toen ze aankwam… en ze was er toen ze wegging. Deacon, woedend over Ridge’ dichtheid, raast dat als ze zijn vrouw was, hij elk moment bij haar zou willen zijn. “Ik zou je aan mijn zijde willen hebben.”
Brooke update Deacon B&B

In de Forrester-woonkamer bij een Chinees afhaalrestaurant, laat Ridge Taylor lachen om Quinns slechte kookkunsten. Ze bedankt hem voor het vertellen van Brooke dat ze tijd alleen nodig hadden. Ridge vindt het leuk om met haar om te gaan. Ze openen hun gelukskoekjes. Taylor’s zegt dat als ze zichzelf echt wil vinden, ze alleen verstoppertje moet spelen. Ridge zegt om een ​​beste vriend te vinden, een beste vriend te zijn. Taylor vertelt hem dat hij haar beste vriend is. Hij denkt dat ze hem meer krijgt dan de meeste mensen. Taylor weet dat hij niemand pijn wil doen. Ridge moet zijn tijd nemen en het is riskant omdat ze haar spullen kan pakken en weer weggaat. Dat wil hij niet. Zijn leven is beter met haar erin. Taylor weet dat hij van haar houdt, en ze gaat nergens heen. “Ik geloof in ons. Ik vind ons leuk. Veel.” Ridge glimlacht.

Meer: Katherine Kelly Lang terug na breuk enkel

In de gezondheidsclub in bed herinnert Donna Eric aan alle geweldige tijden die ze hebben gedeeld. Ze wil gewoon dat hij gelukkig is. ‘Ik ben geen huizensloper en ik…’ Wat ze probeert te zeggen is: ‘Laat haar, Eric. Verlaat Quinn.” Eric neemt haar gezicht in zijn handen.

Meer: Foto’s: Y&R-sterren toen en nu

Bij Forrester Creations vertelt Quinn aan Carter dat ze Eric verschuldigd is wat hij haar altijd heeft gegeven. Loyaliteit en trouw.

Meer: Groot nieuws voor Taylor-fans!

Volgende The Bold and the Beautiful: Eric beheert zijn verwikkeling met Donna en Brooke verrast Ridge met een nachtelijk bezoek.

Oh lieverd! Mis deze terugblik niet op Eric en Donna zijn lief – en vaak eng! – liefdesverhaal in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.